Какъв би бил вашият избор - креватче или кошара?

• 3 045
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Имахме креватче и сгъваема кошара. Въобще не разбирах, когато ги купувахме, но сега определям креватчето като ненужна вещ. Спокойно можеше да си спи в кошарата (на хубав матрак) и нямаше да има никаква разлика в комфорта. А е удобна за местене по стаите и не заемат място 2 неща. Единствено ако сте в къща и спалните са на различни етажи, тогава е добре да имате 2 легла, за да не го влачите по етажите.

След 2 г. мина диретно на голямо легло. Цената на бебешкото легло, кошарата, леглото за след това + матраците за малкото и голямото легло беше по-малка от 1 бр. трансформиращо. За мен е неизгоден вариант, но най-вече визуално не ми допадат.

# 16
  • София
Имаме и двете.
Кошарата използваме само за път.Хотелски не ползваме.

# 17
За сина ми съм използвала креватче - дървено, на три нива, стандартно. Креватчето седеше в неговата стая и спеше в него през нощта. Използвахме го до 3,8 години, когато го сменихме с голямо легло.

Използвала съм и кошара, но нашата кошара май не е това, на което казват кошара в България. Нашата беше дървена, квадратна, с размери метър на метър (или подобни). Въпросната кошара седеше в хола и в нея слагах детето през деня от новородено до към година и половина (докато проходи). Кошарата също беше на три нива и ми беше много удобна. Това беше една от най-сполучливите ми покупки за детето (защото имам и доста несполучливи или по-скоро недомислени).

При пътуване сме използвали сгъваемо легло (три семейства ползвахме едно), но синът ми не го харесваше особено. Аз също не смятам, че е толкова удобно и стабилно, колкото нормалното дървено легло, но за няколко нощи от време на време не е проблем.

# 18
аз купих легло от ИКЕЯ, с две нива,   и сваляща се предна решетка, на мястото, на която се монтира една дъска, колкото да не пада по-голямото вече детенце. Много съм доволна, вечер си го слагах долепено до спалнята и наглеждам детето, завивам го и т н. Леко е. Без чехмеджета, без бюро. Като порастне, му купете бюро. Не съм привърженик на идеята  3 в 1.
А леглото ИКЕЯ, винаги можете да го продадете, има търсене.

# 19
В интерес на истината  ние не стигнахме до трансформацията в бюро. Просто си взехме ново като обзавеждахме детската стая.
Но за мен бе незаменимо люшкането в най- горна позиция, вместо разнасянето на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт