Фермата сезон 5 тема 8

• 42 097
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 855
  • София
И аз няма да мога да гледам. Пишете от време на време какво се случва.

# 856
Леле, ако спойлера е верен ще се пръсна от кеф...

# 857
  • София
Аз кекс направих,нарекох го за Бети,ще гледам късно на запис.Успех на малкия сладкиш!

# 858
Аз пекох два кекса - сладък и солен. Ма не съм ги наричала на никого. Да се преборят и да победи по-добрият. Не ми е толкова важно кой ще победи като на някои от вас.

# 859
  • ново
Аз тази година съм без фаворит, ще заложа на Красимир, защото е от северозапада 😃 и ще чакам до финала.
Отиваме на ресторант с приятели, ще пием по едно за ваше здраве.

# 860
  • София
Гаджето на Сами ни чете редовно, даже ни иронизира в профила си в Инстаграм. Написала е, че е толкова популярна в бг-мамма, че се чуди дали ще е с ВИП статут в сайта някой ден, когато има деца.

# 861
  • London
Спретна страшен кекс детето днес....и честно казано го именовам Беатриче хихи, а дано спечели Бетито, а Красимира да излезе да си разреши семейните проблеми.

По-скоро ще е с тема ''Как да обясня на детето, че с баща му обичаме да си лягаме с тоя и оня, защото сме в отворена връзка?''Laughing

Красимир ми се видя искрен като обсъждаха със Станислав пенсионерите....добродушен е Краси и на мен ми е фаворит. Дай Боже да спечели, Станислав е с една идея по-пресметлив сякаш и заради това ми е втори претендент.

# 862
Скрит текст:
Неее... не ми харесва спойлера. Но и другата да беше пак нямаше да ми харесва 😔😃
Хайде да почва вече дуелаааа

# 863
Гаджето на Сами ни чете редовно, даже ни иронизира в профила си в Инстаграм. Написала е, че е толкова популярна в бг-мамма, че се чуди дали ще е с ВИП статут в сайта някой ден, когато има деца.
Простено и е. Малка е, ще порасне, ще се научи. Статут вече има - звезда, в небосвода на Сами.

# 864
Това ли означава да си звезда за нея? Язък. Уж образовано момиче, но то образованието не е всичко, нали?
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 865
  • ново
Написала е, че е толкова популярна в бг-мамма, че се чуди дали ще е с ВИП статут в сайта някой ден, когато има деца.
Само ако децата са от Сами Stuck Out Tongue

# 866
  • Sofia
След края на шоуто вече никой да помни коя е.  И по-добре за нея.

# 867
  • София
Е, няма що.... Голяма звезда. Известна е стова, че Сами й сложи рога по телевизора.

# 868
Относно спойлера- не вярвам да е истина,а така ми се иска да е!

# 869
Каква интрига врътнаха 🤣

Общи условия

Активация на акаунт