За тези, които четат любовни романи № 34

• 41 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Разпиляна във въображението
Не съм изгледала целия сериал Тюдорите, но гледах Супермен и Мисия невъзможна, и като цяло смятам Кавил за хубав мъж, който стои и изглежда добре, но играта му една...

# 256
Еми вещерът си е едно мъжкарско фентъзи, а отворената връзка с Йенефер хич няма място тука Simple Smile
Чакам го и аз.
Изгледах и сезона на Virgin river, не е лош, макар че има доста промени. Мечтая за сериал по Маас или Треска Simple Smile , ама....

# 257
Не е забележителен актьор, ама хубав м*** му стара! И от Вещерът не съм очарована, но сериала ще го гледам заради актьора.
 В този ред на мисли доста книгит ака съм ги бутала, я заради името на автора, я заради това, че  имам нужда точно сега от този жанр, а нищо  интересно не намирам, понякога просто бутам до следващата в поредицата, да не би да се случи нещо и да изпусна нишката.
От половин година ми се чете нещо джунглесто. С герои, които случайно са в компанията си  и едва се траят в началото.

# 258
Еми вещерът си е едно мъжкарско фентъзи, а отворената връзка с Йенефер хич няма място тука Simple Smile
Чакам го и аз.
Изгледах и сезона на Virgin river, не е лош, макар че има доста промени. Мечтая за сериал по Маас или Треска Simple Smile , ама....

За Маас по "Стъкления трон" сериал уж би трябвало да има. Hulu от миналата година са го обещали с наименование Queen of Shadows, обаче от никакво развитие досега.

# 259
  • София
Ау, и аз искам сериал по "Треска".

"Стъкленият трон" също бих го гледала.

# 260
Не е забележителен актьор, ама хубав м*** му стара!
От половин година ми се чете нещо джунглесто. С герои, които случайно са в компанията си  и едва се траят в началото.

Кой ти гледа каква му била играта, както казва Чудомир :" Де е расло, де е пасло?"  То бива, бива, ама толкоз хубост на едно място. За джунглата- тази е стара, но много си я харесвам : https://chitanka.info/text/11198-hramyt-na-inkite

# 261
  • Варна
Усещам как този сериал ще има огромен рейтинг главно от жени  Joy Доколкото чух даже го подновили за втори сезон още преди да е почнал  Laughing

# 262
Еми то такива като него или Хемсуърт или Момоа само да търчат голи цял сезон, все ще се гледат Wink

# 263
  • Разпиляна във въображението
Еми то такива като него или Хемсуърт или Момоа само да търчат голи цял сезон, все ще се гледат Wink

Не съм сигурна. Аквамен не съм го гледала.

# 264
  • близо под тепетата
Като чета, до тук май само аз не припадам по него Sweat Smile
Много ми е квадратен в лицето, и леко отблъскващ.

Аз напоследък не знам какво ме е прихванало, но започнах много да се ровя и да чета в wattpad.
Сега съм на една книга за подземния свят - дяволът се влюбил в човек.... нищо особено, но ще я довърша Simple Smile

Нямам търпение да дойдат празниците и да започна Дъблин стрийт Satisfied

# 265
Да попитам тези, които са чели поредицата "Саванти"  на Джос Стърлинг- по-скоро фентъзи с любовна история ли е или любовна история с фентъзи елементи? Защото последното прочетено от мен, което съчетаваше двата жанра, беше поредицата "Лукс", но не ми допадна особено...

# 266
  • Плевен / София
Да попитам тези, които са чели поредицата "Саванти"  на Джос Стърлинг- по-скоро фентъзи с любовна история ли е или любовна история с фентъзи елементи? Защото последното прочетено от мен, което съчетаваше двата жанра, беше поредицата "Лукс", но не ми допадна особено...
на мен поредицата ми хареса, но възрастта на героиите е тийн....

# 267

Съвсем случайно, докато си пазарувах в Лидъл, намерих тази книги, преведена на български за 10лв. По сайтовете дори няма инфо за превод на книгата, намерих други две нейни издадени. Някой знае ли Лидъл кога зареждат нови книги ?

# 268
  • Бургас
Някой знае ли Лидъл кога зареждат нови книги ?
За съжаление - Не. А още по-лошо става и от факта, че сайта на Арт медиа не работи. Преди ако пропуснех книга от поредица, която следя я купувах от там. Сега вече нямам тази опция, а чакам Спаси се на Мона Кастен, която трябва да излезе всики момент.

# 269
  • близо под тепетата

Съвсем случайно, докато си пазарувах в Лидъл, намерих тази книги, преведена на български за 10лв. По сайтовете дори няма инфо за превод на книгата, намерих други две нейни издадени. Някой знае ли Лидъл кога зареждат нови книги ?

Тъкмо вчера се бях зачела за нея и търсех да си я дръпна на английски, но щом я има на български-още по-добре Simple Smile
Ще мина през лидъл след работа.
Дано я има налична Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт