Къде в Пловдив??? - 83

• 34 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Искам да благодаря на всички по "пижамената" тема  bouquet Вече е купена пижамата, точно такава, каквато търсех. Взех я от Гранд-а, на 1-вия етаж. Светли празници!

Много е полезна темата! И аз днес го посетих този магазин, както и на втория етаж за анцузи, има голямо разнообразие.
На втория етаж на Гранд са се преместили и Копирен център Талантино, ако някой ги търси, преди бяха на едно като павилион на спирката срещу Тримонциум. Правила съм при тях покани и мн други неща, ако някой се интересува, работят професионално!

# 511
Здравейте, преди 10-тина години ходих в един фризьорски салон, на улица  "Маяковски" - Девамод. Някой знае ли дали работи все още и скоро посещавал ли го е?

# 512
Добро утро..Честита Коледа,момичета спешно ми трябва препоръка за читав майстор за монтаж на нов бойлер.Благодаря

# 513
Къде в Пловдив има читави часовници до 40-50 лева . Трябва ми за 13 годишно момче .

# 514
Къде в Пловдив има читави часовници до 40-50 лева . Трябва ми за 13 годишно момче .
На втория етаж на Халите.

# 515
До Халите има едно магазинче за часовници и дрехи, там имаше избор.
Намира се от лявата страна на Халите, след дюнерите, които са вляво фи входа на Халите

# 516
  • Пловдив
Още един глас за магазина в Халите 2ри етаж. И гаранция дават. Добро обслужване, достатъчно приличен избор.

# 517
Търся (за предпочитане в Мараша) козметици за: качествено ламиниране на мигли / оформяне на вежди или перманентен грим на вежди.

# 518
Къде във физически магазин в Кичука мога да намеря картонени кутии за сладки?

# 519
Моля препоръчайте добър тапицер? За кухненски столове ми трябва, има мн петна
сегашната тапицерия.

# 520
Защо не си купиш калъфи?
Има по 6-7 лв. разтегателна материя, удобни за пране. В магазини за спално бельо и текстил има.
В търговския център Сани в Тракия съм виждала.

# 521
Моля препоръчайте добър тапицер? За кухненски столове ми трябва, има мн петна
сегашната тапицерия.
На Коматевско шосе в началото,посока зад магазин Маркита има много добър тапицер. От години го ползваме. Ако те устройва мястото,пиши ми съобщение да потърся координати.

# 522
Здравейте! Моля, препоръчайте ми добър и внимателен детски зъболекар, който наистина е специалист и си разбира от професията.Може би, назад в темите е коментирано,но ми е спешно и не мога в момента да се ровя и чета.
Предварително благодаря !

# 523
Аз съм доволна от д-р. Димитрова в К. Париж. Кабинетът се намира на  ул. "Скопие" 1А.

# 524
Защо не си купиш калъфи?
Има по 6-7 лв. разтегателна материя, удобни за пране. В магазини за спално бельо и текстил има.
В търговския център Сани в Тракия съм виждала.
Краката на столовете са комплект с масата и паркета, красиви са и не искам да ги скривам. Точно там ще видя за калъфи като временно решение, но бях гледала че имат само дълги, които покриват целия стол, сега ще видя какво имат.

Общи условия

Активация на акаунт