Къде в Пловдив??? - 83

• 34 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
За клин с коледни мотиви не мога да помогна, но за кожените да кажа.
Имам кожен панталон с висока талия от Стела, миналата година си взех и един от Александра, който не е мръднал.
Наскоро купих отново от Александра кожени клинове и за сега се държат добре, но за 20 лв бройката, колкото издържат..
Имам и от dressed passion клин, но не е изцяло кожа и цената е доста по-висока, но също съм мн доволна.
Стела имат фейсбук страница и може да погледнеш какво предлагат, а dressed passion имат също и онлайн магазин.

# 391
Чакам този от НМ, може да следиш.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0703795001.html

# 392
Виждали ли сте някъде по магазините клинове с коледни мотиви от този/този тип? Имаше в Лидл, но докато ида да ги видя, бяха свършили Smiley
В петък в лидл тракия имаше доста
А на източен винаги е най-заредено и седмица по-късно съм намирала каквото ми трябва

Кожен клин има в теранова по 15лв мисля
Вече година го нося , нищо му няма

# 393
  • Пловдив
В Calzedonia със сигурност има различни модели "кожени" клинове. Не знам дали имат реален магазин в Пловдив, погледни сайта им.

# 394
  • Пловдив
Имат. В МОЛ Пловдив. Чорапи и чорапогащници, за детето, купувам от там. Клинове не нося и не съм обърнала внимание.

# 395
Аз си купих един клин от new yorker за 25лева,много не качествен не си взимайте от там.

# 396
Къде продават тиквеник или банички с тиква? Изключвам замразения тиквеник в Лидл.

# 397
  • Пловдив
Миналата година имаше тиквеник по Коледа в Лекси.

# 398
Здравейте,да сте виждали подобни формички за сладки в някой магазин около центъра ? https://drebolii.com/formi-za-lintser-sladki
Преди време съм купувала от Лекси в Гранда(май за Великден)подобни формички и не бяха скъпи.

# 399
Момичета, имам нужда от пепоръка за добър гинеколог-онколог( при Христамян пробвахме, но е много зает), и за психотерапевт, или група за жена, минаваща през много тежка критическа. Спешно ми е. Благодаря.

# 400
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате добра бижутерия, освен Пандора и Сваровски?

# 401
  • Пловдив
Аз много харесвам Светлана Арт. Бижута от стъкло. Зависи какво се търси, де.
Имат магазин в подлеза на Понеделник пазар. Огромно е разнообразието там. Мисля, че на сайта не може да се види всичко.

# 402
  • Пловдив
"Добра" бижутерия е относително понятие. Ако се търси тип Сваровски и Пандора - огледайте щандовете по моловете.

# 403
  • Пловдив
"Добра" бижутерия е относително понятие. Ако се търси тип Сваровски и Пандора - огледайте щандовете по моловете.
И аз това щях да напиша 👍🏻. За мен добра бижутерия има в златарските ателиета, но зависи какво и за кого се търси.

# 404
Скоро ще празнуваме втори  рожден ден, та се чудех къде има магазинчета за парти украси, балони, шапчици и т.н. всякакви подходящи за случая, за предпочитане в Кючука или Кършияка.

Общи условия

Активация на акаунт