Къде в Пловдив??? - 83

• 34 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Развали ни се хладилникът  и вчера разгледахме в Релакс Техно, имаше голямо разнообразие. Заслужавали си да рискуваме? Доволни ли сте? Дали уредите са изправни?
Два хладилника (единият е от лятото), съдомиялна, пералня и сушилня взехме от там преди 3 години - изключително доволна съм!
Уредите са разделени в 4 категории: 1 - нови, 2 - нови, с транспортни дефекти, 3 - върнати от клиенти, ползвано до месец и 4 - уреди втора употреба.

# 466
Къде е този магазин Релакс Техно??🙄

# 467
  • Пловдив
Къде е този магазин Релакс Техно??
в инустриалната зона в Тракия.Виж в нета има адрес...ул.Нестор Абаджиев ли беше...?
Аз мисля да ида да диря фурна за вграждане.

# 468
  • София
Откъде мога да купя/поръчам това:
Купувала съм от китайски магазини. Ако имате такива около вас проверете в тях.

# 469
Аз съм със свободностояща печка, купена от Релакс Техно, нова, с транспортен дефект. Майка ми си взе хладилник, от другата група, върнат от клиент при дистанционно пазаруване, в рамките на месец. От доволна, по-доволна от магазина и най-вече от уредите. Дават гаранция на всичко, различна, според групата, в която е уреда.
Най-добре си задайте търсене в Гугъл мапс, ще ви заведе лесно до там.
С две приказки, излизате по ул. Менделеев към Асеновградско шосе, непосредствено преди да се качите на моста, над линиите, на изхода на града, свивате в дясно и реално минавате под моста, влизайки в индустриалната зона, по ул. Нестор Абаджиев.

# 470
Здравейте, момичета.
Има ли от къде да купя хлебна гума днес или утре?
През работните дни от седмицата знам от къде да търся - Купчийницата, "художествения" магазин до радиото и телевизията... Но ми трябва за понеделник сутринта.  Simple Smile

# 471
  • Пловдив
В "Ориндж"има хлебна гума.

# 472
Здравейте, да знаете кой може да ми свали сателитна чиния от покрива на кооперацията, наследена от стария собственик на апартамента.

# 473
Има ли синя зона на 24 , 25,26-ти?

# 474
В "Ориндж"има хлебна гума.
Благодаря!

# 475
Синя зона ще бъде само на 23, 27 и 28. Останалите са официални почивни дни.

# 476
Срещу библиотека Иван Вазов (от към ул. Авксентий Велешки) имаше магазин за здравословни храни, който е затворен от скоро. Знаете ли дали се е преместил или е затворил окончателно?
На Гладстон са отворили здравословен, също араунд четвъртък пазара има. В лекси има също здравословни храни. Какво ти трябва?

# 477
Здравейте! Ще ми препоръчате ли приятно кафене в района на Каменица? Харесваме Ескада, но ни е далеко.

# 478
  • Майничка
Торо Гранде

# 479
  • Пловдив
Здравейте.
Към днешна дата в Мол Марково има ли работещ хранителен магазин?

Общи условия

Активация на акаунт