Къде в Пловдив??? - 83

• 34 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Тази седмица бяхме там на рожден ден. Децата се забавляваха, беше топло. Храната за възрастни - хапки, салати, брускети.

# 361
Лекси са хубава верига супермсркети, в пъти по-добри от Триумф. Имахме наблизо Триумф и беше удобен, но винаги Лекси съм ги предпочитала. Нито Била, Нито Триумфа, нито Тмаркет са на ниво. В Триумф имаше текучество на персонал. Много работа, ниски заплати и постоянно ги глобявали..

# 362
  • Пловдив
Ние говорим за артикулите в самия магазин, не за персонала...
Аз силно се надявам големият Триумф да стане Лекси.

# 363
  • Пловдив
Аз бях преди месец в Хепи Ленд и се ужасих(пиша през телефон и ми е по-сложно и ще бъда кратка): празнуваха заедно няколко РД, защото игралните зали за деца са общи, а кътовете са няколко и само се редуваха обърканите аниматори. Такава какафония не съм виждала и при сурикатите в зоопарка. Има едни машинки-игри(👿👎🏻), децата като ги видяха и се подредиха да играят там и аниматорите не могат да ги озаптят, защото те самите са скучни, разбира се. Рождениците увиснаха много сконфузено. Малките реват за левчета на родителите си, последните не са подготвени с монети 👿. Хаос и безумие- вече като видя подобни машинарии и никаква резервация, ако ще и най-добрия детски кът да е. Че аз ако искам нещо подобно, ще заведа детето на съответното място, а не на РД, където целта е коренно различна.
Храната- стандартна: хапки, мезета, според уговорката...

Може би все пак има и нещо положително- събира доста хора. Може и сватба да се направи.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 10:01 от AlexaS

# 364
Знаете ли какъв е капацитета на ресторант Южен полъх при малкия Бунарджик?
Искаме да организираме малко сватбено тържество с най-близките от порядъка на 50-60 човека.

# 365
По-добре би било да разговаряте направо с ресторанта.

Хора,не забравяйте днес и утре базара на ДБМ в МОЛ-Пловдив. Има много красоти,а каузата си струва Simple Smile

# 366
  • Пловдив
Някой все пак бил ли е скоро в Хепи ленд да каже нещо от първа ръка.
Последно бяхме септември на РД там... Аниматорите отново под всякаква критика, а едната сервитьорка, носейки тортата, отнесе едно дете... Не знам как успя, да я удари точно под окото, но мястото се наду за отрицателно време (докато си тръгнем и посиня)... Не стига, че виновна, ами се и разкрещя, какво правили детето там (в детския център!?!)...
Майката на рожденичката се сконфузи, удареното дете плачеше и се гушкаше в майката, а персонала дори едно извинение не поднесе...
Абсолютно неадекватно поведение!

# 367
Скрит текст:
Някой все пак бил ли е скоро в Хепи ленд да каже нещо от първа ръка.
Последно бяхме септември на РД там... Аниматорите отново под всякаква критика, а едната сервитьорка, носейки тортата, отнесе едно дете... Не знам как успя, да я удари точно под окото, но мястото се наду за отрицателно време (докато си тръгнем и посиня)... Не стига, че виновна, ами се и разкрещя, какво правили детето там (в детския център!?!)...
Майката на рожденичката се сконфузи, удареното дете плачеше и се гушкаше в майката, а персонала дори едно извинение не поднесе...
Абсолютно неадекватно поведение!
В тази връзка можете ли да препоръчате подходящо място за празнуване на рожден ден на 10 годишно детенце? Засега съм се ориентирала към някоя стая на загадките, без да съм се спряла на конкретна.

# 368
  • Пловдив
Доста "трудна" възраст...
Ако не сте посещавали стая на загадките, това е страхотен избор Simple Smile
Синът ми е на 9 и вече е обиколил всичките такива...
От 2 години неговите рождени дни го празнува вкъщи - приготвям всичко предварително, "изнасяме" се с баща му на терасата и го оставям, да дивеят.
Другата година вече, май ще резервирам някой ресторант, като преди това ще гледат някой филм.
Има и няколко места, които отдават зали под наем, но като чуят, че става въпрос за детски рожден ден, все точно тогава са заети Rolling Eyes ...може пък точно аз имам кофти късмет последните 4 години есента и пролетта Joy

# 369
  • Пловдив
Луна парк в Мол Плаза няма ли да свърши работа за 10-годишни? Моите са били в подобна зала, но в друга държава и не искаха да си тръгват, толкова им беше забавно.

# 370
Ние говорим за артикулите в самия магазин, не за персонала...
Аз силно се надявам големият Триумф да стане Лекси.
И аз и за артикулите говоря. В Лекси има от пиле мляко, в Била и Триумф нищо. Топлата витрина на Триумф не струваше, но беше по-евтино. В Била колкото и да са големи, избора е малък.

# 371
  • Тра-ла-ла
Пак да попитам - пекарна, която да прави питки с паричка за Бъдни вечер? Може и ФБ страница с доставка.

# 372
Ето оферта от Грабо, а и вероятно почти всяка пекарна приема поръчки.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 373
Купувах си едни прополисови вазелинови кремчета от пчеларите, но сега нямат изложение. Къде мога да намеря.

# 374
  • Пловдив
Купувах си едни прополисови вазелинови кремчета от пчеларите, но сега нямат изложение. Къде мога да намеря.
Онзи ден видях щанд с пчелни продукти в Гранд, на широкото, точно преди стълбите за Лекси. Имаше такива стикчета за устни.

Общи условия

Активация на акаунт