Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 24 874
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Преди няколко дни гледах едно предаване за Китай по Нешънъл джиографик и водещият беше много готин китаец (или една трета китаец, с примеси от Малайзия и Кипър - според Уикипедия):
Скрит текст:

Легендата ми хареса, но ми се искаше краят да е по-щастлив.
Другия фентъзи сериал го започнах, но не го догледах - не помня защо, може би съм гледала нещо по-интересно в същия момент или не съм могла да намеря субтитри за всички епизоди... Може да се върна към него, но не помня до къде бях стигнала...

Допълвам - сега видях, че "Изгубени в Космоса" е подновен за трети и последен сезон. Не е нещо особено, но е добър семеен сериал, ето малко повече информация: https://scifi.bg/novini/2020/03/lost-in-space-podnoven-za-treti- … pXX8Q56znWiWqSSpA

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 22:00 от Petia Kageyama

# 586
  • Разпиляна във въображението
Е, жалко за "Изгубени в космоса", но е логично историята да приключи. Имаше си начало, среда и следва край.

# 587
Според мен е по-добре така, отколкото да продължи докато пропадне, както се случва с някои други сериали.
Примерно, всички сериали от Ароувърс продължиха доста по-дълго, отколкото трябваше...

# 588
  • България
Имат ли красиви актьори като Джун-Ги и Kang Ha-neul (не знам, как се произнася името)?
Ели, като гледам снимки на оригинала на Лунни любовници, мисля че има и хубави китайски актьори.
Двама от принцовете напомнят на 4-я и 8-я от корейската версия.

Не ми харесва модата на обръснатите глави в първата част, затова се колебая дали да я гледам.
Скрит текст:
То и шапките в Чосон не ми харесват, но това е положението.
Най-добре са ми в Корьо.
Сетих се какво отличава Гуи вампирът от другите - има хубава прическа. Laughing

# 589
За тези китайски прически четох някъде, че са били наложени със закон от управляващите и всеки, който е отказвал да си носи косата по този начин, е бил екзекутиран.
Аз пък харесвам модата на Чосон повече от тази с разветите коси, защото ми изглежда по-автентична. Дрехите и прическите от Корьо, ми приличат на типичен аутфит за фентъзи филм, не знам защо така. Същото се отнася и за по-старите китайски носии, съчетани с интересни украшения за глава (мъжки и женски) - все едно, че е нещо измислено и не напълно сериозно.

# 590
  • Чужбина
Да, на Гуито не му е прибрана косата:

Скрит текст:

Джун-Ги го вземам всякак - с шапка, без шапка, с коса, без коса, с хавлия, без хавлия ... Joy
Скрит текст:

Още нямам отговор на въпроса, защо си боядисват косите червени. Ще питам в азиатската тема.

Скрит текст:

Иначе шапките наистина много прилягат на фентъзи. Като приказка е.

# 591
  • България
Дрехите и прическите от Корьо, ми приличат на типичен аутфит за фентъзи филм, не знам защо така.
Именно. Точно са ми по вкуса.
Сега, като гледам И Джун-ги в бродещия учен се моля да го пуснат поне за малко без тъпото кокче, че в призраците един път не го дадоха с пусната коса.
Скрит текст:
Много обичам мъже с дълги коси, затова Събдата ми поднесе бръснат партньор, поради липса на коса.Laughing
Джун-Ги го вземам всякак - с шапка, без шапка, с коса, без коса, с хавлия, без хавлия ... Joy
Ама ти искаше осмия, нали се бяхме разбрали. Bowtie

# 592
  • Чужбина
Ама ти искаше осмия, нали се бяхме разбрали. Bowtie
Ох, вярно Weary

Вижте Канг какъв е гладичък:
Скрит текст:

На едно място му пускат косата, но не е много хубав. В тоя сериал е малко подпухнал нещо. И има торбички под очите. Това е явно преди да почне да сваля килограми.

Отивам да питам за червената коса в азиатската тема.

# 593
За косите - мисля, че е нещо типично за Азия, особено за Япония и Корея - носят лещи и се боядисват, защото всички са с кафяви коси и очи и им се иска промяна.
Почти изгледах Касълвания - много добър сезон, само тоя хентай да не го бяха включвали, заради него почти се отказах да гледам, а сериалът все още ми харесва...
Скрит текст:
Добре, че видях ревютата преди сезона, за да знам какво да скипна... Някои ревюисти са много "интересни", като разсъждават по следния начин - защо хора (като мен) приемат без възражения да гледат сцени в които се избиват чудовища и човеци, а са отблъснати от с.кс сцените - вторите, според тях били по-приемливи... Що не си гледат работата? За тези неща си има жанрове - който иска да гледа - има тази възможност, но да не досажда на останалите...

Напредвам бавно със сериалите ми, защото гледам всичко разбъркано, а не на маратон Rolling Eyes

# 594
  • Чужбина
Щерката на Мила Йовович ще играе Wendy Darling в римейк на Питър Пан.

Много красиво дете.

Питър Пан ще е Alexander Molony. Това дете не е ли индийче?

# 595
Тъмничко е момченцето, но може да не е индийче. Някои италианци и испанци са по-тъмни... Или пък може да е с арабски произход.
Малката наистина е красавица.
Обаче, този проект не ми вдъхва доверие. От много години всички филми, посветени на Питър Пан, са финансов провал - не знам защо, може би е лош късмет. Този от 2003 на мен ми хареса, беше си горе-долу по книгата, без големи промени и изцепки, а той също се провали зрелищно.

# 596
  • Разпиляна във въображението
Ти пък, хайде сега подробности.

Момиченцето е кукла. Наподобява предходната, през 2003 г.

# 597
За момент си помислих,че съм объркала темите.Blush

Относно червената коса - вероятно просто така са решили да го боядисат.Там може да се види всякакъв цвят-платинено рус,син,червен,зелен....Каквото са решили в момента,че ще му ходи на образа.
Трябва да уточня,че в Корея е много рядко да снимат серила наведнъж.Всичко е седмица за седмица и за това вероятно към края героите изглеждат по-уморени и изтрадали.

Aз дойдох да благодаря за Dark Hug

# 598
  • Чужбина
Aз дойдох да благодаря за Dark Hug
Страхотен е, нали?

Чакаме 3-ти последен сезон.

Харесаха ли ти актьорите?

# 599
Дарк си има отделна тема, но в нея има страшно много спойлери.
Радвам се, че ти е харесал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт