Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 175
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Аз мисля, когато съм готова, няма нужда да ме снима без грим, а и два часа излишно плащане. При моята програма, мисля да е 11:30, да снима при мен половин час и 20-тина минути у ММ.
На твоята програма не знам дали ще ти стигнат 2 часа и 15 минути за грим, прическа и обличане, че и младоженец, според мен заложи повече време. Гледам, че и фризьорите и гримьорите пишат по 1 час, ще ти стане зор да се облечеш и обуеш, ще те задърпат и да се снимате вече готова, после да дойде и мъжът ти и с него хахо хихи, ваште да го поздравят.

Фризьорката ще я извикам по- рано, а аз ще съм облечена вече понеже роклята може би няма да мога да я "обуя" а трябва да ми мине през главата... минуса на малко по- голямо дупе. Младоженеца ще дойде след 14:00, но за да не разтягам поста го писах на общо всичко Grinning

# 556
  • София
Аааа ясно, аз понеже съм на етапа точно с тези неща и обмислям колко време ще ми трябва и затова така ми направи впечатление, че не излизат сметките.

# 557
Здравейте момичета, след изчитане на общо взето всичко написано до сега, реших да се присъединя. Нашата сватба ще бъде на 20.06.2020 в гр. Велико Търново . На този етап вече имаме запазен ресторант , видео и фотограф, дж, сватбена агенция (която мислим да ползваме само за флорална декорация) и почти окончателен брой гости. 
Надявам се и желая на всички ни да имаме незабравими сватби, изпълнени с възможно най-малко "план Б"-та и много усмивки и приятни спомени .  Simple Smile

# 558
Момичета и аз най-накрая се включвам с дата - 30.08.2020. Запазили сме зала и дж, но срещам трудности с намиране на фото и видео в Пловдив. Андрю Дюлгерян и Димитър Яков са заети и не знам към кой да се насоча. За видео писах на Студио Видеоклип и чакам отговор. Ако имате някакви предложения ще се радвам да ги споделите.

# 559
Аз имам въпрос за роклите. Видях, че в Кари пускат нова колекция..Харесах си рокля, гледам цената - 2800. Понеже знам, че колекциите им се припокриват със Си, отворих да видя и там. Същата рокля 1500??????????? На какво се дължи тази разлика в цените, имате ли идея? В Си да не са някакви "реплики"?? Странно ми се вижда. Дето се вика, две рокли може за една...

# 560
Аз имам въпрос за роклите. Видях, че в Кари пускат нова колекция..Харесах си рокля, гледам цената - 2800. Понеже знам, че колекциите им се припокриват със Си, отворих да видя и там. Същата рокля 1500??????????? На какво се дължи тази разлика в цените, имате ли идея? В Си да не са някакви "реплики"?? Странно ми се вижда. Дето се вика, две рокли може за една...

Не знам на какво се дължи разликата в цената,но имам усещане, че в кари са реплика.Не съм ходила в Si...и не знам там как изглеждат,но роклите които пробвах аз имат разминаване с оригинала.Примерно дантелата или е в повече или по малко.На някои модели и цветово.Пробвах няколко принцеси като на снимката под тюла е една наситена дантела с пайети,а тази която пробвах полата беше изчистена.Направи ми впечатление,че вчера бяха качили от новата колекция снимки.И съвсем ясно се вижда,че на снимката бюстието е наситено а долната част е по различна с др тип дантелка и шарки.Същия модел те го снимали в магазина и се вижда как всичко почти се слива няма разлика от горната и долна част.А дантелата по полата няма общо с снимката оригинал.Не знам на какво се дължи това разминаване.На мен ми правят тези детайли впечатление защото съм завършила това и винаги гледам материйте и ги сравнявам.На въпроса защо роклята подобява на снимката,но не е същата нищо не ми бе отговорено.Почвам да си мисля,че се шият тук в което лошо няма,но и не трябва да се премълчава.Може и да греша разбира се.Но това което пробвах аз и това което бе на снимка бе разлика от тук до небето а цената беше 2800лв за роклята 😁

