Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Захари Бахаров и семейство.
Децата му са големи сладури. Heart Eyes
Жена му, ако не ги бях видяла в комплект, никога нямаше да я разпозная. Принципно я харесвам, като визия и стил основно, но този път беше някак безлична.

# 571
  • East Coast
Аз съм се срещала почти само със фолк певици / певци Smile

Като бях студентка в Пловдив, ходихме в едно кафе, оказа се, че е на DJ Дамян и че той е там. Дойде да пие кафе с нас и му беше интересно да му разказваме за живопис и история на изкуството. Готин пич.

Случи се също и да вечеряме в една компания с Емилия.
На Мис България ( преди много, много години...) бях в една съблекалня с Азис и Малина. Азис е уникален. Много положителен и усмихнат.

И наскоро видях и се снимах с Бъди Валсрто Краля на тортите ... Yellow Heart

Слави Трифонов ( видя ми се доста по- слаб, отколкото по тв.

Със сигурност има и още, не се сещам сега.

# 572
  • Deutschland
Обожавам Бъди Валастро, искам и аз да го видя.
От певачките съм виждала Райна, ужасно противна ми е.

# 573
Вероника в ресторанта й в Бургас. Хубава жена, но вече липсва блясъка.  Не че съм я възприемала като голяма красавица преди години, но определено е загубила форма.

# 574
  • София
Днес Люси Иларионов в едно заведение, пак е напълнял.

# 575
  • Под гъбата
Екс министър Дянков и баща му, ненадейно се появиха на оглед на басейновата част и слънчевите колектори в къщата за гости, която бяхме наели. Неофициален, културен и доста добро впечатление ни остави.

# 576
  • софия
Екс министър Дянков и баща му, ненадейно се появиха на оглед на басейновата част и слънчевите колектори в къщата за гости, която бяхме наели. Неофициален, културен и доста добро впечатление ни остави.
И в същото време е един безпардонен мазняр, който няма уважение към хората с различно от неговото мнение и демонстрира надменност.
Откровено неприятен човек. Нечистоплътен.

# 577
Береану в кварталната Билла.
Ами... Добре изглежда на живо, но очаквах да е по-висок.
И Руси Чанев, в офиса. Остарява красиво.

# 578
  • Под гъбата
И в същото време е един безпардонен мазняр, който няма уважение към хората с различно от неговото мнение и демонстрира надменност.
Откровено неприятен човек. Нечистоплътен.
Не бих търпяла някой нагъл навлек да ми досажда. Все пак той нахълта на оглед с част от персонала и без наше разрешение, но се държа любезно и се извини, че ни притеснява

# 579
Бащата на екс-министъра е починал, поне така пише в Гугъл.

# 580
  • Под гъбата
Бащата на екс-министъра е починал, поне така пише в Гугъл.
Аз нямам представа кой е баща му, но така ни ги представиха

# 581
Рики Джървейз в Лондон - много го харесвам!

# 582
  • София
Миналата седмица видях Павел и Венци Венц в Хепи във Варна по обяд - бяха с още 2 момичета и някакъв мъж, който на висок глас обясняваше как трябва да пренебрегват Саня Армутлиева. Самите Павел и Венци Венц не ми направиха кой знае какво впечатление.

# 583
    Има някаква грешка с Дянков. С баща му не поддържаха връзка, човекът си живееше скромно. Даже се заканваше да съди сина си за издръжка. Абсурд с него да е бил.

# 584
    • София
    Намирам статия, че бащата на С. Дянков е починал през 2013та...

Общи условия

Активация на акаунт