Падане в 3 месец

• 1 329
  • 14
  •   1
Отговори
  • Правец
Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета! Бременна съм в 10 г.с и се подхлъзнах на плочките вкъщи и паднах по дупе. Сега имам леко придърпване, подобно на пред менструални болки. Обадих се на докторката, която ми каза да изпия едно нош па и да полежа няколко часа и утре сутринта да отида на преглед. Ужасно се притеснявам за бебчо, на някоя от вас случвало ли се е подобно падане?

# 1
  • София
Аз паднах по хълбок, като си ударих леко и корема. Всичко беше наред.
Стискам палци на прегледа утре всичко да е ок.

# 2
  • WonderLand
Не се шашкай, стига да нямаш кървене всичко ще е наред. Бебчо е в защитена среда. Аз бях в 9ти месец като се изтърсих по дупе на тротоара, с бебчето ми всичко беше наред.

# 3
  • Правец
Благодаря за отговорите. Притеснявам се, защото е в ранна бременност и да не се случи нещо сериозно. За сега нямам кървене. Възможно ли е тези леки болки да са от притеснение?

# 4
Благодаря за отговорите. Притеснявам се, защото е в ранна бременност и да не се случи нещо сериозно. За сега нямам кървене. Възможно ли е тези леки болки да са от притеснение?
не се притеснявай и аз паднах в 4ти месец по стълбите..от най-горното та до долу по дупе..всичко е наред сега си имам хубаво здравичко бебче..и аз тогава се притесних много и имах болчици, но всичко си беше наред..почивай както ти е казала лекарката.. лека бременност ти желая Simple Smile

# 5
С първата бременност паднах в 7ми месец от една табуретка на колелца, а с втората бременност в 9ти месец паднах по гръб на плочките в банята. Ако се притеснявате много, за Ваше спокойствие отидете на преглед. При мен всичко беше наред.

# 6
И аз се изтърсих края на 3ти месец. През целия си живот съм падала няколко пъти и точно бременна да падна. Беше ми много кофти, но с бебчо всичко е наред.

# 7
И аз паднах в 3ти месец по стълбите. Нищо му нямаше на бебето. После към 7ми месец се подхлъзнах, излизайки от вана и се разчекнах яко. Там уплахата беше в пъти по-силна от болката, но за щастие всичко беше наред.

# 8
Men me blusna muja mi s kolata kato bqh v 2 mesec I I nishto ni nqmashe ,shte ti mine....no vse pak idi da te poglednat

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 23:24 от AnMary

# 9
Паднах по стълбите в 3ти месец точмо от горе, та чак до долу. Ами, нищо ми нямаше, освен, че много се стреснах. Малчо е наред.

# 10
  • Правец
Много благодаря за отговорите. Ходих на преглед, слава богу всичко беше наред. Даже бебчо не застана на едно място. За свойте 3 см и половина, беше доста акробатично 😂.

# 11
Men me blusna muja mi s kolata kato bqh v 2 mesec I I nishto ni nqmashe ,shte ti mine....no vse pak idi da te poglednat

😳😳😳 мъжа ти ?

# 12
Да даваше с колата назаде, и беше усилил много музиката и буквално ме качи на багажника и поне 5 метра кара с мен върху колата, чак като почнах да удрям по стъклото ме чу.....пък и нямаше как да се пусна  защото щях да вляза под колата....абе страшно си беше но има господ явно, понеже той ме удари директно в корема, разминах се със синини  и схващания на корените мускули, малкия нищо не му стана..

# 13
  • WonderLand
Моля те кажи в кой град си за да заобикаляме от далече, че да не ни блъсне мъжа ти...

# 14
Да агресивен шофйор е и колата е мощна,общо взето едва ли няма да ти се идва във варна.....шегувам се...просто беше много гадна самата ситуация,особенно с тая музика...

Общи условия

Активация на акаунт