Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 797
  • 737
  •   2
Отговори
# 555
Димитър Павлов и Христо Иванов, по отделно.

# 556
Джино Бианкалана в кв. Манастирски ливади.

# 557
  • софия
Певицата Йоана с бебето в парка Заимов .. Слаба , висока , с цикламена рокля.

# 558
Коя е тази Йоана?

# 559
# 560
# 561
А-хааа. Мен цикламената коса ме подведе, че явно е някоя нова звезда, все още непозната за мен.

# 562
  • Sofia
Цикламена рокля,не коса...

# 563
  • София
Йоана и аз я засичам често, изглежда страхотно!

# 564
Бащата на детето ѝ, Миро май се казва, не беше ли с една от двете близначки Алекс и Влади? Докато беше с нея и те даваха насам-натам интервюта за гаджетата си, и изведнъж "Йоана Драгнева и Миро щастливи, влюбени, чакат бебе" 😐 Той май и в "София ден и нощ" се правеше на актьор... Какво се чудя и аз 🤔 те в тия среди се преоткриват и се разменят редовно.

# 565
  • София
Бащата на детето ѝ, Миро май се казва, не беше ли с една от двете близначки Алекс и Влади? Докато беше с нея и те даваха насам-натам интервюта за гаджетата си, и изведнъж "Йоана Драгнева и Миро щастливи, влюбени, чакат бебе" 😐 Той май и в "София ден и нощ" се правеше на актьор... Какво се чудя и аз 🤔 те в тия среди се преоткриват и се разменят редовно.
В,, София ден и нощ"играеше ролята брат на Михаела и се казваше Филип

# 566
Тя освен певица, се занимава и с политика.
Аз пък виждам често Михаела и Дани с децата им в парк Света Троица.

# 567
  • Под гъбата
В Созопол видях актрисата Елена Карабойчева от "Откраднат живот", Сашо Роман пеещ всяка вечер в заведение и фолк певецът Илиян на плаж Смокиня.

# 568
В един life във Фейсбук на приятелка видях певеца Руси Русев. Честно казано се изненадах като го видях, не очаквах, че още пее, тъй като отдавна не съм чувала нищо за него. От видеото видях, че си е все същия, добре изглеждащ за 65-те си години, със стегнато тяло, пееше известната си песен "На бургаската гара". Страхотен. Покрай това видео реших да потърся нещо за него и открих това интервю с него от преди 1 година:
https://show.blitz.bg/intervyu/legendata-rusi-rusev-trgovets-se- … ki-ot-moya-kaseta

# 569
  • София
Боян Радев тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт