Карти Таро тема 22

• 25 779
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
Дълго мислих преди да започна да пиша, но все пак се реших.
Имам въпрос, който ме тормози и, ако някой има желанието да изтегли карти за да ми даде яснота, ще съм страшно благодарна.
Правилно ли постъпих като подадох предизвестие да напусна?
Какво да очаквам след това?
Наистина ми е доста притеснено и ще се радвам, ако някой ми обърне внимание!

# 541
Здравейте, момичета,
Дълго мислих дали да напиша този пост. Има нещо, което адски много ме тормози и не ми дава мира. От няколко месеца се лекувам от  гинекологични проблеми за да се подложа на операция. Проблема е, че всеки път излиза нещо ново... Естествено започнах да се съмнявам в приятелят ми-отношенията ни са супер нестабилни, а не е като той да не е имал история с друга жена. Питах го, но той отрича. Не мога да си тегля сама карти, защото съм убедена че ще им въздействам.
Моля някой да хвърли карти "П. имал ли е сексуални взаимоотношения с друга жена, освен с мен през последните шест месеца?".
Нищо няма да се промени, ние вече сме разделени, просто се надявам на намеря покой и ще  знам за себе си дали той е толкова безочлив да не ме пази.
Благодаря ви!
Паж мечове-Крал мечове-тройка жезли

Благодаря, Lola777,
Според мен имал е вариант(комуникация) не го е направил, единственото 3жезли ме обърква. Какво е твоето тълкувание?
И аз мисля,че е имал възможност по 3жезли,на се е проявил като Крал М и е отрязал възможността.
Синьо лято,не се притеснявай!Начинаеща съм,но не виждам развод по тия карти.Изтеглих ти за въпрос,дали ще се стигне до развод по между ви- 7 пентакли-Жрецът-Обесеният.И тук не виждам развод,но нека и по-знаещите да кажат. Ще се оправат ли отношенията ви?-3 мечове-Кралица Жезли-9 пентакли.

# 542
Здравейте, много ви моля, може ли някой да ми изтегли карти по един въпрос. Не съм на ти с тези неща. Въпросът е, дали нещата между мен и Даниел ще се оправят, и ще имаме ли връзка. Благодаря предварително.

# 543
За капак миналата вечер онзи, младия татко с бебето ми писа след 3 месеца затишие... Ха-ха. Добро момиче съм, забавна, чувствителна.... кога ще дойде моята светлинка... искам само да видя малка светлинка, я в работата, я в любовта... Като удавник търся сламки, ама няма!

Совичке, малко е извън темата, но ще си позволя да ти дам няколко съвета. Този с детето е най-вероятно с патология от тъмната трияда (нарцисизъм, макевиализъм, психопатия). Това, което той прави е засмукване. Другият е със зависимост. Т.е. имаш модел на харесване на мъже и той е: мъже със зависимости, мъже, които не са на разположение. Това виждаш ли го?

Това най-вероятно идва от взаимоотношения в семейството ти - някой от родителите ти е бил строг, критичен, манипулативен, нарцис; другият или същият е имал зависимост и е бил лесно манипулируем. Това е бил моделът, с който си израснала. Най-вероятно заради критичният родител ти е трябвало да бъдеш послушното момиче, което учи, изкарва добри оценки, работи, само се справя с живота. И така родителите ти са те филмирали да не се радваш на живота.

Та, съветите, отиди на коуч, на семеен терапевт, прочети книгите: Да, ама не; Co-dependent no more; Прочети темата за невъзможните хора в живота ни в този форум. Общо взето, промени себе си и тогава може да привличаш друг тип мъже.

На този, който след три месеца ти е писал, единствения начин да се справиш с него се нарича: сив камък. Т.е. никакво писане обратно. Блокираш го. Нищо не обясняваш. И здрасти не му казваш. Той не те търси, заради теб, той те търси заради нарцистичното доставяне на его напомпване, която той ще получи от теб независимо как му реагираш. Стига да му реагираш по какъвто и да е начин, той ще се чувства голям, важен, запомнящ се.

Скритото: Смъртта, винаги, винаги ми е показвало като скритото или като последна карта, че в една връзка нещата са вече приключили и нищо не можеш да направиш там. Буквалното значение е: stop beating a dead horse.

# 544
Здравейте, ще може ли някой да изтегли карти вместо мен? От известно време имаме проблеми със съпругът ми
 /А/. Моето име започва с Р. Въпросът ми е : Ще се опрявят ли нещата между нас? Изпитва ли все още чувства към мен?
Благодаря предварително!
7 пентакли-Жрецът-Обесеният
3 мечове-Кралица Жезли-9 пентакли -  картите са на Lola777

Имате ли деца? И аз като Lola777 не виждам да има развод.

# 545
  • София
Здравейте!
Имам въпрос, който ме тормози и, ако някой има желанието да изтегли карти за да ми даде яснота, ще съм страшно благодарна.
Здравей, по картите който изтеглих за първия въпрос, наистина се вижда колко си стресирана, страх те е да не изгубиш нещо, но по 10 Жезли имаш напускане на старата работа и просперитет, нови мечти за нова работа.
По вторият въпрос картите казват, че много скоро ще получиш известие, което ще те накара да се замислиш дали има смисъл, виждам съжаление и песимизъм за бъдещето, но според мен не всичко е изгубено.

