Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Така е, на живо изглежда много добре Мира Добрева.

# 271
  • София
Орлин Павлов в магазин за нови автомобили на "Искърско шосе", близо до Търговски център "Европа". Висок и добре сложен, обаче косата му е дълга и обрасла за моя вкус.

# 272
  • Sofia
Ади Гюзелева има ли нещо общо с Александра Гюзелева?
Имат.
Адриана е дъщеря на Никола Гюзелев.
Александра е жена на един от синовете му.
Етърва или зълва май се води? Thinking

# 273
# 274
  • София
Няма и десет минути откак видях Калин Янакиев близо до "Кристал". Бузите му изглеждаха доста хлътнали и бе видимо състарен, спрямо това което показват по телевизията.
Там живее, често го срещам  и аз.

# 275
Така е, на живо изглежда много добре Мира Добрева.
Аз смятам точно обратното. На живо е подпухнала, всичките корекции й личат , та чак малко гротесктно ми изглежда.

# 276
  • Велико Търново
Умишлено оставям оригиналния си пост, но той е тотална грешка от моя страна! Майката на Адриана е Ана-Мария. Александра действително е СНАХА на Никола Гюзелев - съпруга е на сина му Ясен.
Извинявай, Doli!
Ади Гюзелева има ли нещо общо с Александра Гюзелева?
Имат.
Адриана е дъщеря на Никола Гюзелев.
Александра е жена на един от синовете му.
Етърва или зълва май се води? Thinking
Само второто изречение е вярно.
Освен на Никола Гюзелев Адриана е дъщеря и на Александра Гюзелева. (снимката е линк)

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 13:02 от DamaPika

# 277
Адриана е сестра на мъжа на Александра!
Това на снимката са майка и и баща и. Майка и е Ана Мария

# 278
  • софия
Вчера Ирен Кривошиева в градинката на Народния театър.

# 279
Жената на Цветан Цветанов

# 280
  • Велико Търново
Адриана е сестра на мъжа на Александра!
Това на снимката са майка и и баща и. Майка и е Ана Мария
Голяма бяла птица съм!
Посипвам си главата с пепел и отивам да се срамувам в ъгъла!
Александра е дъщеря на Жоржета Чакърова и да, съпруга е на големия син на Никола Гюзелев - Ясен, който е художник.
Наистина съвсем съм се била отвяла нощес... навремето толкова много харесвах Ана-Мария в "Пътят към София", а сега да я объркам.Ама то много "А"-та, много нещо! Дъщерята на Александра пък е Алиса...
Много, много се извинявам! На Doli най-вече!
Връщам се в горния си пост да внеса яснота.

# 281
Вчера около 17,40-45  -Калин Терзийски. Говореше по телефона и вървеше от Университета към Парламента.Стори ми се подпухнал, но нямах възможност да го огледам, цепеше с бърза крачка и се разминахме на жълтите плочки

# 282
Йорданка Христова, слизаше от скромен автомобил, управляван от възрастен господин. Много гримирана, с дежурната прическа и стилно облечена. Със самочувствие, но не се опитваше да привлича излишно внимание върху себе си. Пред Лидл я оставиха.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 23:56 от ~Mystic~

# 283
Мариян Вълев с младо момиче

# 284
  • София
Загледах се аз преди малко по един много хубав, много висок, много добре сложен мъж..Blush После се усетих , че ми е познат някак си.. после стоплих- Иво Аръков.  Никога не съм предполагала, че изглежда толкова добре на живо.. по Тв ми е .. сладникав. Ама не е . Хич. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт