Къде в Пловдив??? - 83

• 34 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Купувах си едни прополисови вазелинови кремчета от пчеларите, но сега нямат изложение. Къде мога да намеря.
Срещу училище Душо Хаджидеков. Адресът на пчеларския магазин е ул. Петко Д. Петков 57.

# 376
  • Пловдив
Ние пробвахме Т-маркета и приключихме с него - в последното (за нещастие) кюфте имаше перушина.

Питки си вземам от години от пекарните в Кършиака - или до църквата "Иван Рилски", или от кръстовището до сладкарница "Торино". За училище също вземаме питки от там, много са хубави и от двете места. За Коледа ги правят с парички, но както са казали по-горе, предполагам, че всички пекарни ги правят така.

# 377
Литовските комсомолци не умеят да въртят бизнес явно.
Даже да назначат българин за директор, не се променят правилата в компанията.

# 378
  • Майничка
...В тази връзка можете ли да препоръчате подходящо място за празнуване на рожден ден на 10 годишно детенце? Засега съм се ориентирала към някоя стая на загадките, без да съм се спряла на конкретна.
Моята също пообиколи тези в центъра и е най-доволна от тази на "Петьофи" - бяха на 2 отбора, т.е., повече деца, за изчакващите  имаше също някакви загадки и смешки. Имаше и достатъчно място за сядане.
За музикалните фенове има и още една опция, Айвън караоке, с/у Халите, но цената е малко по-нагоре. Хубавото е, че там и родители има къде да седнат, стига да нямат против да им се надуе главата.
Не зная дали в новата зала под Дома на техниката вече предлагат рождени дни, има доста игри, настолни и конзолни, а родителите могат да релаксират в Би Боп или Фарго.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 09:49 от gargamela

# 379
Има и едно ново кафене,  то е по-скоро клуб за настолни игри на " Цар Борис", м/у моста на Панаира и Чифте баня- под блока. Просторно е и батковците са много симпатични  Wink. Там също може да се направи рожден ден за по- големи дечица- питала съм и планирам да се възползвам.
Намерих им страницата във ФБ: =68.ARCLpkLMqMdhrtLo-Ql0kh_5FRDzYuFpoSbzb1neMyWgChDH_j5zxreCSznf … hADSUlFM-Ir31guAI

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 15:20 от Анонимен

# 380
Зад кино Екоплекс също има такъв тип заведение, Офлайн кафе се казва, организират рд.

# 381
Зад кино Екоплекс също има такъв тип заведение, Офлайн кафе се казва, организират рд.
Да,готини са собствениците,приятно е вътре.

# 382
Здравейте,да сте виждали подобни формички за сладки в някой магазин около центъра ? https://drebolii.com/formi-za-lintser-sladki

# 383
Да ми препоръчате от къде да наема кола под наем?

# 384
  • Майничка
Здравейте,да сте виждали подобни формички за сладки в някой магазин около центъра ? https://drebolii.com/formi-za-lintser-sladki
Ако не намериш, правиш големите кръгчета с водна чаша и на половината вътре изрязваш с малка формичка за курабии.

# 385
Да ми препоръчате от къде да наема кола под наем?
На Богомил, с/у ОУ " Васил Левски", ф-ма та е " Видев"- възползвала съм се много пъти, цените са много добри,имаха и избор( последно на 30лв на ден съм наемала).

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 17:58 от Анонимен

# 386
Здравейте, дали знаете къде мога да нямеря картонени кутии за подаръци ? Най-обикновени , от тези кафевите Simple Smile

# 387
Здравейте, знаете ли къде се е преместил м-н Адидас на х-л "Санкт Петербург" ? Благодаря предварително . bouquet

# 388
  • Пловдив
Frida, В Метро има.

# 389
Виждали ли сте някъде по магазините клинове с коледни мотиви от този/този тип? Имаше в Лидл, но докато ида да ги видя, бяха свършили Smiley

Отделно си търся качествен кожен клин/панталон, който да стои по тялото и да не му се бели кожата около шевовете след третото обличане Expressionless Даже не е нужно да е от физически магазин в Пловдив, от сайт също ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт