Карти Таро тема 22

• 25 779
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Какво бихте казали за чувствата, които таи един човек към друг по тези карти?

Обесения, Колесницата, 4 меч

Според мен описват доста точно историята им. Показателна е появата на Обесения на първа позиция.

Ще се пробвам.Мисля,че иска да изкара навън тия чувства,те напират в него/Колесницата/,но е вързан,чувства се жертва/Обесен/  и ще си трае по 4 мечове.Прилича на любовен триъгълник.Дано не съм написала пълни глупости 😶,имам много да уча.

Не става въпрос за любовни отношения.

# 526
Тук за момента чувства няма по тази комбинация, на заден план са,човекът е мислил дълго време от разл ъгъл , блокирана енергия, взел е решение да се оттегли от някаква ситуация , място, хора, може и пътуване да предприеме , почивка

# 527
Какво бихте казали за чувствата, които таи един човек към друг по тези карти?

Обесения, Колесницата, 4 меч

Според мен описват доста точно историята им. Показателна е появата на Обесения на първа позиция.

Ще се пробвам.Мисля,че иска да изкара навън тия чувства,те напират в него/Колесницата/,но е вързан,чувства се жертва/Обесен/  и ще си трае по 4 мечове.Прилича на любовен триъгълник.Дано не съм написала пълни глупости 😶,имам много да уча.

Не става въпрос за любовни отношения.

Мисля, че тези отношения са в задънена улица и единствения вариант за този човек е да подходи разумно (по Колесницата)  и да се оттегли, премисляйки ги отново, но без да влага емоция.

# 528
  • Варна
Здравейте, ще може ли някой да изтегли карти вместо мен? От известно време имаме проблеми със съпругът ми
 /А/. Моето име започва с Р. Въпросът ми е : Ще се опрявят ли нещата между нас? Изпитва ли все още чувства към мен?
Благодаря предварително!

# 529
Здравейте, момичета,
Дълго мислих дали да напиша този пост. Има нещо, което адски много ме тормози и не ми дава мира. От няколко месеца се лекувам от  гинекологични проблеми за да се подложа на операция. Проблема е, че всеки път излиза нещо ново... Естествено започнах да се съмнявам в приятелят ми-отношенията ни са супер нестабилни, а не е като той да не е имал история с друга жена. Питах го, но той отрича. Не мога да си тегля сама карти, защото съм убедена че ще им въздействам.
Моля някой да хвърли карти "П. имал ли е сексуални взаимоотношения с друга жена, освен с мен през последните шест месеца?".
Нищо няма да се промени, ние вече сме разделени, просто се надявам на намеря покой и ще  знам за себе си дали той е толкова безочлив да не ме пази.
Благодаря ви!

За мен е по-добре, че сте се разделили. Този човек не е за теб. В този случай "съдбата" те е предпазила. Това са гадни неща, през които трябва да преминеш. Приеми, че всичко това ти се случва, за да ти покаже, че това не е твоя човек, не е твоя път.
Рицар жезли Асо пентакли 10 жезли

# 530
a.nik, картата имаше смисъл, защото ние с него много добре си говорим, че сме приятели, така и тръгна от началото и беше сума ти време, но в 1 момент се появиха разни по-различни емоции, които решихме, че ще игнорираме на този етап. Опитваме да си запазим само приятелството, но реално не е точно само това и затова се караме, но като цяло се опитваме да останем на 1 приятелско ниво, защото пък не искаме да се губим като хора

# 531
a.nik, картата имаше смисъл, защото ние с него много добре си говорим, че сме приятели, така и тръгна от началото и беше сума ти време, но в 1 момент се появиха разни по-различни емоции, които решихме, че ще игнорираме на този етап. Опитваме да си запазим само приятелството, но реално не е точно само това и затова се караме, но като цяло се опитваме да останем на 1 приятелско ниво, защото пък не искаме да се губим като хора

Благодаря ти за обратната връзка!

# 532
Здравейте момичета!
Изтеглих комбинация за развитие на отношения между двама души.
Паднаха се паж жезли + крал жезли + 8 жезли + кралица мечове (поясняваща 8 мечове). Тази комбинация ми казва че буйния непостоянен младеж се е превърнал в мъж който знае какво иска но не уважава чувствата на жената а си гледа собствения интерес. Затова отношенията вървят към бърз финал (8 жезли) който ще бъде сложен от жената (кралицата) на която ще и писне от непостоянното поведение и егоцентризма на мъжа.
След това изтеглих карти за чувствата на мъжа към жената за да видя права ли съм в тълкуването си.
Паднаха се кралица пентакли + 4 жезли + луната
На мен това ми прилича мъжа да е стартирал някакви отношения със земна, уравновесена жена които му носят мир и радост но по луната - че тези отношения с тая кралица пентакли още са тайни и са скрити за жената.
Двата ми основно въпроса са как да тълкувам две еднополови дворцови карти от една и съща боя?
Какво означава луната на трета позиция?

# 533
Здравейте, ще може ли някой да изтегли карти вместо мен? От известно време имаме проблеми със съпругът ми
 /А/. Моето име започва с Р. Въпросът ми е : Ще се опрявят ли нещата между нас? Изпитва ли все още чувства към мен?
Благодаря предварително!

Отношенията ви са изчерпани, един етап от живота ви приключва. В момент сте на вземане на важно решение, говорихте ли вече за развод?

