Фермата сезон 5 тема 8

• 42 653
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Стара Загора
Ако Красимира отиде на дуел, както каза  Велислава, дано да избере опонент, който може да победи и да се върне.

# 482
На мен лично, Велислава ми е симпатична. Не знам защо започна да се коментира нейната сексуална ориентация. Вярно е, че в един разговор тя спомена, че е била тормозена, не обича рокли и никога не ходи с пусната коса, но според мен това не е причина да си направим извод, че е гей. Тя има доста момчешка и набита фигура, с малки гърди, което може и да е било причина за подигравки точно в тийн-възрастта, дрехите които е носила /предвид разказите колко бедни са били/ и още много неща може да са причина за тормоз от страна на връстниците й. За мен, тя има чаровна и открита усмивка и изобщо ми е готина в лице. Да, рязка е, пали се бързо, реагира импулсивно и говори понякога без да размисли, но продължавам да твърдя, че това е присъщо на младите, които не са очукани от живота и смятат, че "всичко, което лети се яде". Максимално се изкефих на начина по който тя се обоснова при избора на ратаи - нито мънка, нито вкара обичайните клишета. Беше много ясна: ти си конкуренция и ще се помъча да те елиминирам. Толкоз.

Аз пък не виждам във Велислава физически дефекти, които биха провокирали децата-идиотчета да и се подиграват. Всичко и е в рамките на нормалното, а краката и са като на типичен футболист - тренировките са ги оформили така. Според мен никакви подигравки не е имало, а ако някой случайно е дръзнал, както самата Велислава каза, е бил натупан на секундата. Та по-скоро ги е респектирала отколкото да е била жертва. Освен това има доста добро самочувствие, което е нетипично за травмирано дете. По-скоро адреналинът и в повечко и това се отразява и на физиката и на психиката и и на възприемането и на самата себе си и на околния свят.

# 483
  • при късмета
*Siya*, Красимира няма да е дуалист, ще е дуелист. И да, когато предварително се знае дуелиста, мотивацията на ратаите отива на кино. Пак казвам, не за конкретния случай, а по принцип и точно затова Иван даде този пример. Дуелиста няма да работи защото ще е на дуел, другия няма да работи защото е спасен. Ако фермера не е взел решение може ратайството да му помогне. Ако някой бойкотира може да е мотив за избиране, например
Добре, поправям го бързо. Поне не говоря на “ма” 😊
И към кого съм говорила на "ма", че на мен го казваш?

# 484
Аз смятам,че Красимира е много стабилна психически,въобще не е наивна и не се е подлъгала само по приказките на Митко.Или поне в решаващ момент успява да запази самообладание и не показва емоции,което в този конкретен случай е добре.

Може и да е стабилна психически, но се поддава на манипулации. А несъществуващи емоции как да покаже - тази жена е оперирана от емоции, което обаче не е задължително да е лошо. Според мен не е емоционално влюбена в Митко, а по-скоро е комбинация от секс привличане и добре направена сметка, че може да и преложи по-охолен и авантюристичен начин на живот от настоящият и сухар.

# 485
  • London
А аз правилно ли чух, че Красимира ще извика Весела и ще ѝ даде победата нарочно? Демек ще се прави на втори Владо Николов. Ужасен ужас.

Тя Красимира нали влезе със заявка за първата жена победител? После съвсем забрави защо е влязла, някаква меланхолия и летаргия през цялото време + ел.цигара, фас и тн. Никаква амбиция няма в нея за реален финал, заради това и не е имала амбиция да се реализира и в живота. Какъвто навън, такъв и вътре, убеждавам се за сетен път. Изобщо няма да се изненадам да подари финала на Веселка.... А, за Веселка мечешка услуга, защото очевидно сама не може да се пребори за нищо.

# 486
  • София
Ама Краси с тоя северозападен диалект, е страшен образ..

Всички "громaт" наоколо, а човекът иска да спи.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 14:16 от gabiplus

# 487
Ама Краси с тоя северозападен диалект, е страшен образ..

Всички "громят" наоколо, а човекът иска да спи.
  ГромАт-тропат,вдигат шум- той каза,че баба му живее в Бойчиновци.Венци също е от този край.Не се заяждам.Аз също живея в този край.
    Аз пък смятам,че Красимира на последно място е привлечена от Митко сексуално.Според мен си допаднаха,сприятелиха се,на нея й е приятно с него,станаха близки.Той е по-привлечен от нея .
   Прави ми впечатление,че мъжете много по-бързо и безпроблемно си казват каквото има,извиняват се и всичко после е наред.Снощи Краси се разбуча,че му громат,не може да спи,Митко се извини.И край,точка.Ако бяха жените,щеше да има едно съскане,едно торене,после шушукане...

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 14:07 от марулета

# 488
  • ново
Марулетке, и аз съм от тоя край и ми е приятно да слушам диалекта на Краси.

# 489
Вили, не е лошо , че е открита, но реално наистина много бърза да си открива картите на масата.
Подозирам, че Веселка ще вземе имунитета и на дуел ще е Бети.

Много се смях с 3-те кОври накрая.

# 490
  • На морето!
И аз мисля, че ще е дуел Краси и Бети, Бети ще отпадне.

# 491
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз много се надявах Красимира да извика Веселка и да я праща да си ходи, но като я чух снощи какви бръмбари й се въртят в главата, не мога да съм сигурна, че няма да й се остави да я бие. А така искам Веселка да отпадне.

# 492
Като видях Жоро от миналия сезон се сетих за Ивайло Шопски. Еййй, не можаха двамата патриоти да се засекат! Мислейки си за патриотизма ме осени следната мисъл: че изпечените егоисти в България, за да са по-значими и забележими, се удрят силно в гърдите и казват гордо на всички , че са патриоти.
А всъщност са си едни болезнени егоисти, които държат всичко да става на тяхното си.
Нека е ясно на всички!
Всички милеем за България, всички ние сме патриоти и не е задължително да бием тъпана!
То си е вътре в нас и ние си го носим!

# 493
Аз много се надявах Красимира да извика Веселка и да я праща да си ходи, но като я чух снощи какви бръмбари й се въртят в главата, не мога да съм сигурна, че няма да й се остави да я бие.
Аз от кога ви ги говоря тези неща за Красимира и Веса.

# 494
  • Бг-мама
Само аз ли смятам , че Красимира въобще не е толкова силна за колкото се представя? Бих искала тя да продължи , но смятам че тази седмица ще отпадне. Наистина не видях до сега някакви супер заложби.

Общи условия

Активация на акаунт