За тези, които четат любовни романи № 34

• 41 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък отново съм на трилър вълна с https://www.goodreads.com/book/show/18888608-watch-your-back. Карън Роуз почти никога не ме разочарова и тази книга й е много добра.

# 106
"Изневяра" да не би да започва в някакъв курорт и басейн, или тотално се бъркам? Имам чувството, че това съм го започвала и не съм го довършила.

Да, на басейн започва.

# 107
  • Разпиляна във въображението
Ясно. Не съм дочела книгата. Нещо не ми е харесало.

# 108
  • варненка от София
В тази връзка ,много ми е мъчно, че този блог за фен преводи вече не функционира, хубави книги имаше преведени там, но за съжаление момичетата вече не действат. Дори едно от тях беше съфорумка, но какво се случи и аз не разбрах. Спомням си петата част на "Изневяра" се забави страшно много, не им вървеше нещо превода, но не се предадоха и завършиха поредицата, но останаха книги в процес на превод, които си заслужаваха. "Мъглите не Серенгети" така и не видяха бял свят на български.

Иначе "Музика на сърцето" ми върви мудно, нещо не ме грабва тази книга ,вероятно очакваният ами са били по-големи. Ами вече 60 страници тя е на 13 години ,той на 18, никаква завръзка, кога ще се разделят, че да се срещат пак не зная, но определено не е това ,което очаквах.

# 109
  • близо под тепетата
За пръв път ми се случва да не заспа цяла вечер, заради книга.
Усещам и че няма да работя днес, че след малко започвам третата книга Rolling Eyes Satisfied

В тази поредица Изневяра има от всичко, невероятна е.
Изощо не съжалявам, че я започнах и със сигурност ще я препточитам понякога.

# 110
  • Плевен / София
За пръв път ми се случва да не заспа цяла вечер, заради книга.
Усещам и че няма да работя днес, че след малко започвам третата книга Rolling Eyes Satisfied

В тази поредица Изневяра има от всичко, невероятна е.
Изощо не съжалявам, че я започнах и със сигурност ще я препточитам понякога.
Да, прекрасна поредица....

# 111
От кой писател е Изневяра?

# 112
# 113
Подхванах за Семейство Роял на Ерин Уот и направо ме заболя главата от тези богати глезльовци, които на 17 години имат за цел да правят само интриги и да се оплакват от живота си Rolling Eyes Ще я довърша поредицата де, тъй като вече съм я започнала..Обичам по принцип колежански истории.
 И главният
Скрит текст:
във втората книга една нощ се натиска с Ела (уж се жалваше колко му била липсвала) и идва брат му и го пита дали иска да се бие или да пребие някого и той хуква... wtf?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 15:42 от SunnyBird

# 114
  • близо под тепетата
Подхванах за Семейство Роял на Ерин Уот и направо ме заболя главата от тези богати глезльовци, които на 17 години имат за цел да правят само интриги и да се оплакват от живота си Rolling Eyes Ще я довърша поредицата де, тъй като вече съм я започнала..Обичам по принцип колежански истории.
 И главният
Скрит текст:
във втората книга една нощ се натиска с Ела (уж се жалваше колко му била липсвала) и идва брат му и го пита дали иска да се бие или да пребие някого и той хуква... wtf?

Тъкмо ми беше в списъка, но щом е такава лигава поредица, ще я избутам по-надолу.

Много ми хареса един цитат от Изневяра - "Имам минало, но не живея в него" Yellow Heart

# 115
  • Euskal Herria
На мен пък ми хареса "Семейство Роял".

# 116
  • Плевен / София
На мен пък ми хареса "Семейство Роял".
На мен също

# 117
  • Бургас
Харесах първите три книги от Семейство Роял, но четвъртата за Истън така ме разочарова, че не прочетох последната.

# 118
И на мен ми харесаха първите три книги от "Семейство Роял", четвъртата не беше толкова интересна.

# 119
  • Euskal Herria
Цитат
ОЧАКВАЙТЕ НА 10 ДЕКЕМВРИ!
♥️Как да спечелите вниманието и любовта на всеки мъж вече не е загадка с "Класически наръчник за любовта"! ♥️
Джесика Бийм е момиче, което знае как да се забавлява. Само дето напоследък забравя да се яви навреме за работа. Или да си изпере дрехите. Когато се оказва безработна, без дом и с отчайваща липса на късмет, Джес търси помощ от отдавна изгубената си баба, известната в миналото писателка Матилда Бийм.

Но и положението на баба ѝ не е розово. Нейните наръчници за любовта и ухажването, абсолютни бестселъри през петдесетте години на двайсети век, отдавна не са преиздавани, а вноските по ипотеката на красивата ѝ къща са непосилни за покриване. На всичкото отгоре току-що появилата се нейна внучка носи неонов сутиен!

Спасителната възможност и за двете се появява в лицето на лондонско издателство. Биха могли да стабилизират финансовото си положение, като възродят архаичните наръчници. За целта модерната и бунтарски настроена Джес трябва да се превърне в скромна и доб­родетелна жена, следвайки напътствията на баба си. А като доказателство, че съветите в наръчниците на Матилда Бийм все още са актуални, главната редакторка на издателството предизвиква Джес да накара прословутия плейбой и най-желан ерген в Лондон, Лео Фрост, да ѝ се обясни в любов.

Дръзко начинание, което ще изисква себеотдаване и голяма доза изобретателност, а на читателя ще донесе искрено забавление!

Общи условия

Активация на акаунт