Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Савина от Masterchef (тази със сладоледите) в центъра на Варна, семейно. Усмихната беше.

Пак на същото място - Тото от СкандаУ с жена му. Доста ниски и двамата, тя е много слабичка, но има хубаво тяло. За сметка на това е ужасно гръмогласна, смееше се пресилено до него.

# 436
Филип Трифонов ("Момчето си отива") - служебно, в офиса ни.
Пич. Чаровник ник. Страхотно чувство за самоирония. И кавалер, от "изчезващия" вид.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 01:25 от Анонимен

# 437
  • Sofia
Вчера го гледах по тв.Много забавни стихчета за короната е съчинил Grinning

# 438
  • Ланкър, планините Овнерог
Синът му преподаваше на голямата ми дъщеря до края на първия срок на тази учебна година. Много свястно момче, не можаха да преживеят, че "ги остави", поканили са го на бала им (само за техния си клас са се организирали).

# 439
Къци в биомагазин в сградата на софарма.

# 440
Стефан Вълдобрев в сладкарницата на гранд хотел София в момента Simple Smile

# 441
  • София
Пак кака Лара - оказахме се в един асансьор.

# 442
  • София
Мити Титана от "Румбата, аз и Роналдо" - Мартин Паунов. Много сладко дете. Излизаше от един цветарски магазин, беше с две момичета.

# 443
  • София/Севлиево
С кака Лара сме съкварталци,та редовно я виждам из уличките ни.Сий,да не си и ти от наше село?

# 444
  • София
С кака Лара сме съкварталци,та редовно я виждам из уличките ни.Сий,да не си и ти от наше село?

Не знам къде живее тя, в обществена сграда бяхме. Grinning Иначе аз съм до Южния парк. Simple Smile

# 445
  • София/Севлиево
Някъде из Изток-аз пък съм до Борисовата Simple Smile

# 446

Не знам къде живее тя, в обществена сграда бяхме. Grinning Иначе аз съм до Южния парк. Simple Smile

ей, съседче си ми значи. Аз съм почти до "Европа" на Черни връх, а само на две-три пресечски от мен успоредно е "Вапцаров"

все повече се убеждавам, че София далеч не е толкова голяма, колкото я изкарват - където и да отидеш срещаш някой познат.

# 447
  • София
Скрит текст:

ей, съседче си ми значи. Аз съм почти до "Европа" на Черни връх, а само на две-три пресечски от мен успоредно е "Вапцаров"

все повече се убеждавам, че София далеч не е толкова голяма, колкото я изкарват - където и да отидеш срещаш някой познат.

Ами не сме много близо, аз съм към Гоце Делчев, ама да не спамим де.

За да е по темата все пак - гледах Стефка Янорова и Георги Кадурин на представление - и двамата са свежи и изглеждат добре за годините си.

# 448
Николаос Цитиридис на пазара на книгата пред НДК

# 449
Знам кметът Т. Чобанов и още известни личности на Панаира на книгата

Общи условия

Активация на акаунт