Къде в Пловдив??? - 83

• 34 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Не, но ще откриват Билла.

# 481
  • Точно където трябва
Дните до нова година има ли някъде дневни забавления- центъра, моловете/ макар, че не е за предпочитане/ или на друго място? Някакви работилници?

# 482
Тези са мероприятията в Капана:

# 483
  • Пловдив
От къде мога да си купя сач?

# 484
Дните до нова година има ли някъде дневни забавления- центъра, моловете/ макар, че не е за предпочитане/ или на друго място? Някакви работилници?
Ще има куклен театър в Мол Марково тепе от 16 часа. "Ден необикновен".

Сач си купихме лятото, от сергия, пред Бачковския манастир. Говоря за глинен сач, не гледжосан.

# 485
  • Пловдив
Ще има куклен театър в Мол Марково тепе от 16 часа. "Ден необикновен".

Сач си купихме лятото, от сергия, пред Бачковския манастир. Говоря за глинен сач, не гледжосан.
Благодаря! И аз имах предвид глинен сач.

# 486
Здравейте! Ще ми препоръчате ли приятно кафене в района на Каменица? Харесваме Ескада, но ни е далеко.
Сладкарница Фенси до у-ще Д.Хаджидеков.

# 487
  • Пловдив
Скоро някой беше питал за тиквеник. Днес видях на Събота пазара - в една сладкарничка, мисля, че ги пекат там на място, досега не съм ходила там.

# 488
Къде е сладкарничката? До Рандевуто ли?

# 489
На ъгъла, откъм църквата- от страната на Лили-то, имаше също табела....вчера я забелязах( но може и за друга да става въпрос, просто аз тази видях).

# 490
  • Пловдив
Да, до нея има Лили. Идвах откъм църквата и я видях. Тиквеникът е 5 лева, в средна тавичка.

# 491
Къде в района на Гранд мога да намеря ръкавички без пръсти за дете на 10г?

# 492
  • Пловдив
Къде в района на Гранд мога да намеря ръкавички без пръсти за дете на 10г?
Магазин за ръкавици и шапки има в ТЦ Гранд, нов е, на първи етаж в коридора в дъното. Би трябвало да има и без пръсти, всъщност мисля, че имаше, но да не те объркам за размера.

# 493
Благодаря ви за бързия отговор,отивам да проверя Simple Smile

# 494
Момичета, къде мога да намеря мъжки пижами, от бархет или подобна по-плътна материя? Снощи обикалях в мол Марково тепе, не открих нищо, освен една бройка в Уайкики, и то за младеж.. Спешно ми трябва за утре под елхата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт