Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Въпрос на вкус...Слави не бих си го причинил  никога*, а в България он Еър има добри новинарски предавания. АКо гоня новинарски емисии ще включа Първо ОН Еър и на второ място - Европа. Националните телевзии изобщо не предават качествено новините. Лично аз съм я наредил сред 6-те най-любими телевизии, а и филми има. А 7/8 съм го бутнал чак на 78 канал и се стремя да не я гледам.

*За последниет7-8 години не знам дали съм гледал и пет пъти Шоуто на Слави. Сега минавам пак без Слави, както и без новия водещ - гърка.

За да сме в темата -днес като минавах покрай БАН видях Горанов...забързал се беше към Парламента. Отблиз изглежда много противен, с едни бузки - не е работа да го опишеш.

# 241
  • софия
За да сме в темата -днес като минавах покрай БАН видях Горанов...забързал се беше към Парламента. Отблиз изглежда много противен, с едни бузки - не е работа да го опишеш.
Отвратителен е и винаги косата му изглежда мазна.

Днес видях Люси Дяковска. Дребосък с огнена коса. Купуваше си пица на парче. Държеше се супер нормално.

# 242
И аз не гледам Слави, говорих за популярност сред населението. От телевизиите гледам само детските канали, но не по желание.

# 243
  • Под гъбата

Днес видях Люси Дяковска. Дребосък с огнена коса. Купуваше си пица на парче. Държеше се супер нормално.
[/quote]  Майка и почина съвсем скоро!

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 14:00 от I am the same

# 244
Днес в ранния следобед - Владо Пенев в една от малките улички в центъра, май по Шишман беше.
Доста по-едър и висок, отколкото мислех и много цветен, носи настроение човекът. Simple Smile

# 245
  • Sofia
Някъде там живее.
Още ли е с бялата брада?

# 246
  • Велико Търново
Съдейки от последните снимки във Фейсбук профила му - да, но е малко по-къса, отколкото беше.

# 247
Калин Терзийски на автогарата днес.Държеше някакъв жълт вестник и се оглеждаше.

# 248
Някъде там живее.
Още ли е с бялата брада?
Дааа, с бяла брада беше. Simple Smile

# 249
Днес, Азис в Хепи до Маринела. Видя ми се дребен.

# 250
Мариела Нордел в Лидл

# 251
  • софия
По-симпатична ли е отколкото на снимка?

# 252
Нордел симпатична?! Шегуваш се! Това е толкова неприятна личност....В интерес на истината мислех, че е по-дебела

Актьорът Атанас Атанасов чакаше пред същия Лидл

# 253
  • софия
Да, неприятна и несимпатична е, но си мислех дали не е от снимките или поза пред камера.

# 254
  • София
Stuck Out Tongue Winking EyeSmiling Imp
Отвратителен е и винаги косата му изглежда мазна.

Общи условия

Активация на акаунт