💄Новите ни козметични похождения - 87

• 91 349
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Включиха ми я в пакета процедури в една клиника по дермоестетика.Тази с която работят там е без страничните и частта за шията .Изглежда масивна, но не е тежка.Ще споделя когато пристигме моята.
а може ли да попитам каква е марката, която сте избрали? Интересувам се от тези маски, но двете, които знам че работят са на цени от към 1000 лв и нагоре. Ако има по- евтин вариант, работещ ще е страхотно Simple Smile

# 226
  • някъде под слънцето...
Поръчах от тук
https://www.amazon.es/M%C3%A1scara-terapia-Velidy-antiarrugas-bl … nto/dp/B07QKC3H5W
Предполагам, че е китайска.
Тази се продава в магазин
https://www.bellirium.com/producto/mascara-led-bellirium-regalo- … 6_LxoCEp0QAvD_BwE
Но в крайна сметка имам един познат който купува терапевтични преси за коса от Китай за 25 евро, плаща 5 за гравиране логото на неговата фирма),  и ги продава в испанския си  магазин  за  100 евро.
За три или четири  години  от както ги продава няма нито една рекламация.

Така, че кой знае какви са  скъпите.
Същата маска я намерих в Амазон от 45 до 120 евро , при различни търговци.
В Алито е 30 , но нямам желание и търпвние   да чакам.
От днес

И един куп подаръци към покупката.
...Ще ги снимам после

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 22:43 от sl

# 227
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Skincare Pro Facial Steamer DR. DENNIS GROSS

Kъм поръчката на уреда ми подариха 1 крем за лице.
Skincare Alpha Beta® Exfoliating Moisturizer Cream DR. DENNIS GROSS

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Face Serum

# 228
Оххх...писах, писах и се изтриии:(
Моите нови покупки:
Скрит текст:
Започвам с продуктите от ДМ:
- маски,много хвалени в темата за ДМ, най-накрая ги открих.Предстои да ги пробвам.
-Мицеларна вода на Биотен с памук.Подновявам, на моята кожа много й допада, не ми люти на очите.Намалена е сега.Макар да съм с мазна кожа купувам продукти за чувствителна
-Палете- нова за мен,дано ми хареса
- бюти-блендер на Ебелин(марка на ДМ), хвален във форума като добър,особено за цената си
-пяна за коса със сух шампоан.Признавам,че я обърках със сух шампоан , ме бързах.Ще видя дали ще влезе в употреба, но беше намалена ако на някого е нужно като инфо.
От Лили дрогерии:
- розова вода, подновявам,чудесна за мен, с чист извлек от роза Дамасцена, много добра цена,около 6лв за 250мл.
-Серум с ХМ на Делия, повтарям го за 3-4 път.Много добър серум, около 6лв. Ползва се за лице и шия 2 пъти седмично.
-новата палитра на Аура,имитация на Худа.Многообещаваща е, има глитери.Малка палитра, картонена
-тампоните за грим, меки и големи, много са ми удобни,подновявам
-очна линия течна на Катрис, по форумска препоръка, дано се спогодим, водоустойчива
-четки за зъби Curaprox , пак набелязана от форума, за проблемни венци.Много мека и почиства чудесно,16лв за 3 бр. в намаление

Серум с млечна киселина и ХК от Дългас в мол Парадайс, засега се спогаждаме, ползвам 1-2 пъти седмично с цел ексфолиация

Серум с Ресвератрол на M.Asam, не съм ползвала досега такъв, както и нищо на марката.Усещането след две нанасяние за много мека и нежна кожа.

Гъбички за грим  от Джъмбо.Взех си на сляпо, такива много ползвам на Лумс, но напоследък не ги откривам

# 229
# 230

Подранил подарък за Коледа!❤❤❤

# 231
# 232
  • София

Orly Haute Red

# 233
# 234
  • София
- Само че вместо маслото взех йогурт за тяло Simple Smile

# 235

Pat McGrath Sublime Mini Eyeshadow Palette

# 236

Божествен❤💕

# 237
Измиващ гел за проблемна кожа:

И най-накрая, пълен размер на този абсолютно невероятен хим. пилинг, от който съм изхабила сума ти мостри:

# 238
  • Sofia
Hourglass extreme lash mascara

# 239

Любим мой парфюм!

Общи условия

Активация на акаунт