# 561

Не знам на какво се дължи разликата в цената,но имам усещане, че в кари са реплика.Не съм ходила в Si...и не знам там как изглеждат,но роклите които пробвах аз имат разминаване с оригинала.Примерно дантелата или е в повече или по малко.На някои модели и цветово.Пробвах няколко принцеси като на снимката под тюла е една наситена дантела с пайети,а тази която пробвах полата беше изчистена.Направи ми впечатление,че вчера бяха качили от новата колекция снимки.И съвсем ясно се вижда,че на снимката бюстието е наситено а долната част е по различна с др тип дантелка и шарки.Същия модел те го снимали в магазина и се вижда как всичко почти се слива няма разлика от горната и долна част.А дантелата по полата няма общо с снимката оригинал.Не знам на какво се дължи това разминаване.На мен ми правят тези детайли впечатление защото съм завършила това и винаги гледам материйте и ги сравнявам.На въпроса защо роклята подобява на снимката,но не е същата нищо не ми бе отговорено.Почвам да си мисля,че се шият тук в което лошо няма,но и не трябва да се премълчава.Може и да греша разбира се.Но това което пробвах аз и това което бе на снимка бе разлика от тук до небето а цената беше 2800лв за роклята 😁

Ти си пробвала в Кари ли? И мислиш, че там са реплика? В Си и аз не съм ходила за сега, защото не ми се дават пари за проба, за нещо, което може да не купя.
Аз там пробвах една рокля изглеждаше като на снимката, но не разбирам и не мога да съм компетентна. Ако в Кари са някакви реплики и ги правят на цени двойни от оригинала.... И с тази вкисната продавачка..

# 562
Май въобще няма да ходя в Кари при тези цени. Обещала съм на бъдещия ми съпруг, а и най-вече на себе си, че бюджета е 2000 за рокля и воал. Иначе имат красиви рокли на сайта, няма спор.
Обаждах се в Би куин да си запиша час. Никой не ми вдигна, понеже звънях преди работно време без да искам, но после една много учтива дама ми върна обаждането, записах си час, не се плаща за проба, няма ограничение в брой рокли за пробване, имам един час на разположение.

# 563
Момичета и аз най-накрая се включвам с дата - 30.08.2020. Запазили сме зала и дж, но срещам трудности с намиране на фото и видео в Пловдив. Андрю Дюлгерян и Димитър Яков са заети и не знам към кой да се насоча. За видео писах на Студио Видеоклип и чакам отговор. Ако имате някакви предложения ще се радвам да ги споделите.

За фотограф може да погледнете Георги Казаков. Той снима предимно в София, но попринцип е от Пловдив и поема ангажименти и там (без допълнителни транспортни разходи). Ние се спряхме на него понеже харесахме стила му снимане, както и професионалното отношение още от първата среща. Мисля, че ще се справи добре и с това да ни предразположи в самия ден. Ще направим и предсватбена фотосесия с него, за да тестваме все пак.

# 564
  • София
Не знам дали са реплики в Кари, защото аз бях харесала една рокля, но в цветен нюанс ми беше голяма, а в бял ми беше малка на гърдите. Аз исках цветен, казаха ми, че ако не искам тази, която ми е малка и трябва да отслабна за нея, новата ще стане след 8 месеца, а аз нямах време за нея. Ако ги шият те, не би ли трябвало да става по-бързо?

# 565
Аз мисля, че ставаше дума, че роклите в Си са реплики, защото за едни и същи модели разликата в цените е фрапираща. Една дама написа, че е забелязала разлики между снимка и модел на живо. Аз мислех, че не ги шият, а са внос. Не знам как е в действителност.

