Къде в Пловдив??? - 83

• 34 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Да повторя питането ... някой има ли отзиви за филтриращи вода системи - обратна осмоза/нано филтриране или други подобни?
Обратната осмоза прави дестилирана мъртва вода, която много трудно се усвоява.
В къщи сме от 2008г. ето с тази система - https://www.amway.bg/product/100189,sistema-za-prechistvane-na-v … ring#.Xe9EExvgqM8 . Сменям филтъра веднъж в годината (или на 5000л вода), силно пресован въгленов филтър (за механични примеси, тежки метали и хлор) и ултравиолетова лампа (за вируси, бактерии и гъбички). Запазва полезните минерали (калций, магнезий и тн), които правят лесно усвояването на водата от организма. Ако искаш, пиши ми, за да ти дам повече информация.

# 301
На Павирани имат филтър за обогатяване на водата-може да бъде дестилирана или обогатена с минерали-има две кранчета. Какви са им точно филтрите,може би на място ще дадат информация.

# 302
Загубила съм си здравната книжка (синята). Къде и как мога да си извадя нова? Мисля, че в Здравната каса до Второ районно, и след това за заверка при личния лекар, но все пак да попитам - правилна ли ми е информацията?

# 303
  • Пловдив
Загубила съм си здравната книжка (синята). Къде и как мога да си извадя нова? Мисля, че в Здравната каса до Второ районно, и след това за заверка при личния лекар, но все пак да попитам - правилна ли ми е информацията?
При изгубване, кражба или унищожаване на издадена здравноосигурителна книжка  трябва да подадете молба-декларация по образец до директора на районната здравноосигурителна каса (РЗОК), на чиято територия осъществява дейността си Вашият личен лекар. Изгубената, открадната или унищожена здравноосигурителна книжка се обявява от директора на РЗОК за невалидна. Следва да заплатите за новата здравноосигурителна книжка сумата от 4,08 лв., за което РЗОК издава документ. До три дни трябва да представите на личния си лекар протокола и новата здравноосигурителна книжка - за заверка.
ТУК

# 304
Много ме трогна този пост , с две думи,имате ли тази книга

# 305
Точно. Само, че не става веднага. При мен стана с две ходения до там. За три работни дни издават дубликат.

# 306
На първия етаж в деловодството пишеш заявление и след 3 дни отиваш да я вземеш.

# 307
Къде в района на центъра има добър часовникар( за ремонт на часовник)?

# 308
Благодаря за отговорите за здравната книжка Simple Smile

# 309
  • Бг
Момичета, някоя от Вас да знае от къде мога да закупя дрянови пръчки ?
Или случайно от къде мога да си откъсна, че детето ще правят сурвачки в ДГ, а идея си нямам къде да търся.
Сетих се за пазарите, но незнам дали ще продават толкова рано.

# 310
Сега съм в издирване на съвременна стенна карта на Пловдив. Голяма...търся по разни сайтове, но предимно са издания от 2002г.

# 311
Здравейте, знаете ли къде могат да се боядиса мъжки панталон? Избелял е от слънцето, цветът е зелен, но е ок и черен да се боядиса

# 312
Момичета, някоя от Вас да знае от къде мога да закупя дрянови пръчки ?
Или случайно от къде мога да си откъсна, че детето ще правят сурвачки в ДГ, а идея си нямам къде да търся.
Сетих се за пазарите, но незнам дали ще продават толкова рано.
Аз правих сурвакнички за базара на ДБМ ,който е този петък и уйкенда в Мол до Братската могила, заповядайте. Та ми останаха неукрасени пръчки,но слабо разклонени ,дадох ги и тях там. Може да провериш в петък,ако не ти е късно и ти хареса нещо. Иначе по пазарите се оглеждай.  Пръчките ми ги осигури приятел,на 50 км от Пловдив . Наблизо не знам да има .

# 313
Сега съм в издирване на съвременна стенна карта на Пловдив. Голяма...търся по разни сайтове, но предимно са издания от 2002г.
DataMap са производители на подобни карти. Като гледам, само за Варна има издание 2012 г. и София 2015 г.
За Пловдив издание намирам само 2002 и е доста не актуално, особено новопостроените комплекси и улици от последните 6-7 години.

# 314
Здравейте, знаете ли къде могат да се боядиса мъжки панталон? Избелял е от слънцето, цветът е зелен, но е ок и черен да се боядиса

В клоновете на Рефреш имат и боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт