Коледни календари

• 53 667
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Утре ще се разходя до ДМ да видя техните.. За другите неоправдано висока цена за това, което предлагат. Но и аз съм залята от месечните абонаменти кутии . .

# 541
След чаа и аз ще ходя за АМ и ще видя какво има при нас ,ще ги питам и за коледните кутии и календари на Катрис .Видях че са 4 или 5 вида кутиите в dm.de.

# 542
Аз ходих (Плевен, Сторгозия), служителката не знаеше какво търся (помисли си, че искам календар) и не знаеше кога ще им докарат. Този магазин ми е далече, едва ли скоро ще отида пак. На 1.11 ще ходя до мола (може би) заради промоцията на Сиела и тогава ще видя техния ДМ.

# 543
  • София
Момичета, някъде има ли такъв календар, но с кафе или чай? Днес взех от ДМ с чай, но той с просто малка кутия с 24 пакетче та, а ми се иска нещо по-голямо. Много ми се иска да намеря кафеен

# 544
# 545
В ДМ на общината във Варна имаше един Балеа мъжки,един Алверде и един Трендит ъп.
Тепърва ще получават ми казаха

# 546
Засега си харесах ликьорите на Антон Берг (май няма да са календар), машината на времето на Петерс, и може би Есенс или Дъглас смесената за каката (само бяла козметика няма да й хареса). Чудя се обаче дали малката ще се задоволи с шоколади, и какво би й харесало. С лего сме пълни, има разни с гривнички, но от Китай, и може да се забавят, Барби не ме впечатляват....

# 547
Голяма дилема, искам този на Trend it up, ама инак почти всичко от миналогодишния стои. 🙄 Взех два чаени от DM-а, за мен и за подарък.

# 548
  • София
И аз искам Тренд от Ъп. Миналата година беше разкошен. Всичко ползвах, но някои продукти не съм доизхабила, заради ходенето с маски (не се гримирам толкова активно) и сега съм в голяма дилема.
Може би ще взема един и ще раздам на дъщерите ми някои продукти.

# 549
Каква цена е този на Тренд ит ъп?

# 550
  • София
Аз взех от чайовете на дм също, други не бяха за редили. Може би бих взела на Балеа, има приятни коледни аромати. Миналата година ми хареса и на NYX. Още не са ми свършили продуктите, освен н сенките, всичко друго много ми допадна.

Хвърлих едно око на Есенс, но не съм голям фен на продуктите им, предпочитам Катрис, но пък нещо техен календар не ме грабва тази година.

# 551
  • София
Каква цена е този на Тренд ит ъп?

Или 45, или 49-50. Не запомних цената, но между 45 и 50 беше.

# 552
И аз харесах Никс. Изразходвала съм някои от течните червила, основата за сенки и (почти) онова нещо за изглаждане на порите.
Използвам всичко, освен блестящата субстанция в тубички (мисля, че е някакъв течен хайлайтър).
Тазгодишните са им два - единият въобще не става за мен - коректори (което ми харесва), още хайлайтъри и моливи (които не искам изобщо). Вторият е сенки и червила - тази година са само течни. Още хайлайтъри, онова за порите и бялата пудра, която имаше и миналата година. Не е лош, но ми се искаше нещо по-разнообразно.
https://beautyadventcalendar.net/nyx-gimme-super-stars-advent-calendar-2021/

# 553
В ДМ Гранд мол Варна днес са получили, но все още не изложили Trend Up, мъжките на Balea и Alverde. Дамските ще ги получат по график.

Попитах ММ, каза че не желае календар за козметика, чудя се дали да не взема с уиски?! Бира избягва да пие последните години.

P.S. Поправям се, след като видях цените на календари с уиски над 200 лева и се отказах.

# 554
Пинк,аз правих сама клендар миналата година на моят мъж.Между 2.50 и 4 лв има различни уискита,водки и т.н.от ония минитата.Шоколади,боксерки,любовни писма,писма къде да си търси подаръка ако не се събира в календара,какво ли не .
А празен календар взех от лидъл.

Общи условия

Активация на акаунт