Къде в Пловдив??? - 83

• 34 648
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
В Джъмбо.

# 406
Да препоръчате фото за вадене на снимки в Кичука?

# 407
Купувах си едни прополисови вазелинови кремчета от пчеларите, но сега нямат изложение. Къде мога да намеря.
Онзи ден видях щанд с пчелни продукти в Гранд, на широкото, точно преди стълбите за Лекси. Имаше такива стикчета за устни.
Благодаря, на щанда имаше точно този крем, който ми трябваше.

# 408
  • о`майна лунна нощ е
Пчелари имаше на малката главна пред халите днес.

# 409
Фото- с/у Айсебрга.

# 410
Къде продават тиквеник или банички с тиква? Изключвам замразения тиквеник в Лидл.
Тиквеник в сезона правят отпред на халите, където са гюзлеметата /ъгъла към пирожките/. Скоро обаче не съм минавала...

# 411
  • Пловдив
Скоро ще празнуваме втори  рожден ден, та се чудех къде има магазинчета за парти украси, балони, шапчици и т.н. всякакви подходящи за случая, за предпочитане в Кючука или Кършияка.
Вече са предложили Джъмбо, аз ще допълня с Пепко и щандът на Тонбонбон в мол Пловдив. Понякога се намират и в магазини тип 1 лев, но качеството е компромисно.

# 412
Знаете ли къде има от шарените точилки за  сладки ?

# 413
Здравейте! Около Гранд, освен Лекси, къде може да има камиончетата на кока кола?

# 414
  • Пловдив
Записвам се в темата, изпуснала съм я Simple Smile

# 415
Здравейте, къде мога да поръчам тениска със собствена щампа?
Преди време съм поръчвала в Канапе в Капана и бях доволна. Днес минах оттам и ми се видя затворено и като че ли вътре имаше ремонт.

# 416
  • под тепетата
И аз минах преди време и пак беше в ремонт. След това случайно попаднах на едно магазинче с опция за печатане на тениски до Юг енерго ( EVN). Мисля, че улицата се води Бетовен. Близо е до кафенето срещу детската градина. Обаче беше затворено в момента, та повече подробности не мога да дам.

# 417
  • Пловдив
Във фотото на колелото на гарата миналата година поръчах тениски със собствени снимки. Станаха за 15 минути.

# 418
  • под тепетата
В този район са две - едното е до болницата, а другото е до закусвалнята. За кое става въпрос?

# 419
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате шивачка? Ако работи и в събота ще е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт