Фермата сезон 5 тема 8

• 42 118
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 120
Не виждам нищо лошо в това, че Велислава викна Силвия на дуел, а не Красимира. Все пак е игра това, кой каквото иска да казва. Разбира се, че ще викне, който смята за най-слаб противник. Всичко друго би било излишно чесане на егото и чупене на стойки. Силвия е излишна в предаването, даже много се задържа до сега. Добре, че бяха флиртовете и с Краси и Сами, че да получи и тя някакво екранно време. И Красимира не е показала нищо кой знае какво, освен любовни трепети, но поне е подготвена физически и е един силен противник. Теоретично трябва да се изчистят слабите и накрая да има истински сблъсък между най-силните. На практика...

определено не смятам, че в предаването има излишни. Всеки е интересен сам по себе си и е точно разнообразието на характери привлича зрителя. Това да не е олимпиада за кой е най-силен или образователно как се тъче на стан и се прави покрив. На мен не ми е интеренсно да ги гледам как работят и как се мъчат на игрите - по-скоро междучовешките отношения, характери и съдби ме държат като зрител. В крайна сметка както и в живота най-кадърния, силния, издръжливия, интересния и адаптивния в крайна сметка печели, а не тоя който най-много е работил

# 121
Първо искам да благодаря на всички, които намирате информация, снимки и мнения за финалистите, наистина правите темата още по-интересна и я поддържате актуална и много, много интересна.Hug
Въобще не ми харесва новия спойлер с имената на финалистите. Confused Моите фаворити са други.
Очаквам дуел между Красимира и Велислава и Вели да я опука здравата. Превъзхожда я в пъти, много по-събрана и чиста е в играта. Снощи много я харесах.
Красимира за мен наистина е страшно студена и лишена от емоции жена. Също ми изглежда необразована и мързелива. Не очаквам връзката й с Митко да продължи дълго и да установят някакви семейни отношения. Той собственото си дете не гледа, какво остана за чуждо.

# 122
  • Вестерос
Спойлерът с финалистите не е ли един и то от преди няколко седмици?

# 123
  • София
Спойлерът с финалистите не е ли един и то от преди няколко седмици?
Два са и двата от фб и се разминават. Единият го пусна Георги Кехайов тази седмица

Скрит текст:
Първият беше:
Сами, Красимир, Марго, Веселка

Вторият:
Сами, Красимира, Веселка, Станислав

Не знаем дали и един от тях е верен.

# 124
Не си права.Когато погледнем Силвия,първото нещо,което виждаме в лицето й е ужасно дългия,остър нос.Също така цвета на косата й не е нейният.Иначе тялото й е перфектно.

нито носът нито тялото и са перфектни. Но не са и нещо, което плаче за поправка - обикновена жена с нормална естествена визия. Широка усмивка, която показва че е душа човек. 

Цитат
Сами тотално се изложи покрай историята със Сиса.Не знам дали има някой,който вече го приема насериозно - маймуняк с отворената връзка и секс в ефир.Аз го отписах.

Сами от самото начало го усетих колко е елементарен, егоистичен и си гледа само собствения интерес и кеф. Със Силвия просто потвърди първоначалните ми усещания.

А разсъжденията на Краса как ще здава колата, дебитните и кредитни карти чухте ли? Като го казАх, някой преположи, че колата е от майка и, наследство ... видя се от кого е. Mask

което показва, че мъжът на Краса никак не е глупав - осигурил и е някакъв комфорт, но само при условие, че живее с него. Ако и беше подарил колата и телефона и картите бяха на нейно име тогава щеше да се прецака. Цицийка е май. Аз такива мъже не харесвам - на мястото на Краса ще се чувствам като държанка без всякаква свобода и права.

# 125
Първо искам да благодаря на всички, които намирате информация, снимки и мнения за финалистите, наистина правите темата още по-интересна и я поддържате актуална и много, много интересна.Hug
Въобще не ми харесва новия спойлер с имената на финалистите. Confused Моите фаворити са други.
Очаквам дуел между Красимира и Велислава и Вели да я опука здравата. Превъзхожда я в пъти, много по-събрана и чиста е в играта. Снощи много я харесах.
Красимира за мен наистина е страшно студена и лишена от емоции жена. Също ми изглежда необразована и мързелива. Не очаквам връзката й с Митко да продължи дълго и да установят някакви семейни отношения. Той собственото си дете не гледа, какво остана за чуждо.
Коментарът ми е само за последното изречение: Ти как разбра,че не си гледа детето? Да се прави такъв коментар е най-малкото неуместно. Не са единствените разделени родители, но той говори с уважение за майката на детето си и с любов за детето. По никакъв начин не е оставил впечатление на баща, неглижиращ  детето си. Не е ок да се коментират точно тези неща.
Иначе той си е лигльо, скатавка( но хич не е глупав).

# 126
Караиванов е такъв мухльо... Видя, че не може един навес да направи и в безсилието си реши да отклони вниманието със смешния си клуб. Щеше да е мъжко, да застане пред всички и да си признае, че не се справя и да помоли за помощ. А, той реши да обвинява другите, че не са самоинициативни. Ами всеки си има задачи и си ги върши. Като не можеш си кажи, а не да прехвърляш отговорността за собствените си грешки върху другите.

