Къде в Пловдив??? - 83

• 33 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
някой дали може да ме упъти къде мога да си направя ядрено-магнитен резонанс на глава, без направление? Търсих в Гугъла, най-вече в болници може. Какво ви е мнението за лабораторията на Русев? Благодаря!
[/quote/]
В хирургиите. Записва се час предварително. Лекарката беше много мила и внимателна. Като ми чу оплакванията, направи ми допълнително няколко прости теста, след което вече след готовия резултат ми каза какви опасения е имала, но беше прегледала много внимателно и ме успокои, че не е това, ами някакви стеснения, което пък пречи на доброто оросяване.

# 631
В хирургиите. Записва се час предварително. Лекарката беше много мила и внимателна. Като ми чу оплакванията, направи ми допълнително няколко прости теста,
Може ли да помоля за координати и име, разбира се, може и на лично. Благодаря

# 632
  • Пловдив
Някой може ли препоръча добър хомеопат, но не личен лекар,който изписва и хомеопатични? Искам истински хомеопат с развитие в тази сфера.
Ходили сме при д-р Юрукова,за момента не искам да ходя отново.
Д-р Недева не приема нови пациенти.
Проф.Пейчев пък ми излиза солено.
Препоръчаха ми Лиляна Панайотова.

# 633
Тони Кочева
И на децата е помагала, и на ММ

# 634
Моите деца от 10 години ги водя при д-р Пепа Марчева и благодарение на нея антибиотици досега не са взимали.Само с хомеопатия се занимава.Координати мога да дам на лични.

# 635
Моля да пратите на мен. И аз щях да задавам този въпрос
А какво й е на д-р Юрукова? 😀

# 636
  • Пловдив
Ами твърде заета е. Изписва терапия, уговаряме се да се чуем след 3-5 дни, за да видим,дали има ефект и дали трябва да се коригира нещо по лечението, но никога не вдига телефона. И аз спирам терапията, защото не знам какво да правя, я междувременно съм се влошила и се налага да премина към друг тип лечение. Та затова спрях да ходя при нея.

# 637
  • Пловдив
Не е тук темата, ама да си знаете, че лекуването с камара гранулки на Боарон не е Хомеопатия.
И аз съм доволна от Кочева, преди години водих сина ми.

# 638
  • Пловдив
Точно! Аз затова поисках сериозен хомеопат. Щото и мойта лична лекарка изписва гранулки отвреме навреме, но за мен това е неефективно и изобщо не ги купувам.

# 639
  • Пловдив
Никакъв смисъл, да...минала съм по тоя път, вярно отдавна, ама беше зор да откриеш хомеопат, ама истински. Повечето такива нямат титла пред името си, което си е шок за народа Simple Smile

# 640
mystic woman , незнам за какви "титли и шок за народа" иде реч, аз говоря от опит.Минала съм и през супер апокрифен класически хомеопат, за който координатите се даваха едва ли не с парола и направих своя избор.Д-р Марчева реши проблем при сина ми, за който преди това два пъти се налага да му правят интервенция с пълна упойка и най-лошото беше,че не виждахме изход в ситуацията.
Прави ми впечатление, че всеки път като стане дума за хомеопат и ти задължително държиш да си кажеш, как няма смисъл от това.
Момичето в случая не питаше има или няма смисъл, а искаше координати на добър хомеопат.

# 641
  • Пловдив
Къде прочете, че отричам хомеопатията...?
Казах, че съм доволна от Класически хомеопат, който не е доктор по образование!

# 642
Аз пък съм доволна от хомеопатия с Боарон.А това, че лекуващия има титла доктор е само плюс за мен.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 21:49 от vox

# 643
Моля ако някой има желание да ми сподели контакти на Тони Кочева
не намирам нищо в нета

да си говорим за  д-р юрукова е излично, защото записването е физически невъзможно
опитвах се 1 година по всякакви начини, не става, отказах се
всяко първо число на месеца и като се обадиш ми няма часове, още от 8 сутринта, от първото позвъняване сутринта, защо въобще го разиграват целия цирк не е ясно
лични познати - не става
ами холан, не можеш да накараш някой който не иска да ти помогне насила
и не е лично защото не е ясно кой и за какво се обажда и грам не ги интересува

# 644
  • Пловдив
Кочева...0888/22-36-33
Нямам идея обаче дали записва нови.
Имам тел. на още една Видова, също сме били и при нея... 0898/78-25-70
Уточнявам пак, че моите впечатления са от преди години.

п.п. Филева също беше посещавана... 0888/83-53-68.

Общи условия

Активация на акаунт