Къде в Пловдив??? - 83

• 34 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ако е само за подгъв или лека поправка,на Данаил Николаев в началото има една жена,събота до обед. Не шие дрехи,само поправя. Ако те устройва пиши да ти обясня къде е.

# 421
  • Пловдив
Срещу библиотека Иван Вазов (от към ул. Авксентий Велешки) имаше магазин за здравословни храни, който е затворен от скоро. Знаете ли дали се е преместил или е затворил окончателно?

# 422
Здравейте, знам, че темата е за заведенията, но тук сте много по-активни.
Миналата събота по Нова имаше репортаж за ресторант или по-скоро бързо хранене за мексиканска храна. Търсих го из интернет, но не го намерих. Собственикът е мексиканец и, мисля, че той си приготвя храната. Някакви идеи кое е заведението, защото др. седмица ще идваме към Пловдив и искаме да хапнем там?

# 423
Не съм гледала репортажа, но за мексикански ресторант се сещам само за Сомбреро, който се намира до МОЛ Пловдив.По адрес се води на бул.Свобода 65.

# 424
Не съм гледала репортажа, но за мексикански ресторант се сещам само за Сомбреро, който се намира до МОЛ Пловдив.По адрес се води на бул.Свобода 65.
Или в Кършиака - Сомбреро 1 на бул. Дунав

# 425
Здравейте! Търся от къде да купувам памперси за възрастни на най-изгодна цена. Може би на едро - около 100 бр на месец.

# 426
  • Пловдив
Има и още един мексикански ресторант в Кършиака - Поко Локо. Много го хвалят, но аз не съм ходила.

# 427
  • Пловдив
Здравейте,
Търся коледни свещи и други коледни сувенирчета в Кючук Париж. Идеи?
Ако там е ограничено, поне място, където е удобно за паркиране /без Джъмбо/.
Благодаря!

# 428
  • Пловдив
Ако е само за подгъв или лека поправка,на Данаил Николаев в началото има една жена,събота до обед. Не шие дрехи,само поправя. Ако те устройва пиши да ти обясня къде е.
За шиене ми трябва.

# 429
  • Пловдив
Здравейте,
Търся коледни свещи и други коледни сувенирчета в Кючук Париж. Идеи?
Ако там е ограничено, поне място, където е удобно за паркиране /без Джъмбо/.
Благодаря!
До Кауфланда има JYSK и PANDA, има и голям паркинг. Със сигурност ще има Simple Smile
Също така до новата Била в края на бул. Южен (до Коматевско шосе) има PEPCO

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 12:05 от ginbay

# 430
Здравейте! Трябва ми код за отстъпка за Венера козметикс . Да знаете актуален ?

# 431
За шиене ми трябва.

В Тракия, след кръстовището, където е църквата, в посока центъра. Първият блок отдясно, на първия етаж, има табела. Срещу него има строителен магазин.
Тя шие със сигурност, за събота не знам.

# 432
Здравейте, дали някъде из града има магазин за ароматни свещи ???

# 433
За шиене ми трябва.

Уточни какво искаш да ти се ушие. Така трудно можем да дадем препоръка. Рокля, костюм мъжко/дамско, трико...

Ресторант Сомбреро 1 в Кършяка е в комплекса на Пещерняците, на бул. Дунав 5

# 434
  • Пловдив
Здравейте, дали някъде из града има магазин за ароматни свещи ???
Сещам се за Рефан. На главната имат май два магазина.

Общи условия

Активация на акаунт