Караиванов е позьор. Не може да ме убеди по никакъв начин, че е влязъл в тази ферма за да се скърши от работа и инициативност. Очевидно е, че прави всичко с единствената цел да направи добро впечатление. Дори и заради спечелването и парите не е, а предимо да рекламира себе си и бизнеса си. От тази гледна точка Калайджиев ми е по-симпатичен - естествено мързелив и непоплювко - не му дреме какво другите мислят за него - той е достатъчно богат и успял за да може да си позволи да бъде себе си.

# 127
Много ни е изкривено мисленето явно, щом на един очевидно свестен мъж само се чудим какъв косур да намерим.
Митака си каза, защо е влезнал. Иска и той веднъж да направи нещо щуро и да излезне от обичайното си амплоа. Каза го на Дана в седмицата със занаятите, ;асо някой иска да провери😆.
Велислава може да бие всяка жена вътре.  За съжаление,  сигурно ще елиминират Дана и ще излезнат и двете. Иначе , тя ми е най- симпатична от жените и само  нея бих подкрепила от тях.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 21:49 от Phenix

# 128
На кого да го рекламира този бизнес.Хайде от толкова пишещи в темата, да видим дали някой разбра, точно какъв му е бизнеса и ще закупи ли някой софтуер от фирмата на Митко?

# 129
Чак достатъчно богат и успял не е Калайджиев. Няма как да кажа това за момченце, на което баща му държи ръката и нищо в този живот не е направило само. Хеле пък да уважаваш такъв "мъж" и да очакваш нещо от него.Че е мързелив спор няма. Аз друго не разбирам- защо като му пречеха Сами и Сиса не им каза в прав текст "Хора, пречите ни , искаме да спим, спрете или си намерете друго място да се обичате". Нали уж не си поплювал? За мен си е абсолютно леке. Не отричам , умен е, но дотам.
И пази Боже, ако само богатите могат да бъдат себе си, надявам се да си много богата и успяла, че иначе си за съжаление.

# 130
  • ново
Аз друго не разбирам- защо като му пречеха Сами и Сиса не им каза в прав текст "Хора, пречите ни , искаме да спим, спрете или си намерете друго място да се обичате".
Ако си гледала внимателно, той каза, че няколко пъти ги е предупредил.

# 131
Вчера в стария мол в Стара Загора видях Станислав. Изглеждаше по същия начин както по тв. Grinning Хубав е без да си показва зъбките обаче Grinning Беше в кафето с две негови приятелчета. Казах деликатно на моя приятел да се обърне да го види, ама не се получи точно така..... Хаха. Ама и самия Станислав бая се оглеждаше. Явно бройка мацки в мола Grinning

# 132
Нищо лично към Митко ИТ  но на  мен лично ми е скучен , прекалено ми е равен, при него има,  нещо скрито недоисказано и нещо, което остава на заден  план.Затова  и  мненията  са  противоречиви за него .Прекалено е сдържан,  овладян  и премерен. Аз си мисля  ,че не  разкрива напълно  истиската  си  същност .Някой  го попита - ти  повишаваш ли тон някога .И хората  вътре не са наясно какъв му е характера .Такива  хора   имат  и втори план, друга неразкрита страна ,Иначе по начина  по който се  държи  изглежда  свестен , сериозен  и непоклатим .Но дали  наистина  е така , за  мен  си остава  загадка. Всички  останали показаха  емоции  или не показаха  такива ,той  е  най -овладян от всички  останали  герои.За клуба на  инициативните  му  се ядосаха някой ,  защото се държеше  с тях  като подчинени .Все едно са  му  във  фирмата на работа ,а  той  им е  работодател.

# 133
Г&Б, наистина съм пропуснала, че е казвал за забележките. Защото за мен това е най-естествената реакция.

# 134
За мен остава загадка, защо на два пъти Красимира е спасена от съвсем логичен дуел? Първия път когато Красимир неше фермер и изпрати Силвия ратай, нямаше никаква логика да не избере Красимира, при все че тя “искаше да смаже като куче” Велислава. Вторият път е сега когато Велислава беше ратай. От какво толкова се уплаши Велислава, че не я извика на дуел, а се наложи да гледаме това жалко вариатетно шоу вчера? Усещането вчера беше като на дуела на Шопски срещу Сашето, само дето Силвето не удържа на напрежението и взе да прави поредица от глупави грешки ( и физически и поведенчески). Много е добра и за съжаление манипулируема.
Вили се справи добре, но като за избора на този противник хич не мисля да я хваля. Да имаш такива физичски данни и да избереш Силвия? Сериозно? Изкопа земята да е дуелист и накрая да избереш, човек който няма никакъв потенциал да спечели Фермата. Я направи още един дуел, я не. С това ли искаше да обере овациите?
Всъщност, по думите на Вили -  остави Краси за десерт ,след и ако се върне . И не е без значение препоръката на Дана - няколко пъти й каза,да избере по-слаб,т.е. по-сигурна победа .Изглежда Вили,като е премислила, резултата е Силвия .Горе долу,такава логика е следвала.Все пак й беше първа арена и се нуждаеше от малко сигурност и опит ...Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 22:51 от Лейди Годайва

Общи условия

Активация на акаунт