Къде в Пловдив??? - 83

• 34 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
За марципана :
Скрит текст:
- Кауфланд, Цариградско шосе.

# 166
Сигурна бях, че има в К.! Peace
В Лидл по-рядко ходя, но в Кауфланд съм виждала често.
Че и намален. Simple Smile

# 167
  • Пловдив
Аз купих марципан 200гр от Лидл Тракия миналата седмица в четвъртък. При сладкарските им неща, до хладилната витрина. Има и цветен фондан, шоколад за глазура, украси ... Имаше доста бройки.
https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/bg/article/12734/ga … /zoom/12734_0.jpg

# 168
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив има фирма за ремонт (не поставяне) на алуминиева дограма? Интересува ме също какъв майстор и къде да потърся за поставяне на врата на апартамент, но трябва да се реже малко от стената. Ама как то обясних, надявам се, че сте ме разбрали, новата врата е малко по-широка от предишната. Предварително благодаря!
Обикновено монтажа се осигурява от магазина, от който е закупена вратата.

# 169
Искам да купя за подарък пъзел с много части.
Къде да търся, дами?

# 170
  • Пловдив
Искам да купя за подарък пъзел с много части.
Къде да търся, дами?
store.bg

# 171
  • Пловдив
B ozone.bg също има голям избор на пъзели.

# 172
Джъмбо и Хиполенд също има доста пъзели

# 173
  • Пловдив
Да кажа, че супера в Мол Марково тепе ще е Била. Заградили са го с плакати и пише Очаквайте Wink

# 174
  • Deutschland
Mystic, а Christian of Roma има ли в Т маркет, или си беше само за Триумфа. Не ми се плащат тройни цени в мола

# 175
  • Пловдив
Mystic, а Christian of Roma има ли в Т маркет, или си беше само за Триумфа. Не ми се плащат тройни цени в мола
още не са отворени Т маркет...май към февруари и надали точно тая марка ще има.
Виж в магазина им в Капана

# 176
  • Пловдив
Търся препоръка за нотариус, трябва да ми се изготви пълномощно.Нотариусите които потърсих до сега няма ли възможност за лично посещение особено в края на годината. Ако е в Смирненски ще бъде още по лесно за мен, благодаря!

# 177
Здравейте, някой знае ли къде се правят зъбни снимки по стария начин с по-старите рентгенови апарати? Преди ходих в ДКЦ в Тракия до Форума, дали още правят там?

# 178
  • Пловдив
Ще пускат поетапно Т-маркетите. Усилено работят в Кършияка и слухът е,  че трябва да отвори до средата на декември.

# 179
Трябват ми няколко на брой копчета за палто в определен цвят.
Къде в центъра да търся, че не се сещам за специализиран магазин?
Имаше едно магазинче на подлеза на понеделник пазара, като се излезе, по посока поликлиниката.
Дали там има копчета и до колко работи магазинът, ако има запознати?

Общи условия

Активация на акаунт