Коледни календари

• 53 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Уф, странно ми е толкова рано да говорим за Коледа. Simple Smile

Иначе на Alverde ми е интересен:

https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-adventskalender-2021-nat … 058172450952.html

И на Нивеа, ама му е завишена цената според мен:

https://www.dm.de/nivea-adventskalender-2021-haus-im-schnee-p4005900861849.html

# 406
  • София
Антоанет Попова  пусна стори, че е отваряла календари, миналата година не помня кога качи клиповете, но беше рано.

# 407
  • София
Тази година каза, че началото на Октомври ще започва с тези видеа и аз ги чакам.

# 408
  • София
Аз поръчах, получих и естествено отворих календара на Asos. Харесват ми 23 от 24-те неща. За любопитните има много клипчета в youtube.

# 409
Миналата година ги отваряше през ноември,  ако не се лъжа. Тази година съм си харесала вече на Kiehls, Lumene. Ще ми се и на Korres или Apivita. Гледам, че са имали предната година,  но за сега не са ги пуснали.

Ивето, кога успя!???

# 410
Гъркинята и Сефора:
Скрит текст:

А Никс са си взели поука от критиките и вместо с червила, са го напълнили с моливи. Аз лично предпочитам червилата и гланцовете...

# 411
  • София
Ами такава съм си, чевръста Stuck Out Tongue Winking Eye За да не страдам през декември, чакам и календара на Rituals. Обещала съм си да чакам.

# 412
Ами коледната магия? Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледам новия календар на Дъглас, харесва ми, но за сега то няма в България.  Много ме изкушават тая година..

# 413
Аз имам вече два купени и прибрани в шкафа да не се дразня да ги гледам, като дойде декември ще ги вадя.

За двата календара на Катрис - първият е с няколко лимитирани продукта за календара специално, вторият, който е по-евтин, е само със стандартния сортимент. Трябва да се разходя тези дни до ДМ и да ги видя на място и да преценя дали да се жертвам за някой., а и да погледам малко unboxing видеота, че не съм стигнала още до там.

# 414
Какво си скрила вече в шкафа margolotta, ако не е тайна? Blush

# 415
На Еси календара с лакове за нокти и един с подправки. Сега ми се прииска и някаква козметика все пак, но се чудя още дали да е скъп календар или нещо по-бюджетно.

# 416
Искам на Катрис календара,дано тая година се вредя .

# 417
Здравейте, къде мога да намеря календара на khiels
Миналата година ги отваряше през ноември,  ако не се лъжа. Тази година съм си харесала вече на Kiehls, Lumene. Ще ми се и на Korres или Apivita. Гледам, че са имали предната година,  но за сега не са ги пуснали.

Ивето, кога успя!???

# 418
  • София
Шоколадовият ми календар за тази година е избран Grinning
https://www.amazon.de/dp/B002R9W4OW/ref=pe_27091401_487024491_TE_item_image
Много харесвам марципана на тази марка. Поръчах го и си го чакам с нетърпение.
Сигурно пак като миналата година ще взема и един календар с чайове, стига да се появи нещо подходящо.

# 419
Досега гледах unboxing на календарите на Катрис и Есенс. Катрис имат 5! различни DIY календара - единият за 29,90€ тук, който е основно с лакове и продукти за устни, изтеглени продукти от стандартния сортимент, и 4те за по 35€ - зелен, син, червен и оранжев, като тук в различните вериги дрогерии и парфюмерии има различен вид - в него има няколко лимитирани коледни продукта, останалото е смесено от изтеглени от сортимента продукти, повечето продукти се повтарят, но има и по 3-4 различни за всеки цвят. От показаното най-много ми хареса съдържанието на оранжевия, но все пак няма да ги купувам, по 2-3 продукта само ми харесаха ( хайлайтър, четки), а останалото или вече го имам, или не ми трябва. Неприятно бях изненадана, че са сложили от най-евтините си и лоши като качество палитри, миналата година изборът бе по-добър.
Есенс имат един лимитиран коледен с продукти специално за календара и два DIY с продукти изтеглени от сортимента със зелен и червен коледен венец на кутията за по 20€. Ще купувам лимитирания и единия DIY с червения венец, вътре има три палитри които бяха изкупени веднага или само онлайн налични, а и останалото съдържание добре ще ми послужи.

Общи условия

Активация на акаунт