Къде в Пловдив??? - 83

• 34 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Вчера си взех единствено две салати от топлата витрина - бяха вкусни и двете.

# 346
  • там, където ми харесва
Здравейте, момичета  bouquetСпешно ми трябва за подарък от онези стъклени чаши за турски чай /аз специално съм ги виждала само по турските серияли  Blush/. Нямам възможност да поръчам да ми донесат от Турция и ми трябва реален магазин в Пловдив, за да ги закупя най-късно в понеделник.

# 347
  • Майничка
Навремето в търговиите на Брезовска имаше магазин за ресторантски стъкларии, там съм виждала, но от 5 години не съм ходила и не зная дали стои. Иначе в онлайн магазините за бар оборудване.
Виж и в ОЛХ и Базар, може да има обяви.

# 348
  • там, където ми харесва
Навремето в търговиите на Брезовска имаше магазин за ресторантски стъкларии, там съм виждала, но от 5 години не съм ходила и не зная дали стои. Иначе в онлайн магазините за бар оборудване.
Виж и в ОЛХ и Базар, може да има обяви.
Благодаря ти , gargamela, ще потърся където ме насочи.

# 349
В левчето на събота пазара имаше. Търси по левчетата.
На Пашабахче са тия обикновените чаши.

# 350
  • о`майна лунна нощ е
Тутси, писах ти ЛС.

# 351
  • Пловдив
Здравейте, момичета  bouquetСпешно ми трябва за подарък от онези стъклени чаши за турски чай /аз специално съм ги виждала само по турските серияли  Blush/. Нямам възможност да поръчам да ми донесат от Турция и ми трябва реален магазин в Пловдив, за да ги закупя най-късно в понеделник.
До градинката на Джумаята има магазин за посуда - стъклария, порцелан,  тенджери,  тигани, More selection се казваше. Сега е с друго име, но асортиментът е същият. Там съм виждала такива сервизи.

Т маркет до Новотела все още не е отворен. Сменяха витринни стъкла тези дни.

# 352
  • там, където ми харесва
Благодаря на всички за чашите за чай. Страхотни сте, момичета. Хубава вечер на всички. bouquet

# 353
Имам много горчив опит с ТМаркет и съм казала, че кракът ми повече в техните магазини няма да стъпи. Няколко пъти пазарувах в този, заради който съсипаха Ресторант Стадиона, в последствие разбрах, че е политика на собствениците да се изключват хладилните витрини И фризерите през нощта. И като сложим разсеян персонал, който е забравил сутринта да ги включи, в 11 сутринта за малко да си купя последния път пихтия на клечка. Благодаря. Толкова се радвах на Триумфа, който откриха близо до вкъщи и който ми спестяваше пазаруването с колата до К. Не знам какво трябва да се случи, че да вляза в техен магазин отново.

# 354
Нови били собствениците на тия маркети. Не били тия дето изключват.

# 355
Момичета къде в Пловдив препоръчвате ресторант с кът или детски център с ресторант за РД на 3г дете. Отпадна ни резервация на планираното място и трябваше спешно да сменя, резервирах в Happy land обаче впоследствие изчетох толкова лоши отзиви че се чудя какво да правя. Държа много да има хубава храна за родителите.

# 356
Момичета къде в Пловдив препоръчвате ресторант с кът или детски център с ресторант за РД на 3г дете. Отпадна ни резервация на планираното място и трябваше спешно да сменя, резервирах в Happy land обаче впоследствие изчетох толкова лоши отзиви че се чудя какво да правя. Държа много да има хубава храна за родителите.
Тон Бонбон е след ремонт и ново меню, този на ул. Порто Лагос. Ходихме на вечеря там няколко пъти и съм доволна.

# 357
  • Пловдив
За ресторант...Сентрал парк на хълма.

И мен мн.ме е яд за Триумфа!

# 358
  • Пловдив
Аз толкова години не мога да прежаля Пикадили, вие сега за един Триумф...  Явно в Пловдив е невъзможно да има прегледен, подреден и чист магазин, в който не се спъваш в разни щайги и каси, със спретнат и отзивчив персонал. Примирих се вече и когато е възможно пращам ММ да пазарува 👍🏻.

# 359
Тон Бонбон е след ремонт и ново меню, този на ул. Порто Лагос. Ходихме на вечеря там няколко пъти и съм доволна.
Там е заето и в Лю пети Никола е заето. Някой все пак бил ли е скоро в Хепи ленд да каже нещо от първа ръка.

Общи условия

Активация на акаунт