Къде в Пловдив??? - 83

• 34 648
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Развали ни се хладилникът  и вчера разгледахме в Релакс Техно, имаше голямо разнообразие. Заслужавали си да рискуваме? Доволни ли сте? Дали уредите са изправни?
до тук само хвалби съм чела за тях...

# 451
  • Пловдив
Имам познати, които само оттам купуват уреди. Има четири категории - с козметични дефекти (но нови), използвани до 1 месец, и другите ги забравих.
Досега не са имали никакви проблеми. Аз лично не съм пазарувала от този магазин, но слушам отзиви от хората около мен.

# 452
От къде в Пловдив мога да си купя качествен стоманен тиган /с тройно дъно /  ?

# 453
Шофьорска книжка за колко време сменят? Какъв е реда?

# 454
  • Пловдив
Развали ни се хладилникът  и вчера разгледахме в Релакс Техно, имаше голямо разнообразие. Заслужавали си да рискуваме? Доволни ли сте? Дали уредите са изправни?
Последно взехме от там съдомиялна и хладилник - и двата чисто нови, с козметични дефекти. Много сме доволни

# 455
Как да стигна от жп гара до мол Пловдив ?.Има ли автобус или трябва да ползвам такси ? Колко ще ми струва таксито ?

# 456
Как да стигна от жп гара до мол Пловдив ?.Има ли автобус или трябва да ползвам такси ? Колко ще ми струва таксито ?
Качваш се на автобус 24 от страната на гарата и слизаш на бившия Направи си сам. От там е 3 Мин пеша до мол Пловдив.

# 457
Таксито ще е към 4-5 лв.

# 458
Има ли някъде магазин за craft и diy приспособления?

# 459
  • до едно тепе
Ако хващаш такси по- добре да е преминаващо. И му виж тарифата. Преди 3 седмици един от спрелите пред гарата ми искаше 8лв за курс струващ 3.50. Опита се да ме убеди, че е голямо разстоянието. Казах му че за 8лв ще ида пеша до там. После момчето, при което се качих каза, че тези, които чакат там пред гарата, си им е такава тарифата.

# 460
  • под тепетата
SheIsTrendy,в Емарт, близо до главната улица се намира.Виж им сайта.

# 461
SheIsTrendy,в Емарт, близо до главната улица се намира.Виж им сайта.

Благодаря

# 462
Откъде мога да купя/поръчам това:

# 463
Момичета, имам нужда от пепоръка за добър гинеколог-онколог( при Христамян пробвахме, но е много зает), и за психотерапевт, или група за жена, минаваща през много тежка критическа. Спешно ми е. Благодаря.
За гинеколог-онколог може да видите дали има часове при д-р Росен Петров

# 464
  • Пловдив
Също препоръчвам д-р Ямаков. Часове се записват през superdoc. За следващия месец се пускат на 28-мо число на предходния в 8.30 и свършват много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт