Къде в Пловдив??? - 83

• 34 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Майничка
Скоро пускаха в Лидл, памучно горнище, бархетено долнище, питай в темата.
Иначе в Гранда, на първи етаж, вляво от входа, има добре зареден магазин за пижами, но не съм сигурна за бархетени.

# 496
Скоро пускаха в Лидл, памучно горнище, бархетено долнище, питай в темата.
Иначе в Гранда, на първи етаж, вляво от входа, има добре зареден магазин за пижами, но не съм сигурна за бархетени.

Много благодаря! Още преди обяд ще отида. Дано и други да се включат.

# 497
Във фирменото магазинче на Ариал на Брезовско шосе, до спирката преди светофара на Кауфланд, има ватирани. Предупреждавам обаче, че много се свиват. Минимум два, ако не и три номера по-голяма трябва да се вземе. 56 номер, след прането отговаря на 50. Не се подлъгвайте, ако ви кажат, че само един номер се свива.

# 498
Във фирменото магазинче на Ариал на Брезовско шосе, до спирката преди светофара на Кауфланд, има ватирани. Предупреждавам обаче, че много се свиват. Минимум два, ако не и три номера по-голяма трябва да се вземе. 56 номер, след прането отговаря на 50. Не се подлъгвайте, ако ви кажат, че само един номер се свива.

Тони, благодаря и на теб! Ако са фирма Ареал, които имат фирмен магазин преди Асеновград, ги знам, качеството е плачевно, цените са сносни. Вземали сме бельо, след няма и две седмици всичко съм изхвърляла. Но ако нищо не намеря, ще проверя и там, евентуално.

# 499
  • Пловдив
В Гранда на втория или третия етаж, по спомен не мога да се ориентирам добре, защото там се качвам по- рядко, има още два магазина за българско бельо, пижами и хавлиени изделия. Възможно е да има и мъжки пижами, за детски знам със сигурност.

# 500
Момичета, къде точно на Главната се намира Хипо Тойс?

# 501
  • Пловдив
Това не е ли Хиполенд?

# 502
  • Пловдив
Хипото е срещу копчетата, след Хермес, по посока Джумаята. Преди беше Кенвело.

# 503
Да, но в сайта наименованието е хипо тойс.

# 504
Искам да благодаря на всички по "пижамената" тема  bouquet Вече е купена пижамата, точно такава, каквато търсех. Взех я от Гранд-а, на 1-вия етаж. Светли празници!

# 505
Благодаря! А от кое гише в пощата до Тримонциум мога да получа пратка от АлиЕкспрес?

# 506
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! А от кое гише в пощата до Тримонциум мога да получа пратка от АлиЕкспрес?

Колетното. В ляво от магазин Мания. Има надписи на вратата.

# 507
От къде мога да купя  многократна капсула за Долче Густо?

# 508
  • Пловдив
Аз пак да спомена за тиквениците - има в Кауфланд, преди малко купих от Брезовска, бяха топли, на 3.99.

# 509
От къде мога да купя  многократна капсула за Долче Густо?
На Васил Априлов имаше един магазин, в който предлагаха и поддържаха всякакви кафемашини и ресторантско оборудване. От страната на ВМИ, но в посока светофара с Пещерско.
Има още един подобен, на Димитър Талев, след като се мине Хаджията Груев, посока Овощарския институт.

Общи условия

Активация на акаунт