Къде в Пловдив??? - 83

• 34 648
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Къде мога да намеря картонени кутии за сладки, около десетина броя ми трябват? Поръчах от интернет, но се оказа, че поръчката няма да пристигне навреме, а ми трябват за Петък сутринта. В Пепко, Джъмбо и подобни дали ще има? Че ми е по- удобен магазин работещ и след 18.

# 436
  • Пловдив
Здравейте, знам, че темата е за заведенията, но тук сте много по-активни.
Миналата събота по Нова имаше репортаж за ресторант или по-скоро бързо хранене за мексиканска храна. Търсих го из интернет, но не го намерих. Собственикът е мексиканец и, мисля, че той си приготвя храната. Някакви идеи кое е заведението, защото др. седмица ще идваме към Пловдив и искаме да хапнем там?
https://www.facebook.com/tacoreyes.grill/

# 437
  • Майничка
В левчетата има обикновено картонени, само слагам салфетка или целофан вътре. Виждала съм и в Гранда, в магазина за дрънкулки на втори етаж, до ескалатора.

Рopy1979, то не е баш ресторант. Намира се на ул."Леонардо да Винчи", срещу градинката при кръстовището й с ул. "Капитан Райчо", в един вътрешен двор. Няма голямо меню, но са бързи и готвят вкусно.
В неделя не работи.

# 438
  • Пловдив
А,да, този мексикански го забравих. Наистина вкусни неща има на прилични цени. Но ми е по-скоро като заведение за бързо хранене.

# 439
Здравейте! Търся от къде да купувам памперси за възрастни на най-изгодна цена. Може би на едро - около 100 бр на месец.
Проверете на пазарчето на Младежка. Мой познат купува от там и казва, че е изгодно.

# 440
  • Пловдив
Със сигурност ще има и на борсата на Брезовска. Има няколко склада/магазина за санитарни и тоалетни принадлежности,ще продават и памперси.

# 441
Къде мога да намеря картонени кутии за сладки, около десетина броя ми трябват? Поръчах от интернет, но се оказа, че поръчката няма да пристигне навреме, а ми трябват за Петък сутринта. В Пепко, Джъмбо и подобни дали ще има? Че ми е по- удобен магазин работещ и след 18.
В Джъмбо има със сигурност.

# 442
Момичета, на Санкт Петербург малко преди кръстовището на Ескалибур от другата страна (тоест от страната на Технополис) има някакъв китайски магазин - пише нещо от сорта на X ZONE CHINA MALL. Вече няколко пъти го виждам пътувайки. Не знам какво е било преди, но това чудо изобщо работи ли? Не намирам такъв магазин в нета, няма и информация за него. Thinking

# 443
Работи от поне няколко месеца. И още от откриването цените са -20%. Има доста стока, естествено китайска, но се намират и прилични неща, на прилични цени. Или поне по- прилични от китайския във Форума.

# 444
Супер, благодаря много за информацията Hug

# 445
  • plovdiv
Има и доста турска стока с доста добро качество,а цените с -20% стават много изгодни.

# 446
Здравейте! Търся от къде да купувам памперси за възрастни на най-изгодна цена. Може би на едро - около 100 бр на месец.
От борсата на Брезовско шосе  Има едно магазинче зад Илиенци влясно минава се през една врата Работи и събота

# 447
От борсата на Брезовско шосе  Има едно магазинче зад Илиенци влясно минава се през една врата Работи и събота
Благодаря ви, ще отида да го търся.

# 448
  • Пловдив
Само че имайте предвид,че повечето магазини на Брезовско работя в събота сутринта, най-много до обяд.

# 449
Развали ни се хладилникът  и вчера разгледахме в Релакс Техно, имаше голямо разнообразие. Заслужавали си да рискуваме? Доволни ли сте? Дали уредите са изправни?

Общи условия

Активация на акаунт