# 546
illusion_, страшно ти благодаря!
Дано е така! Смятам, че съм взела правилното решение.

# 547
Какво бихте казали за чувствата, които таи един човек към друг по тези карти?

Обесения, Колесницата, 4 меч

Според мен описват доста точно историята им. Показателна е появата на Обесения на първа позиция.

Според мен, човекът се колебае и измъчва вътрешно. Чуди се дали да заяви нещо, дали да предприеме действия.
За момента се е отдръпнал и изчаква.

# 548
  • Варна
Здравейте, ще може ли някой да изтегли карти вместо мен? От известно време имаме проблеми със съпругът ми
 /А/. Моето име започва с Р. Въпросът ми е : Ще се опрявят ли нещата между нас? Изпитва ли все още чувства към мен?
Благодаря предварително!
7 пентакли-Жрецът-Обесеният
3 мечове-Кралица Жезли-9 пентакли -  картите са на Lola777

Имате ли деца? И аз като Lola777 не виждам да има развод.

Да, имаме 3 деца. Женени сме от 24 г.

# 549
  • там, където ми харесва
Здравейте, как тълкувате комбинацията от тези три големи аркана?Въпросът е дали между двойката ще има дете?

Колелото на съдбата Кулата Колесницата
на дъното Десетка чаши

Благодаря!

# 550
Здравейте!
Здравей, по картите който изтеглих за първия въпрос, наистина се вижда колко си стресирана, страх те е да не изгубиш нещо, но по 10 Жезли имаш напускане на старата работа и просперитет, нови мечти за нова работа.
По вторият въпрос картите казват, че много скоро ще получиш известие, което ще те накара да се замислиш дали има смисъл, виждам съжаление и песимизъм за бъдещето, но според мен не всичко е изгубено.
illusion_, препрочитам отново и се запитах, какво имаш предвид под това, че не всичко е загубено.

# 551
  • София
Скрит текст:
За капак миналата вечер онзи, младия татко с бебето ми писа след 3 месеца затишие... Ха-ха. Добро момиче съм, забавна, чувствителна.... кога ще дойде моята светлинка... искам само да видя малка светлинка, я в работата, я в любовта... Като удавник търся сламки, ама няма!

Совичке, малко е извън темата, но ще си позволя да ти дам няколко съвета. Този с детето е най-вероятно с патология от тъмната трияда (нарцисизъм, макевиализъм, психопатия). Това, което той прави е засмукване. Другият е със зависимост. Т.е. имаш модел на харесване на мъже и той е: мъже със зависимости, мъже, които не са на разположение. Това виждаш ли го?

Това най-вероятно идва от взаимоотношения в семейството ти - някой от родителите ти е бил строг, критичен, манипулативен, нарцис; другият или същият е имал зависимост и е бил лесно манипулируем. Това е бил моделът, с който си израснала. Най-вероятно заради критичният родител ти е трябвало да бъдеш послушното момиче, което учи, изкарва добри оценки, работи, само се справя с живота. И така родителите ти са те филмирали да не се радваш на живота.

Та, съветите, отиди на коуч, на семеен терапевт, прочети книгите: Да, ама не; Co-dependent no more; Прочети темата за невъзможните хора в живота ни в този форум. Общо взето, промени себе си и тогава може да привличаш друг тип мъже.

На този, който след три месеца ти е писал, единствения начин да се справиш с него се нарича: сив камък. Т.е. никакво писане обратно. Блокираш го. Нищо не обясняваш. И здрасти не му казваш. Той не те търси, заради теб, той те търси заради нарцистичното доставяне на его напомпване, която той ще получи от теб независимо как му реагираш. Стига да му реагираш по какъвто и да е начин, той ще се чувства голям, важен, запомнящ се.

Скритото: Смъртта, винаги, винаги ми е показвало като скритото или като последна карта, че в една връзка нещата са вече приключили и нищо не можеш да направиш там. Буквалното значение е: stop beating a dead horse.
Елфичка, разсмя ме от сърце! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Благодаря ти! Simple Smile Както казах в един друг пост, че аз съм си проблема. Е ясно, но няма да спирам да си питам картите, за нещата, които са ми любопитни. Simple Smile

# 552
Здравейте ! Имам нужда от помощта ви за едни карти.
Въпросът касае лични отношения - защо този човек скри информация от мен ?

Кралица мечове - 3 меча - 7 пентакли (+ 8 пентакли)

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 14:49 от menarini

# 553
Здравейте, много ви моля, може ли някой да ми изтегли карти по един въпрос. Не съм на ти с тези неща. Въпросът е, дали нещата между мен и Даниел ще се оправят, и ще имаме ли връзка. Благодаря предварително.
.                 

Много моля, момичета
❤️

# 554
Здравейте
Може ли да ми хвърлите едни карти и на мен?
Въпроса ми е има ли  криза в отношенията със съпруга ми /К/ и как ще се развият нещата около нас?
благодаря

И аз ви моля InnocentFlushed

Общи условия

Активация на акаунт