Света Императора Кралица пентакли

# 534
Здравейте, момичета,
Дълго мислих дали да напиша този пост. Има нещо, което адски много ме тормози и не ми дава мира. От няколко месеца се лекувам от  гинекологични проблеми за да се подложа на операция. Проблема е, че всеки път излиза нещо ново... Естествено започнах да се съмнявам в приятелят ми-отношенията ни са супер нестабилни, а не е като той да не е имал история с друга жена. Питах го, но той отрича. Не мога да си тегля сама карти, защото съм убедена че ще им въздействам.
Моля някой да хвърли карти "П. имал ли е сексуални взаимоотношения с друга жена, освен с мен през последните шест месеца?".
Нищо няма да се промени, ние вече сме разделени, просто се надявам на намеря покой и ще  знам за себе си дали той е толкова безочлив да не ме пази.
Благодаря ви!
Паж мечове-Крал мечове-тройка жезли

Благодаря, Lola777,
Според мен имал е вариант(комуникация) не го е направил, единственото 3жезли ме обърква. Какво е твоето тълкувание?

# 535
  • Варна
Благодаря предварително!

Отношенията ви са изчерпани, един етап от живота ви приключва. В момент сте на вземане на важно решение, говорихте ли вече за развод?

Света Императора Кралица пентакли

Не сме говорили досега за развод! Той ли ще вземе това решение?

# 536
  • София
Момичета ще ви обясня. Нещата при мен от доста време сякаш не вървят. Сякаш живота ми е просто едно тъмно петно, от което се опитвам да изляза, но всеки опит е последван от неуспех и криза. След като приключих с онзи "измамник" с новороденото се появи онова момче, което се е борило със зависимост. Макар и предпазлива му обърнах внимание. Беше ми интересен. Някой беше казал тук, че нещата между нас ще станат тежки... последните две седмици наистина бяха много тежки. Той отново отиде да се лекува, а аз отново съм сама...

В работата ми нещата не са никак добре. Не съм щастлива и там. Ходя с нежелание всеки ден! Поне в работата да имах удовлетворение, а аз дори я намразих... Дните ми минават трудно...

За капак миналата вечер онзи, младия татко с бебето ми писа след 3 месеца затишие... Ха-ха. Добро момиче съм, забавна, чувствителна.... кога ще дойде моята светлинка... искам само да видя малка светлинка, я в работата, я в любовта... Като удавник търся сламки, ама няма!

# 537
Момичета ще ви обясня. Нещата при мен от доста време сякаш не вървят. Сякаш живота ми е просто едно тъмно петно, от което се опитвам да изляза, но всеки опит е последван от неуспех и криза. След като приключих с онзи "измамник" с новороденото се появи онова момче, което се е борило със зависимост. Макар и предпазлива му обърнах внимание. Беше ми интересен. Някой беше казал тук, че нещата между нас ще станат тежки... последните две седмици наистина бяха много тежки. Той отново отиде да се лекува, а аз отново съм сама...
В работата ми нещата не са никак добре. Не съм щастлива и там. Ходя с нежелание всеки ден! 
За капак миналата вечер онзи, младия татко с бебето ми писа след 3 месеца затишие... Нахалник!!!
Добро момиче съм, забавна, чувствителна....кога ще дойде моята светлинка...искам само да видя малка светлинка, я в работата, я в любовта... Като удавник търся сламки, ама няма!

Совичке, това са уроците на съдбата ще те направят човека който трябва да станеш. Аз също бях влязла в някакъв такъв цикъл - един не ме обичаше и ме нарани, другия ме разиграваше - тоя в който потърсих пристан от болката. Накрая избрах себе си, започнах да се уча да се обичам ами хубаво е. Пожелавам ти търпение и сила!

# 538
  • София
Скрит текст:
В работата ми нещата не са никак добре. Не съм щастлива и там. Ходя с нежелание всеки ден! 
За капак миналата вечер онзи, младия татко с бебето ми писа след 3 месеца затишие... Нахалник!!!
Добро момиче съм, забавна, чувствителна....кога ще дойде моята светлинка...искам само да видя малка светлинка, я в работата, я в любовта... Като удавник търся сламки, ама няма!
Совичке, това са уроците на съдбата ще те направят човека който трябва да станеш. Аз също бях влязла в някакъв такъв цикъл - един не ме обичаше и ме нарани, другия ме разиграваше - тоя в който потърсих пристан от болката. Накрая избрах себе си, започнах да се уча да се обичам ами хубаво е. Пожелавам ти търпение и сила!
[/quote]

Благодаря Слипи, голямата драма не е любовта... Проблем имам, ама със себе си. Simple Smile

Я да видим какво ще кажат картите, Какво иска "младия татко от мен, защото мислих, че всичко е приключило, а той пак се появява...
Картите: 6 меча, Паж на чашите, 3 жезли   Скритото: Смъртта

Какво мислите? Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 20:13 от Совичката

# 539
Скрит текст:

Благодаря Слипи, голямата драма не е любовта... Проблем имам, ама със себе си. Simple Smile

Я да видим какво ще кажат картите, Какво иска "младия татко от мен, защото мислих, че всичко е приключило, а той пак се появява...
Картите: 6 меча, Паж на чашите, 3 жезли   Скритото: Смъртта

Какво мислите? Simple Smile
[/quote]
Според мен просто интерес и неуравновесен инфантилен подход.

Общи условия

Активация на акаунт