За тези, които четат любовни романи № 34

• 41 086
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • близо под тепетата
Струва ми се, че ще има доста комични ситуации в тази книжка Simple Smile

# 121
  • варненка от София
Прочетох "Музика на сърцето", определено няма да е в графа любими. Действието така се развива, че всеки един миг очакваш да стане пустата завръзка и то вече си я прочел и все си с усещането, че нещо ще се случи. Много размисли, много философия, а главната в началото е на 13 години и така до средата на книгата, после главният заминава, тя успява да се влюби в друг, драми разни, абе не е явно моята книга. Слушат само класическа музика, четат класики, интелигентна работа.

Семейство Роял на мен пък ми хареса. Днес поръчах вече тази "Класически наръчник за любовта" и другата седмица или по-другата да е при мен. Сега съм в голяма чуденка какво да започна.

Чел ли е някой "Магазинчето за чай и щастие" на Мануела Инуса, "Магазинът за цветя на Глори Роуд" на Лорън К. Дентън и съответно някакви впечатления да сподели?

# 122
  • София
Някакви отзиви за "Херцогинята куртизантка"? Не помня да е обсъждана в темата. Blush

# 123
  • Euskal Herria
Три са книгите от серията, това е първата. На мен ми харесаха. Нямаше протяжни описания и прекалено големи драми, терзания,  "ах, ох"  и инатене от героите. Май само третата ми се видя малко по-малко интересна, но не съжалявам, че съм отделила време за четенето им.

# 124
  • София
Три са книгите от серията, това е първата. На мен ми харесаха. Нямаше протяжни описания и прекалено големи драми, терзания,  "ах, ох"  и инатене от героите. Май само третата ми се видя малко по-малко интересна, но не съжалявам, че съм отделила време за четенето им.
Мерси много! Това ми стига, за да я сложа в списъка за четене. Peace

# 125
https://www.goodreads.com/book/show/11785468-born-to-darkness?ac … CnJAiz&rank=1 Започнах я снощи, доста е интересна. Отдавна търсих нещо подобно. Представям си ги като някаква вариация на Xmen. Simple Smile

# 126
  • варненка от София
Прочетох "Магазинчето за чай и щастие", лека и приятна книжка, достави ми удоволствие, леко наивна, но с удоволствие ще прочета и останалите книги от поредицата, стига да ги издадат. Харесват ми книги, в които има няколко приятелки и си помагат взаимно и всяка си е с проблемите. Пиша ви това, пиейки чай. Следващата книга е за шоколад - главната героиня има магазин за шоколад, така че като му дойде времето ще отварям шоколадовите запаси. В тази връзка ,случвало ли ви се е да четете книга и повлияни от героите да ви се допие или дохапва нещо? На мен честичко.
Започнах и втората, за която ви попитах, ама май никой не я е чел или не ме отразихте, но аз пък да си споделя все пак впечатленията. Та сега съм на "Магазинът за цветя на Глори Роуд" на Лорън К. Дентън. Съвсем в началото съм и не мога още да споделя впечатления.

# 127
Коя е шоколадовата?

# 128
  • Бургас
Пиша ви това, пиейки чай. Следващата книга е за шоколад - главната героиня има магазин за шоколад, така че като му дойде времето ще отварям шоколадовите запаси. В тази връзка ,случвало ли ви се е да четете книга и повлияни от героите да ви се допие или дохапва нещо?
Ако има рецепта - готвя. Ако има някаква прехвалена засукана манджа, търся рецепта в нета и .... готвя.

# 129
  • Разпиляна във въображението
Да. Даже си записвам рецептите от книгите. Сега съм на датска вълна и ще опитвам нещо тяхно.

# 130
  • варненка от София

Шоколадовата още не е изчезнала, не е преведена на български, иначе авторката е германка и книгите са на немски, видях, че са 5, та се надявам да ги издадат всички.

А в тази за чая има рецепти за чай в края, предполагам за шоколадовата също ще има.

# 131
  • София
Прочетох "Обещание". Чак към края се сетих, че съм я чела (май), но явно нищо не си спомням. Не бих казала, че е нещо особено.

# 132
Прочетох "Крадецът на целувки" за по-малко от ден. Отдавна не ми се беше случвало, така че тази книга ми идва като  глътка свеж въздух. С удоволствие й давам 5 звезди. Хареса ми стилът на авторката и ще продължа с "Vicious".

# 133
Прочетох "Крадецът на целувки" за по-малко от ден. Отдавна не ми се беше случвало, така че тази книга ми идва като  глътка свеж въздух. С удоволствие й давам 5 звезди. Хареса ми стилът на авторката и ще продължа с "Vicious".

За мен "Vicious" е най-добрата й книга досега.

Иначе в момента съм на "Жестокият принц" от Холи Блек. Почти я привършвам и много ми харесва. Тази сутрин видях, че Ибис са обявили издаването и на третата част от поредицата през декември.

# 134

Подтикната от Вашия коментар освен Сделка с дявола, днес си купих и Крадецът на целувки. Благодаря за отзива, понякога ми е труден избора, коя книга да почна...

Общи условия

Активация на акаунт