Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кака Лара пред ТБА, доста е поостаряла в лице. На Раковска, но на друго място актьорът Веселин Анчев, много стилен беше, хареса ми.

# 406
  • Пловдив
Цвети Пиронкова и съпруг в Капана. Лежерни, спортно облечени, точно като за съботна разходка.

# 407
  • София
Андрей Слабаков в Happy, в Парадайс

# 408
Преди два дни, в дъжда, видях мъжа на Веси Бонева. Странен ми е този човек

# 409
  • София
Любо Ганев и Владо Николов. На г-н Ганев му е трудно да мине през вратата и на широчина, освен на височина.  Огромен човек, впечатляващо огромен.

# 410
Даммм, аз съм виждала жена - хем висока, хем широка, трудно ѝ е да върви, става ти жал, където и да застане, сякаш обзема пространството.

# 411
  • София
Орлин Павлов в подлеза на Сердика - усмихнат, лъчезарен, много ми е симпатичен. Беше с някакво младо момиче, не беше жена му, но за да няма спекулации, нито са се държали за ръце, нито нещо подобно.

# 412
Мария Силвестър със сина си в мол парадайс, той е малко пухкав. Сашо Кафиев в манастирски ливади купуваше си сокове и сладки работи.

# 413
Евгения Атанасова и Карина Караньотова. Около БНТ, по отделно. Първата има много хубава фигура и излъчване. Карина не би ми привлякла погледа, ако не знаех коя е.

# 414
  • Sofia
Мария Силвестър със сина си в мол парадайс, той е малко пухкав. Сашо Кафиев в манастирски ливади купуваше си сокове и сладки работи.

Този индивид да не би да живее с новата си приятелка в ливадите. С жена си мисля живееха в къщата на майка му ...

# 415
  • София
И аз това се зачудих, вече доста хора казват, че го засичат там.

# 416
  • софия
Точно това се чудех за кокалянския принц - всеки ден обяснява в предаването, че си отивал на село. Жена му била с детето на морето, където имали каравана.

# 417
Миналата седмица и той беше при тях, на караваната
А днес катастрофирал, на бул. България

# 418
  • Sofia
В Кокаляне дали има големи хранителни вериги магазини?

# 419
  • Rock & Roll feeling ...
Не. Само квартални магазинчета.

Нова приятелка ? Да не се е разделил с майката на детето му ?!...

Общи условия

Активация на акаунт