Фермата сезон 5 тема 8

• 42 066
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 75
СПОЙЛЕР

Скрит текст:

Попаднах на тази снимка в Инстаграм от профила на близначките от миналият сезон.В ляво се вижда макар и задраскано КРАСИМИР а в дясно ДИМ... Снимката е публикувана на 27.10.

# 76
Здравейте на мен ми е интересно дли Краси и Паулина както и Силви и Сами с останали заедно ?

# 77
Красимира отначало я харесвах, вече твърдо не.А Маргарита от самото начало ми е адски антипатична и злобна жена и не добре психически... Пък Митко Калайджиев изобщо няма да го коментирам, милия. 😀

# 78
Пупа, Митко на никой не прехвърли отговорността, отиде и помоли мъжете за помощ.Наблягам на МЪЖЕТЕ, защото едно същество от мъжки пол не участва в такива плебейски занимания като рязане, коване и други дейности за нисшата класа.Друго си е да лежиш в скута на "красавица" и да се правиш на интересен.Обичам да казвам, че наличието на пенис не те прави автоматично мъж и Мите2 е живо доказателство за това. А за навеса- никой не беше предвидил поройния дъжд, наложиха се корекции в движение и както видяхме нещата с общи усилия се получиха. Нека да бъдем обективни.Иначе накрая всички се редим за кошници и на масата.
Интересно ми е да чета как Вили изведнъж се оказа много харесвана. Мързи ме да се връщам в старите теми и да търся, но само преди две седмици поне тук масово я разпъвахте на кръст след случката с майка й и защитавахте Красимира.  То не беше наркоманка, гей, алкохоличка...И върху Дана що помия се изля и сега изведнъж - о, чудо, плеснахме с ръце и се прегърнахме.
И пак изпълзяха неземните красавици и почнаха да определят кой какво да си коригира, за да отговаря на техния стандарт.Преди на пангара беше грозничката/според тях/ Ваня на Митко, сега дойде ред на Силвия.Не мога да се стърпя и ще го кажа- Ако си истинска жена не носа ти да е дълъг 10 см, каквито и дефекти други да имаш мъжете пак ще те забелязват и ще търсят компанията ти. Пък тези, които нямат други достойнства нека си оперират каквото искат.
Тари, винаги съм съгласна с това, което пишеш, мисля по същия начин, но ме помързява да пиша толкова много.
Скрит текст:
Jameson пия:cocktail:

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 15:52 от deivi

# 79
Силвето  взе грешни решения  в отношението си  към  Сами ,или  по - скоро не   помисли ,изпусна  нещата  ,не прецени какви негативи  ще и  донесе това  .Незлоблива ,добронамерена , наивна  и лековата така  я определям като характер. Сами напипа нейните  желания  и  се  възползва егоистично и безпардонно  той мислеше единствено и  само  за  себе си не му  дожаля  ,че  я излага.
Силвия  сгреши  и  при  подреждането на  точките в игрите  ,може би  щеше  да  има някакъв минимален  шанс  в последната  игра .
На Силвия и пожелавам  успех  в  живота  ,дано намери  любовта.
Респект  към  Вели  страхотна  игра  ,беше ми неприятна  с  нейната  първичност  и  невъздържаност .но  ми стана по-  симпатична  от  Силвия след нейната  тотална излагация  със  Сами  .

# 80
  • ВАРНА
LaughingLaughingLaughing

Скрит текст:

Малко допълнение към темата за естествената визия Wink

# 81
СПОЙЛЕР

Скрит текст:

Попаднах на тази снимка в Инстаграм от профила на близначките от миналият сезон.В ляво се вижда макар и задраскано КРАСИМИР а в дясно ДИМ... Снимката е публикувана на 27.10.
Скрит текст:
Вероятно Димитър Караиванов. С малкия са си дружки и смятам, че е малко вероятно. Имаше спойлери, че Красимир отпада, двамата Митковци също. А има още 2 двубоя на голямата арена. Явно информацията е грешна, а тук се вижда черно на бяло.

