Фермата сезон 5 тема 8

• 42 095
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 870
Хаха какви са интриганти , но Бети е права,Красимира е като тъпо добиче.Не е възпитана ,груба и простовата

# 871
Бети загуби

# 872
Загуби игра или дуела ?

# 873
Хайде, скарахме се с ММ.Той за Красимира,аз за Бети...У нас е война...

# 874
Загуби игра или дуела ?
Битка

# 875
  • София
Май си е верен спойлера. Откъде да измъкнат такава снимка иначе...

# 876
Преди някой да сравни отказването на Бети със Силвия да си помисли пак, защото Бети опитва, опитва и просто не се получи и нормално да се откажи. Даже игра по-дълго.

# 877
  • на село

Добре,  че моят мъж не гледа, но с малката  дъщеря сме за различни играчи, та има интрига. 😃

# 878
Красимира свърши за 8 минути първата битка,Бети се отказа на 11 минути оставаха и още 2 букви да свали.Но Красимира едвам дишаше.После на нахъсването Сами беше много прав,Красимира не е във форма вече,по цял ден лежи и пуши само,чисто физически Бети е по силна реално.

# 879
Бетито бая нахъсана ми се вижда,а Краси -спечена,иска да се върни в обятията на Митко ,но няма този ентусиазъм ,с който играеше в първия си дуел

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 21:06 от elpi

# 880
Не го е срам 🤨

# 881
Верен ще е спойлерът и според мен. Ням как иначе с тази снимка и после свалената набързо статия..
Скрит текст:
А и знаем от родата на Краси, че тя е навън една две седмици преди края на снимките във Фермата. ( Г&В, дано не се засегнеш от шегата с родата Simple Smile )

# 882
Не го е срам 🤨
Нали...🤔

# 883
И Бети е пушачка, ама май Красимира е по-страстна и това ще ѝ се отрази според мен. Задъхва се.

# 884
Калайджиев и той навлязъл в центъра на трасето при Иван и Андрей  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт