Коледни календари

• 53 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Австрия
За времето до Коледа тази година още от рано се подготвих с няколко календара:
Нивея за свеки
за детето - Die drei ???
за племенницата календар с подправки, че се е запалила по готвенето и с чай
за сестра ми календар на Yankee Candle с 24 чаени свещички
за мен - на Ciaté с мини лакове за нокти, календарът е за/от 2019, взех го през пролетта на много изгодна цена
и различни видове бонбони Линдор за домашния календар - коледно селце.

Още през септември в YouTube започна представяне на различни Адвент-календари, та избрах рано-рано. Повечето са отдавна вече разпродадени.

# 286
Тази година за пръв път купувам адвент календари. Взех чаения на ДМ (даже няколко, да има и за подаръци) и един с козметика на Dr Hauschka. Много хубав беше и календара на cultbeauty, но се изчерпа светкавично и не можах да се доредя

# 287
Да ви попитам - някой виждал ли е някъде календар от този вид - https://knigomania.bg/cat-page-a-day-gallery-calendar-2020.html. Всяка година си купувам, но тая година май няма да стигна до отворена книжарница. Голямо удоволствие ми доставя, когато отворя  различната картинка всеки ден.

# 288
Аз даже не знаех, че има календари с картинка за всеки ден. Добре изглежда, с тази красива котка на корицата Heart

# 289
Въпреки, че съм готова с календарите, ме грабна този на Saffee, чийто линк е споделила pppqqq, предполагам са ефикасни серумите, тъй като не съм чувала марката? На Payot предложението ме издразни с тези мостри от по 5, 10, ... 25 мл. Макар, че и аз изгледах доста видео на календари и повечето бяха такива.

# 290
Аз не съм използвала тази марка, така че не мога да кажа.
В крайна сметка си поръчах този на Nyx (24 продукта), както бях решила в началото, въпреки че не съм в много празнично настроение.

# 291
Не ли този NYX, който бе само червила?

# 292
Не, малкият е само червила, в този има и 4-5 единични сенки и няколко други продукта (мисля, че фиксираща пудра, база за сенки и още нещо дребно).
Имаха и един с 31 продукта, който не се предлага в България и той също е предимно с червила.

П.п. Вижте какъв хубав дизайн на календар с чайове и не е скъп, но за съжаление го няма по нашите магазини:
https://richardtea.co.uk/collections/20-off/products/richard-roy … t-25-pyramids-43g

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 16:52 от pppqqq

# 293
  • София
Хич не съм се сетила, че може да има други календари с чай освен този на ДМ. Био Балев са имали - естествное изчерпан - https://www.balevbiomarket.com/bio-chaiove-miks-koleden-kalendar.html

Този също, но 19 лв доставка, мерси Simple Smile) https://www.ecco-verde.bg/sonnentor/chaj-koljedjen-kaljendar-edition-2018

В Зоя  видях, че има разновидности, но те са колекции, не са номерирани като календар.

# 294
Първият не е изчерпан - при мен излиза, че има наличност.
Аз мислех да взема новата музикална кутия на чай Ахмад, защото в единия календар на Метро имаше талон за 25 процента отстъпка на тази марка, но я нямаше в нашето Метро (когато последно гледах).

# 295
  • София
А, явно тази сутрин за заредили Био Балев. Simple Smile

# 296
Първият не е изчерпан - при мен излиза, че има наличност.
Аз мислех да взема новата музикална кутия на чай Ахмад, защото в единия календар на Метро имаше талон за 25 процента отстъпка на тази марка, но я нямаше в нашето Метро (когато последно гледах).

Аз я купих от ДМ музикалната кутийка 😊

# 297
  • София, България
Здравейте, имам следния въпрос, можете ли да ми кажете цената на адвент календарите с козметика и грим на Балеа и Алверде от ДМ?
Извинявам се, ако сте ги кментирали вече цените.

# 298
На Балеа беше 29,90 лв. Аз вече съм извадила нещата и съм ги почнала. Вчера ползвах шампоан и маска за коса. Приятно съм изненадана. Досега не съм купувала почти нищо на тази марка, защото ми беше подозрително евтина. Но вече ставам фен. Косата ми изглежда супер след употребата на тия продукти. И едно кремче за лице намазах онзи ден преди лягане, в първия момент ми се стори твъъърде мазно. Но сутринта кожата беше много мекичка. Smiley

# 299
Може ли някой да снима адвент календара за чай на ДМ? Благодаря!
Благодаря за споделеното, възползвах се от някои идеи.

Общи условия

Активация на акаунт