Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 409
  • 782
  •   2
Отговори
# 510
  • софия
Вихрогонче, изящните са на 2ри и 3ти, и сутрин и следобед.

# 511
  • някъде на юг
На нас класния ни каза да отидем в училището родителите на 3 юли да получим свидетелството, сл. бележката от НВО и здравния картон

# 512
Добре, аз пак имам питане.
За училищата към МОН се кандидатства онлайн, като вчера на родителската среща, която имахме ни казаха, че не е необходимо да се прилага сканирана служебна бележка с резултатите от НВО и изпита за проверка на способности. Което е и логичното, все пак тези неща са отразени в самия сайт за прием.
Да, обаче в сайта на Райнов пише изрично, че искат такава бележка. От вчера се опитвам да се свръжа с някой там по телефона, но без успех.
Освен това, в графика на дейностите по прием на самото министерство, е посочен срок за получаване на такива служебни бележки - до 2 юли.
Някой знае ли в крайна сметка трябва ли или не такава бележка? И ако трябва, откъде се взима - от досегашното училище на детето, от РУО или от другаде?

Бележката се издава от училището, в което е ученика сега. При нас утре -2.07 ще ги дават заедно със Свидетелството.

# 513
  • софия
Видяхте ли, че приложното е изнесло информация кога ще могат кандидатите да си видят изпитнте работи? 6/7/8  от 9.00 до 13.00.
Много добра организация. Браво на тях!

# 514
На мен също ми направи приятно впечатление добрата организация на сайта и своевременното съобщаване на всичко, с изключение на изискването при записване да се направи дарение от 50 лв.

# 515
  • София
На мен също ми направи приятно впечатление добрата организация на сайта и своевременното съобщаване на всичко, с изключение на изискването при записване да се направи дарение от 50 лв.
😂 Вярно, това забравихме да го кажем. Ама май преди го пишеше.

# 516
  • софия
Ееее, не е изискване. Пише по желание. Ама да де, разбирам ви. Дай Боже да приемат всички дечица от темата, както се казва до дарението да се опре!

# 517
  • София
Видяхте ли, че приложното е изнесло информация кога ще могат кандидатите да си видят изпитнте работи? 6/7/8  от 9.00 до 13.00.
Много добра организация. Браво на тях!
Аз цял ден ги дебна и нищо не виждам, може ли линк, моля!

# 518
На сайта на Св. Лука има и качена таблица с разпределение на кандидатите по стаи. Може да го погледнете за инфо. Виждам, че са по 6 човека в стая.

# 519
  • софия
Е, не във всички. Има и по 15.

# 520
Стаите са с различна големина.

# 521
Да. Грешката е моя. Не обърнах внимание, че има и повече деца в стая. Явно броя във всяка стая е съобразен с капацитета и изискванията за отстояние от 1.5. Дано да има добра видимост към композицията от всички деца.

# 522
Да. Грешката е моя. Не обърнах внимание, че има и повече деца в стая. Явно броя във всяка стая е съобразен с капацитета и изискванията за отстояние от 1.5. Дано да има добра видимост към композицията от всички деца.
Стативите са разположени дъгообразно и всеки има №. При влизане в стаята детето също тегли № и сяда на статива със съответния №.

# 523
  • Върху лъчите на Слънцето.
Ох, започва се! Да се започва, за да се свърши! Зная, че децата са напрегнати, но и ние вече сме "пружинки"!
От сърце желая успех на децата! Нека бъдат приети там, където им искат сърцата! Заслужават го!

# 524
  • софия
Успех и от мен! Дано постановката е приятна и им се паднат най-хубавите за тях места Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт