💄Новите ни козметични похождения - 87

• 91 199
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
И моите са от прИмоцията
може ли мнение?

Като за първо ползване ми хареса. Определено има средно покритие (може да се наслоява), но завършекът не е както пише на бутилчицата "strong matte", по-скоро е естествен/сатенен ( моята кожа е комбинирана). Има доста течна формула, 50 номер на мен ми пасна идеално - светла кожа с жълт подтон, при мен не се окисли. Тепърва обаче ще го тествам за издръжливост. Simple Smile

# 631
Смея се с глас тук на покупките ни. До Празниците и около тях бяха повече декоративки и парфюми, сега гледам поддръжката набира скорост Wink

Взех първо скромно само шампоана и балсама. След първото къпане добавих и преуоша. След второто - и всичко останало от колекцията + още един литър балсам, за щерката! Луда работа! Но за тънки коси без обем е великолепна серията!

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 16:28 от Agent Provocateur

# 632

Спиралата е много хвалена, за първи път ще я пробвам. Макар че миглите са ми в ужасно състояние и не очаквам чудеса.

# 633
  • някъде под слънцето...
Дипълвам с още два продукта на марката за да се получи оптимален ефект.Ако изпълнят поне наполовина обещаното ще стм доволна.

Да видим.

И получих подарък това

# 634
# 635
  • Варна
Givenchy le rouge deep velvet rose boise

le rouge magnolia organza

# 636
Че си нямам.

# 637
  • При децата ми
Скрит текст:
Много хубави цветове! Би ли споделила отзиви, като ги пробваш?

# 638

Да, имам продукти на Revolution и в предвид цената някои цветове са много добри, други не толкова. Харесвам точно червени и лилави гами.
Иначе, пуснаха и други две от Forever Flawless серията, които изглеждат интересно - Birds of Paradise и Show Stopper.

# 639
# 640
  • Бургас
Скрит текст:
Аз имам първата палитра и съм мнооого доволна.Е,има и по-слабо пигментирани цветове,но общо взето се получава много красив грим.

# 641
  • софия
Днес ми дойде поръчката на Makeup revolution

# 642
Може ли мнение за коректора след като го използваш? Simple Smile

# 643
  • софия
Разбира се. Утре мисля да го ползвам и после ще пиша как е.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт