Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 357
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • На един клон
Аз така или иначе бях решила да не казвам на детето преди утрешния изпит нищо. Е как никой не снима бре, пууу!

# 616
  • Върху лъчите на Слънцето.
Моля  (ако е сред четящите тук) майката на момичето, което днес си тръгна, да ми пише.

# 617
Simple Smile)))
Ех! За малко да се изстрелям и аз. Simple Smile))
Казах си - само бебето да заспи, оставям го на каката и хуквам.
Добре, че са ги махнали! Че днес сили не ми останаха от задачи...
Дали днес или утре...все същите оценки ще са. Все ще ги видим...

# 618
  • На един клон
[/img]

# 619
Ех, няма ни тук! Blush

# 620
Мами, не са махнати. На таблото вляво от вратата са.

# 621
  • На един клон
Има резултати встрани на едно табло. Снимах, обаче публикуването на снимки във форума от телефон е новост за мен...Търпение!

# 622
  • София
Беше една стъклена зелена бутилка от олио. На мен ми хареса, но на нея не, но какво ли разбирам аз от рисуване Laughing
Как така беше? Тази от изпита днес ли? Или говориш за някакъв друг случай? Ако е за изпита днес и си видяла постановката, може ли да я опишеш?!
Извинявай за объркването, така е като пишеш от работа и постоянно влизат колеги Flushed
Не рисунката с шишето е била от школата, на която ходеше на уроци.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:34 от Furia

# 623
Тръпнещи майчици, на сайта на НУИИ не виждам да е обявено кога можем да видим изпитните работи на децата. Или не мога да го открия?

# 624
  • по света
Виждам че има моята хубавица 4.17 ...

# 625
  • 2 етажа над тавана
Тръпнещи майчици, на сайта на НУИИ не виждам да е обявено кога можем да видим изпитните работи на децата. Или не мога да го открия?
За там и аз не видях такава информация. Може да качат утре или в събота.

# 626
Беше една стъклена зелена бутилка от олио. На мен ми хареса, но на нея не, но какво ли разбирам аз от рисуване Laughing
Как така беше? Тази от изпита днес ли? Или говориш за някакъв друг случай? Ако е за изпита днес и си видяла постановката, може ли да я опишеш?!
Извинявай за объркването, така като пишеш от работа и постоянно влизат колеги Flushed
Не рисунката с шишето е била от школата на която ходеше на уроци
Синът ми каза, че е имало оцветена бирена бутилка, куб и 🍋.
Ех, този лимон... Blush

# 627
  • софия
Не искам да ви отчайвам, ама от това, което се вижда на тази една страничка оценки, ми се струва, че и тази година оценките са повече ниски.  Не си спомням миналата ли или по-миналата година беше така. Пак беше лесна постановка и пак накрая резултатите не бяха весели

# 628
Не искам да ви отчайвам, ама от това, което се вижда на тази една страничка оценки, ми се струва, че и тази година оценките са повече ниски.  Не си спомням миналата ли или по-миналата година беше така. Пак беше лесна постановка и пак накрая резултатите не бяха весели
Според детето постановката била скучна. Въпреки това тръпнем да видим резултатите.

# 629
  • София
И нас ни няма тук, ние сме чак след 190 номер Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт