Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Илиана Раева е една много неприятна, надменна, арогантна (граничещо със зле възпитана) персона.

# 526
И аз,когато видях на живо Мая Манолова се учудих колко дребна и фина жена е.Тогава беше омбуцман и сама,без охрана мина незабележимо покрай кресливи цигани играещи карти на ЖП и влезе в църквата.Пред няколко дни на бул.Мария-Луиза ми се изпречи на пътя нахална,неподържана жена с наднормено тегло.Не можах да се сетя откъде ми е позната.Видях я по тв и я разпознах.Готвачката Мариела Нордел.

# 527
  • Шотландия/Абърдийн
Михаела Филева във центъра на Варна със кученце.

# 528
  • София
Засичала съм Мая  Манолова във Фреш бар и не е чак толкова фина и възпитана, колкото изглежда.

# 529
Ооо, Мая е съседка на мой приятел, в един вход живеят... склонна съм да вярвам на думите на sea.sea.

# 530
  • софия
Като знам мъжа, с когото живее или й е съпруг, склонна съм да се съглася с вас.

# 531
Омъжи се за бившия министър на отбраната. Кво му е на него, освен очевидното Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Какво е омбуцман?

# 533
Нещо като децка градина 😁

# 534
  • София-Младост
Вчера се разминах с Евгени Минчев...колоритен както винаги.

# 535
Това е новото нормално. Трябва да се еманципираме, девойки. Laughing

# 536
Последно на улицата видях рапъра КрисТо..
Засичала съм през годините Евгени Минчев (няколко пъти, особено излъчване има, но може и просто така да си гледа), Део, Люси Дяковска (също няколко пъти, винаги ми прави отлично впечатление колко е земна и приятна).
Преди години участвах като публика в предаванията на Гала и Наталия Симеонова, не знам дали се брои в тази тема. Малко си развалих впечатленията от екрана, но може да е било от умора, снимаха няколко предавания наведнъж и си беше тежко.
Силвия Кацарова и дъщеря ѝ Теди, но това беше преди доста години.
Също преди доста години Къци Вапцаров, не ми се видя високомерен.

# 537
  • русе
Любо Нейков с шапка и очила за да не го разпознават ..,наистина никой не го разпозна,много странно😥
Много тихи и възпитани са цялата им компания ,
Снимахме се ,беше много учтив.
Още по-вече го харесах😊
В един хотел сме в Приморско

# 538
Днес Роси Кирилова в квартала. Порадва се на кученцето ми. Много прекрасна, мила и земна.

# 539
  • Варна
Онова вечно изплезено и лигаво момиченце Дара.

Общи условия

Активация на акаунт