За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 995
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Започнах това  https://www.goodreads.com/book/show/49150774-mated-at-christmas

Оказа се кратка история за любов по време на Коледа. Той е лъв шейпшифтър Simple Smile

# 286
Започнах поредицата за Макейла Лейн от Карън Мари Монинг. Първата част "Тайната на забранената книга" я изгълтах на един дъх. Не знам защо е в поредицата Книги за любов без предразсъдъци, като до тук няма нищо такова, поне до сега даже няма намек за романтика, но ми е много интересна.
Преди време така на един дъх изчетох от Саманта Шанън "Сезонът на костите" и "Орденът на ясновидците". За съжаление доколкото знам 3-та и 4-та книга от поредицата не са преведени на български. Има да си чакам....

# 287
  • Варна
Има си любов в Треска и още как! Или как бях преведени тия книги на Монинг?!
Аз съм на плещите на Вещерът и подскачам цял ден,много добре им се получи! Хенри, хммм, фак😂
Иначе чета книга 10 на Dark protectorsна Ребека Занети

# 288
Аз съм на плещите на Вещерът и подскачам цял ден,много добре им се получи! Хенри, хммм, фак😂

А какъв стил е Вещерът? Само фентъзи или и романтика?

# 289
Книгите са фентъзи, сериала е и с малко романтика,а Хенри е божествен Heart Eyes

# 290
Лелее само за Хенри чета. Ще ровя да го видя и аз Simple Smile

# 291
1.Тайната на забранената книга
2.Мистерията на изчезналия амулет
3.Проклятието на черната луна
4.Търсенето на скритата истина
5.Разкритието на древния ръкопис
Ами вече съм на втората, в първата като изключим В''алане принца на Фае, който има такова сексуално влияние над жените, че тя на два пъти си свали дрехите преди да успее да му устои и една целувка с Баронс.
Не се оплаквам от което, книгата е достатъчно интригуваща и увлекателна.

# 292
Попаднах на една класация за 40 -те най-добри книги за 2019 г. Аз не съм чела нито една от тях. Мисля да започна Devious  lies.
https://www.buzzfeed.com/canderman/hot-list-the-40-and-counting- … ySCDEeRYuMNFUS9aY
ПП Мисля, че няма други преведени книги на Penelope  Douglas.

# 293
Л Дж Шен, Ви Кийланд.. имат доста книги в тази класация, а не съм и изненадана, на мен също много ми харесват книгите им. Жалко, че издателствата не издават повече такива книги и автори. Имат доста почитатели на този жанр и по себе си съдя, че доста биха се купували

# 294
  • София
Тарин Фишър ми хвана окото. Хм, и Ребека Ярос (така ли се чете?) също, абсолютно непозната ми е. Кенеди Раян не знам защо все я заобикалях, май ще трябва да поправя това.
Еха, харесах поне 5, а от дни се мъча да намеря нещо в ГР и препрочитам стари любимци. Много благодаря за линка Simple Smile

# 295

А какъв стил е Вещерът? Само фентъзи или и романтика?

Позволявам си да се включа, тъй като ми е любима поредица. "Вещерът" си е класическо фентъзи, което се заиграва и преобръща познати мотиви от приказките. Наглед онова, което е добро и зло, не се оказва точно каквото изглежда. Романтика има, но е слабо застъпена и не играе важна роля в сюжета.

# 296
  • София
Осъмнах с "Крадецът на целувки", хареса ми. Свежа книжка.

Скрит текст:
Малко това падане на колене ми дойде в повече, ама ....

# 297
  • Варна
Осъмнах с "Крадецът на целувки", хареса ми. Свежа книжка.

Скрит текст:
Малко това падане на колене ми дойде в повече, ама ....
И аз съм там. Остава ми стотина страници. Прилича ми на Красавицата и звяра.
Скрит текст:
То остана ли някой който не е паднал на колене  Joy
Все се чудя за Вещера  Thinking Да я чета ли, да не я чета ли. Любопитна ми е поредицата.

# 298
Кенеди Раян не знам защо все я заобикалях, май ще трябва да поправя това.

В момента чета The Kingmaker, добра е, но книгите от поредиацта Hoops май ще си ми останат фаворит. Пише добре  авторката, харесва ми, че не пише в сегашно време.

# 299
"Крадеца на целувки" си е Красавицата и звяра, но много добре написана, прочетох я на един дъх, а като си я купих вечерта започнах уж да видя за какво става на въпрос и усъмвах с нея Simple Smile  И "Колекционерът на желания" на Мия Шеридан е нещо подобно в стил красавицата и звяра, но определено тази на Шен е по-добра и бих я прочела отново.

Прочетох "Коледни пожелания и бисквитени целувки" - много лека и романтична коледна книга, една-две целувки между героите,  остналато житейски дилеми и описание на интериора. Ако сте гледали коледни филми, който пускат денем по празниците, такива леки и неангажиращи, тази книга ми напомни за тези филми Simple Smile

Опитах и с други коледни като
Рос Кларк - Всичко, което искам за Коледа
Рейн Денвърс - Нейният коледен бонус

Но това не бяха книги, а по-скоро резюмета на книги. За час се четат, ако ги биха разработили щяха да бъдат хубави романи, а не малки разказчета... 

Та с коледните не ми провървя и сега съм в дупка...не знам какво да почна

Общи условия

Активация на акаунт