# 566
Аз си взех рокля от Си- Селкшън с фрапиращата разлика от 600-700лв с Кари. И в двата бутика съм ходила да пробвам. Не смятам, че и на двете места са реплики. Но в Кари цените са наистина завишени многоо, даже прекалено. Дори ако влезете в сайтовете на производителите ще откриете. Слагат си надценка и то стабилно. При мен продавачката се държа добре в Кари, не мога да кажа на бялото черно. Хубавото в Си - Селекшън е, че парите от пробите ти се запазват и дори след 3 месеца да отидеш да си вземеш рокля от там, ще ти бъдат приспаднати. Роклите не са мостри, затова се заплащат пробите. Другото хубаво е, че можеш да я вземеш веднага стига да е твоя размер. Аз примерно взех моята за 1400лв, което напълно влиза в бюджета ми. Взех я след като бях ходила и до Асеновград, за да се убедя, че това е моята рокля. И да имаше 2 красиви в Берна мода  на цена от 3200🤔. За съжаление в останалите - Кари, the wedding residence и Арети ( в които съм ходила) и Ателия ивоар и Миле Брайдъл ( в които не запзих часове поради разминаване с бюджета) цените надминаваха очакванията ми в пъти. Може за някой от вас да са ок 2200-2600лв за рокля, но аз гледам по друг начин нещата, за нещо, което ще облека за няколко часа и никога повече няма да използвам. Напоследък гледах и доста намалени и много красиви рокли в Си селекшън и до ден днешен (3 месеца по-късно) не съжалявам, че си закупих роклята от там. А относно да са реплики, едва ли пък ще успеят да сложат и етикета на производителя.

Надявам се да съм била полезна за тези от Вас, които тепърва започват своето търсене. Просто я почувствайте! 👰🏻

# 567
  • София
Специално на НейвиБлу Си-селекшън са официален представител, пише ги в чуждестранния сайт. Но роклята, която си бях харесала, в Кари ми бяха казала 2850 лв преди да се знае, че нямам време да чакам и тогава се разрових да видя и в руските сайтове вървеше цената между 1800 и 3000 лв. В Си-селекшън само я сменяха от 1800 лв до 2300 лв, сега гледам, че е 1500 лв, ако си вземеш две рокли един и същи размер, което не го разбирам. Grinning Сигурно 1-2 булки ще се възползват, повечето сме с по една рокля.
Таа в Си-селекшън известно време нямаше цена и реших, че е продадена мострана, после се появи пак и веднага звъннах, казаха, че са я продали преди време. Не разбирам защо тогава качват цена и наличен размер, като го нямат. За мен това си е трик да показват, че имат повече налични рокли, за да отиде човек и да си плаща там.
И в другите магазини нямаха много налични рокли, но чак да качват нещо тепърва, което е изчерпано и то с размер, не съм видяла. Пък и при тях е безплатно, така че по-скоро от мързел не си поддържат страниците.

А пък колкото в Си-селекшън ме каниха да отида да пробвам, толкова в Кари нула интерес какво ще пробвам, ще взимам ли харесаната рокля, ще дойда ли на втори проби. Ако бяха харесала рокля, която я има и на двете места, със сигурност щях да взема от Си-селекшън. В Кари с нищо не ме спечелиха, че да оправдаят толкова по-високи цени. Според мен роклите, които аз побвах, бяха завишени и не струваха реално 3000 лв. Бих ги сравнила с роклите в Миле, където бяха до 2000 лв. Красиви модели, но моите не бяха с камъни или пера, които примерно да оскъпяват толкова.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 13:20 от Niya-

# 568
Никой обаче не те задължава да пробваш в Си Селекшън, може просто да отидеш и да разгледаш. Ако нещо харесаш, тогава ако прецениш да изпробваш. Въпрос на личен избор е.
Иначе за сайта съм съгласна. Но затова пъл като звъннеш, ти дават информация за наличностите. Сайта на Арети е брутален. Има модели от 2017г., които отдавна ги няма, но в сайта са налични. 😆 5 от роклите, за които исках информация, не съществуваха изобщо.. а другите бяха в диапазон 2800-3400лв.

# 569
Да не става въпрос са Бленди? А, не, тя беше от Блъни колекцията. Защото тя беше изчезнала, после се появи на 1500. Аз нея съм я харесала от 100 години и в Кари я пробвах. Но сега говоря за друга, от съвсем нова колекция. В Арети също си харесах, но 3000 лв за рокля ми се виждат супер много. Надявам се да се харесам и в по-евтина. И в този новия магазин Джоли, мисля че беше, също си харесах. Казаха, че ще ми се обадят като започнат да записват часове.

Общи условия

Активация на акаунт