# 82
За мен остава загадка, защо на два пъти Красимира е спасена от съвсем логичен дуел? Първия път когато Красимир неше фермер и изпрати Силвия ратай, нямаше никаква логика да не избере Красимира, при все че тя “искаше да смаже като куче” Велислава. Вторият път е сега когато Велислава беше ратай. От какво толкова се уплаши Велислава, че не я извика на дуел, а се наложи да гледаме това жалко вариатетно шоу вчера? Усещането вчера беше като на дуела на Шопски срещу Сашето, само дето Силвето не удържа на напрежението и взе да прави поредица от глупави грешки ( и физически и поведенчески). Много е добра и за съжаление манипулируема.
Вили се справи добре, но като за избора на този противник хич не мисля да я хваля. Да имаш такива физичски данни и да избереш Силвия? Сериозно? Изкопа земята да е дуелист и накрая да избереш, човек който няма никакъв потенциал да спечели Фермата. Я направи още един дуел, я не. С това ли искаше да обере овациите?

# 83
Скрит текст:
Красимир каза, че не се срамува да викне слаб противник. Вероятно би избрал Митко 2 без да му мигне окото.

# 84
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо пък да е логичен?
Красимира не е казвала,че иска дуел с Велислава.Каза,че НЯМА НИЩО ПРОТИВ ако Велислава я избере за дуелист.Не разбирам защо гледаш предаването,след като не разбираш елементарни разговори.
Велислава не избира Краси,защото тя самата си каза,че Красимира й е най-голямата конкуренция,а целта й е финал.Защо да си рискува мястото за едното его.
Апропо,Вили е спортистка да,но нека да не омаловажаваме факта,че кой знае с какви боклуци ги тъпчат за издръжливост и сила..та и това може още да я държи.

# 85
Скрит текст:
Красимир каза, че не се срамува да викне слаб противник. Вероятно би избрал Митко 2 без да му мигне окото.

Скрит текст:
Да Красимир е в лявата дъска което означава,че е първи дуелист.Скоро ще разберем остават само три дуела на голямата арена

# 86
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
нормално е на този етап да се избират по-слаби противници с които да си гарантираш оставане. няма да ми харесва да гледам на финал флегми, безлични и скатавки.

Скрит текст:

Скрит текст:
Да Красимир е в лявата дъска което означава,че е първи дуелист.Скоро ще разберем остават само три дуела на голямата арена
какво се разбира от този пост? всичко е скрито-покрито. заговор ли правите?  hahaha

# 87
  • София
Здравейте на мен ми е интересно дли Краси и Паулина както и Силви и Сами с останали заедно ?
За първите май по-скоро не, въпреки че според мен си отиваха и може и да имат шанс, а вторите никога не са били двойка. Той си е с неговата приятелка все още.

# 88
Защо пък да е логичен?
Красимира не е казвала,че иска дуел с Велислава.Каза,че НЯМА НИЩО ПРОТИВ ако Велислава я избере за дуелист.Не разбирам защо гледаш предаването,след като не разбираш елементарни разговори.
Велислава не избира Краси,защото тя самата си каза,че Красимира й е най-голямата конкуренция,а целта й е финал.Защо да си рискува мястото за едното его.
Апропо,Вили е спортистка да,но нека да не омаловажаваме факта,че кой знае с какви боклуци ги тъпчат за издръжливост и сила..та и това може още да я държи.

Е как, все пак не остана човек тук да не е разбрал колко е принципна спортистката. Като си казал А, имай топките да кажеш и Б. Още повече, че Велислава сама каза, че не вярва да има жена финалист.
А за гледането, може би гледам, за да не си остана проста и неразбираща.

# 89
  • София
Какво А е казала Велислава, което да изисква да каже и Б?
Красимира й се изрепчи, че с удоволствие ще се срещне с нея на арената.
При това - в скандал, измислен и провокиран изцяло от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт