За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Аз много харесвам колумбийската версия на Грозната Бети. Малко по-наивна и не толкова комерсиална. Американската Грозна Бети не ми хареса толкова. Пусто грам не се сещам за такава книга, но също ще следя с интерес.
Да, и аз по-скоро за колумбийската версия. Но пак сюжетите са подобни.

# 346
  • близо под тепетата
Започнах "Бий се или бягай", дано ми хареса.

Жалко за Дж. Линдзи.

На мен ми хареса, но на Йънг като самостоятелен роман ми харесва повече Герой

По този повод се сетих за темата"грозната Бети" - втората книга от поредицата Дъблин стрийт е нещо подобно- тя е одавна влюбена в него, но той не я забелязва

Чела съм я, но е доста различна. Доколкото си спомням там главната харесваше друг, който също я харесваше, но тя беше срамежлива. А с главния бяха само приятели и той й помагаше да се отпусне...

Аз съм сега на тази серия с улици в Единбург Simple Smile но сега започвам третата книга. Може би четвъртата е такава - Индия плейс; жената е влюбена в мъжа от много време, той не ѝ обръща внимание, после се събират, обичам щастливия край Heart Eyes
Вики, много ти благодаря за препоръчаните книги по-напред. Повечето съм ги чела, а другите ще ги потърся в интернет. Взех и аз Поглед навътре, но засега си чака реда Simple Smile
Ще ти пиша на лични, ако не успявам да намеря някоя книга от списъка ти Hug

# 347
Еее, ми то си имало цял раздел в Goodreads https://www.goodreads.com/list/show/35866.When_Ugly_Fat_and_or_P … n_Get_the_Hot_Guy

Бебето е мое също влиза в тази категория.

# 348
Харесах си книжки, ама пусто като не ми върви чете на английски...

Маги,

Пиши ако има нещо и какъв стил предпочиташ за да ти дам по-добра насока

# 349
Чела съм 4, 5, 10, 11 и т.н., но не знам дали са превеждани
Romancing Mr Bridgerton е прекрасна Simple Smile Нали знаете, че ще има сериал по поредицата Simple Smile Политкиректен, спокойно Wink Но се надявам да е хубав

# 350
Romancing Mr Bridgerton е прекрасна Simple Smile Нали знаете, че ще има сериал по поредицата Simple Smile Политкиректен, спокойно Wink Но се надявам да е хубав

Romancing Mr. Bridgerton си спомням, че я бях нехаресала в мой много стар пост. Спомням си, че беше влязла в класациите на гуудриидс и затова я почнах, но освен че сума си време седяха на един покрив ли, клон ли, защото тя спасяваше някаква котка, друго не се случваше. Не знаех, че ще правят филм по нея, ще взема да се пробвам пак. Кой ще играе във филма?

# 351

Romancing Mr. Bridgerton си спомням, че я бях нехаресала в мой много стар пост. Спомням си, че беше влязла в класациите на гуудриидс и затова я почнах, но освен че сума си време седяха на един покрив ли, клон ли, защото тя спасяваше някаква котка, друго не се случваше. Не знаех, че ще правят филм по нея, ще взема да се пробвам пак. Кой ще играе във филма?

Нетфликс винаги са политкорктни, дори и с цената да не са исторически правдиви. Не, че нещо, но не можеш да правиш сериал за английски благородници и да сложиш чернокожи да ги играят. Ето каста:

Скрит текст:

Иначе аз в момента препрочитам поредицата за Кат и Боунс на Джанин Фрост. Преди години я бях чела, но само до 4 -та книга, сега съм решила да я прочета цялата.

# 352
  • В къщурката на хълма на феите
Какво значи сюжет тип Грозната Бети? Съвременен, с някоя грозновата ли
Ами...как да се изразя... Грозновато момиче се влюбва в красавец, който не й обръща внимание, но след време тя се разхубавява и нещата се променят. 😀
Ох боже, чела съм точно такава .. за две сестри се разправяше .. едната беше пухкавелка и много страдаше по тоя повод, обаче се случи така, че й се струпаха хиляди проблеми на главата и тя без да се усети почна да отслабва (ех, как й завиждам Grinning ) и стана красавица .. помня, че живееше в някакъв малък град и сестра й беше гадина .. обаче нямам абсолютно никакъв спомен нито за автор, нито за име на книгата Sad

# 353
Пишете в темата Търся книгата и няма да Ви го изтрият( от личен опит казвам)

mecani, заинтигува ме тази история, търсих по описание, но не намерих нищо

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 18:06 от VikiE

# 354
Бъркаш се, не седят на покрив Simple Smile Това е част от поредицата за Бриджъртън и е много приятна Simple Smile

# 355
Започнах "Бий се или бягай", дано ми хареса.

Жалко за Дж. Линдзи.

На мен ми хареса, но на Йънг като самостоятелен роман ми харесва повече Герой

По този повод се сетих за темата"грозната Бети" - втората книга от поредицата Дъблин стрийт е нещо подобно- тя е одавна влюбена в него, но той не я забелязва

Чела съм я, но е доста различна. Доколкото си спомням там главната харесваше друг, който също я харесваше, но тя беше срамежлива. А с главния бяха само приятели и той й помагаше да се отпусне...

Аз съм сега на тази серия с улици в Единбург Simple Smile но сега започвам третата книга. Може би четвъртата е такава - Индия плейс; жената е влюбена в мъжа от много време, той не ѝ обръща внимание, после се събират, обичам щастливия край Heart Eyes
Вики, много ти благодаря за препоръчаните книги по-напред. Повечето съм ги чела, а другите ще ги потърся в интернет. Взех и аз Поглед навътре, но засега си чака реда Simple Smile
Ще ти пиша на лични, ако не успявам да намеря някоя книга от списъка ти Hug

В "Индия плейс" и той беше влюбен в нея,но замина. Други бяха причините.

# 356
На Филипс поредицата я четох без почивки и много ми хареса. Започнах Method на Kate Stewart. Още съм в началото, но ме заинтригува. Определено е dark.

И аз харесвам книги тип "Грозното патенце в лебед".

# 357

Еее сега се сетих - 50 нюанса е такава геройнята, неглежилана, смотана и после става мацка. Както и в Господинът

# 358

Еее сега се сетих - 50 нюанса е такава геройнята, неглежилана, смотана и после става мацка. Както и в Господинът
Чела съм ги, героините са хубави момичета, просто са по- скромни.

# 359
Скрит текст:
Е то и "грозното патенце" е хубаво, просто не е патка, а лебед Simple Smile както и Ана в 50 нюанса, тя просто не е разцъфнала в началото, но си претърпява преобразуване - малко външно повече духовно.
Та все още търсим книга, в която геройнята е срамежлива, занемарена, необръща внимание на външния си вид, после става много хубава и героя тогава я забелязва. И за да е интересно, тя пък вече няма да го иска.
Ще взема да напиша тая книга накрая Stuck Out Tongue Winking Eye

Сетих се :
Да поемеш риска - Лори Фостър (тя е хубава, но се крие и се прави на грозна, въпреки това той пак се влюбва в нея)

Само един риск - Симона Арнщед (тя само работеше и не я интересуваше нищо друго, а той искаше да си върне старата любов. Сестра й беше известна певица и красавица и все я критикуваше да се облича по-добре и да си обръсне краката. Накрая я заведе на пазар и геройнята стана много готина с нова рокля, прическа, грим и гладки крака Simple Smile )

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 00:27 от VikiE

Общи условия

Активация на акаунт