За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Е то и "грозното патенце" е хубаво, просто не е патка, а лебед Simple Smile както и Ана в 50 нюанса, тя просто не е разцъфнала в началото, но си претърпява преобразуване - малко външно повече духовно.
Та все още търсим книга, в която геройнята е срамежлива, занемарена, необръща внимание на външния си вид, после става много хубава и героя тогава я забелязва. И за да е интересно, тя пък вече няма да го иска.
Ще взема да напиша тая книга накрая Stuck Out Tongue Winking Eye

"Ловен сезон" на Линда Хауърд е от този тип. Главната е самотна библиотекарка, която на 30 и някой си рожден ден решава, че иска да си намери съпруг, сменя гардероба и прическата и привлича вниманието на местния началник на полицията. Доста забавна книжка с  криминална нотка.

# 361
  • близо под тепетата
Започнах "Бий се или бягай", дано ми хареса.

Жалко за Дж. Линдзи.

На мен ми хареса, но на Йънг като самостоятелен роман ми харесва повече Герой

По този повод се сетих за темата"грозната Бети" - втората книга от поредицата Дъблин стрийт е нещо подобно- тя е одавна влюбена в него, но той не я забелязва

Чела съм я, но е доста различна. Доколкото си спомням там главната харесваше друг, който също я харесваше, но тя беше срамежлива. А с главния бяха само приятели и той й помагаше да се отпусне...

Аз съм сега на тази серия с улици в Единбург Simple Smile но сега започвам третата книга. Може би четвъртата е такава - Индия плейс; жената е влюбена в мъжа от много време, той не ѝ обръща внимание, после се събират, обичам щастливия край Heart Eyes
Вики, много ти благодаря за препоръчаните книги по-напред. Повечето съм ги чела, а другите ще ги потърся в интернет. Взех и аз Поглед навътре, но засега си чака реда Simple Smile
Ще ти пиша на лични, ако не успявам да намеря някоя книга от списъка ти Hug

В "Индия плейс" и той беше влюбен в нея,но замина. Други бяха причините.

Да, права си. Сега завърших третата книга от поредицата и е точно това - накратко: 2-ма приятели, тя се има за грозничка(пухкава), той е секси добър приятел, тя си пада по него. Една вечер го моли да я "обучи" как да сваля мъже, че хич я няма, защото самочувствието ѝ е почти нулево. Накрая и той се влюбва в нея. Много ми хареса Simple Smile
 Красив играч е с подобен сюжет. Може и нея да я погледнеш.

# 362
https://www.goodreads.com/book/show/29367958-the-wall-of-winnipeg-and-me
Тази е със сюжет грозната Бети, също и slow-burn. Много е хубава.

# 363
https://www.goodreads.com/book/show/29367958-the-wall-of-winnipeg-and-me
Тази е със сюжет грозната Бети, също и slow-burn. Много е хубава.

Много харесвам авторката, жалко че книгата не е преведена. Но може да се поизмъча с Гугъл преводач. 😀
По предложение тук прочетох "Предизвикателството" на Сандра Браун. Не е точно "Грозната Бети", но става книгата, не е напрягаща и се чете бързо.
Чела съм предложените "Красив играч" и "Само един риск", ще погледна "Да поемеш риска"(Тя е подобна на "Предизвикателството", която сега приключих) и "Ловен сезон", макар че и те не са точно това,което търся, но поне има какво да чета. 😀

# 364
  • Бургас
Погледнах класацията с "некрасивите" девойки.  ~Chelsea~, а ти чела ли си Дявол през зимата на Лайза Клейпас. Много обичам тази книга. Една от любимите ми нейни Blue Heart Горещо препоръчвам.

# 365
Започнах „Дете на порока” Сюзън Джонсън, но не ми върви, с голям зор стигнах до 70 страница, дано по нататък да стане по интересна.

# 366
Погледнах класацията с "некрасивите" девойки.  ~Chelsea~, а ти чела ли си Дявол през зимата на Лайза Клейпас. Много обичам тази книга. Една от любимите ми нейни Blue Heart Горещо препоръчвам.

Сега прочетох резюмето, книгата е част от поредица. Как са останалите книги? По принцип предпочитам съвременните романи, но щом ми препоръчвате тази книга, ще я прочета задължително! Simple Smile

# 367
  • София
На мен поредицата "Сезони на любовта" ми хареса определено.

# 368
Прочетох първа книга от поредицата Beneath на Мегън Марч - Beneath this mask. Хареса ми, доста различна от порочната поредица. Сега мисля да продължа с Beneath this ink. Щеше да е хубаво да ги има преведени, но тъкмо си упражнявам английския приятно.

# 369
  • Варна
Как са книгите на Хелена Хънтинг? Чела съм само една и то когато беше фенфик. Чудех се дали да не се завъртя към нея след като свърша Kill switch-a, който още бе ме е грабнал, а съм над 60%. Много се дразня на книги, които се връщат нон стоп назад напред

# 370
Прочетох първа книга от поредицата Beneath на Мегън Марч - Beneath this mask. Хареса ми, доста различна от порочната поредица. Сега мисля да продължа с Beneath this ink. Щеше да е хубаво да ги има преведени, но тъкмо си упражнявам английския приятно.

Благородно ти завиждам, че се ги четеш на английси

# 371
  • Бургас
Chelsea, обожавам поредицата, но аз като цяло обичам исторически любовни романи

# 372
  • София
Осъмнах с "Бий се или бягай", хареса ми. Сега започвам "Герой".

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 17:26 от missence

# 373
И аз тъкмо приключих "Бий се или бягай" и много ми хареса. Сигурно ще има и втора книга за Харпър и Джейми.
Сега започвам третата книга за Лара Джийн- "С обич, завинаги: Лара Джийн". Най-накрая излезе. 🤗

# 374
И аз тъкмо приключих "Бий се или бягай" и много ми хареса. Сигурно ще има и втора книга за Харпър и Джейми.
Сега започвам третата книга за Лара Джийн- "С обич, завинаги: Лара Джийн". Най-накрая излезе. 🤗

За съжаление не е много сигурно, че ще има книга за тях. Ето какво е отговорила Саманта на въпроса ще имат ли книга.

Скрит текст:
"Many of you have asked about secondary characters Harper and Jamie from FIGHT OR FLIGHT. Are they getting a story? Together, individually? The truth is FIGHT OR FLIGHT was a standalone idea and I began writing it as such. As I neared the end of the story I'd fallen in love with Harper and I was intrigued by Jamie. I never intended either but I decided to leave the book open-ended for those characters in case I wanted to explore their story.

I have since tried to put together a story for Harper and Jamie but unfortunately, as does happen sometimes, everything I've come up with feels forced. I'm very much an author who needs a story to feel organic in order to be happy to move forward with it. That being said, I just don't feel I've come up with an idea that does these characters justice. Perhaps (hopefully) that will change in the future. But it does mean, for now, that there will be no continuation of this world. I do want to say thank you for loving these characters as much as I do. Heart"

Но пък да се надяваме да и дойде вдъхновението и за тяхна история.

Общи условия

Активация на акаунт