За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Llikeawind,
благодаря, че се отзова Simple Smile

А за "Бебето е мое" и като цяло поредицата на Филипс какво ще кажете ?

# 331
Първата й книга, която прочетох, беше "Сияйна звезда". Не ми хареса. После прочетох "Бебето е мое" по съвет. Лека и забавна е, успя да ме разведри, но пък не  проявих интерес към друга нейна книга. Прероръчвам я, ако все пак имаш възможност да я прочетеш.

# 332
Аз харесвам ''да целунеш ангел'' и ''знойни сънища"

# 333
  • Euskal Herria
"Да целунеш ангел" е самостоятелна книга. Харесва ми.
"Бебето е мое" е част от серията Чикаго Старс. Книгите могат да се четат, без да се спазва последователността. Всяка разказва историята на една двойка, паралелно с историята на техните семейства. Във всяка книга присъстват/споменават се и героите от другите книги. Бих посъветвала, ако се чете цялата поредица, да се правят паузи между отделните книги, защото в един момент всичко започва да изглежда като една и съща история, само имената на героите се различават.
Харесвам авторката, чета книгите й. Е, някои ми допадат повече, други - не.

# 334
Благодаря ви, аз съм хванала Лора Лей. Като я приключа ще почна Филипс

# 335
  • София
Започнах "Бий се или бягай", дано ми хареса.

Жалко за Дж. Линдзи.

# 336
Какво значи сюжет тип Грозната Бети? Съвременен, с някоя грозновата ли

# 337

Жалко за Дж. Линдзи.

На мен ми хареса, но на Йънг като самостоятелен роман ми харесва повече Герой

По този повод се сетих за темата"грозната Бети" - втората книга от поредицата Дъблин стрийт е нещо подобно- тя е одавна влюбена в него, но той не я забелязва

# 338
  • Варна
Чета си, чета си Kill switch-a. На 30% съм, всичко е мъгла още. Когато четях Corrupt бяс ме хващаше. Оставях, почвах! Сега не знам дали в точното настроение за Деймън, но няма да се давам.
На Ребека Занети оня ден свърших последната издадена от вампирските, но аз чета на английски. Нямам търпение за следващата. От две книги се чудят как да спасят главния на следващата.

# 339
  • София

Жалко за Дж. Линдзи.

По този повод се сетих за темата"грозната Бети" - втората книга от поредицата Дъблин стрийт е нещо подобно- тя е одавна влюбена в него, но той не я забелязва

Принципно харесвам Йънг, дано не ме разочарова.

Да, "Джамейка Лейн" има нещо общо с тип "Грозната Бети".

# 340

Жалко за Дж. Линдзи.

Чела съм я, но е доста различна. Доколкото си спомням там главната харесваше друг, който също я харесваше, но тя беше срамежлива. А с главния бяха само приятели и той й помагаше да се отпусне...

Ами...как да се изразя... Грозновато момиче се влюбва в красавец, който не й обръща внимание, но след време тя се разхубавява и нещата се променят. 😀

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 15:11 от bubanka

# 341
Ами...как да се изразя... Грозновато момиче се влюбва в красавец, който не й обръща внимание, но след време тя се разхубавява и нещата се променят. 😀

Ако намериш такава, моля сподели

# 342

Ако намериш такава, моля сподели

Обезателно!

# 343
Чела съм я, но е доста различна. Доколкото си спомням там главната харесваше друг, който също я харесваше, но тя беше срамежлива. А с главния бяха само приятели и той й помагаше да се отпусне...

ааа друга подобна, но много по-хубава за мен е Красив играч на Кристина Лорен Simple Smile

# 344
Аз много харесвам колумбийската версия на Грозната Бети. Малко по-наивна и не толкова комерсиална. Американската Грозна Бети не ми хареса толкова. Пусто грам не се сещам за такава книга, но също ще следя с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт