Коледни календари

• 54 141
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Бубата, не знам дали си позлвала досега козметика на Rituals, обаче мен от тях ме избива жестока аергия по цялото тяло, а НЕ СЪМ с чувствителна кожа...
Благодаря за мнението, ще го имам предвид! Не съм ги ползвала, но така или иначе ме привлече повече кутията, отколкото съдържанието. Simple Smile

# 121
Така се навих на Катрис, че реших да си взема едната палитра със сенки (в Додис ги има по 13 лв)...
А за календарите ще изчакам, може да излезе нещо интересно. Гледам, че в чужбина имат готин календар с козметика Хогуортс експрес, но наистина не ми се занимава с такива поръчки.

# 122

Не бих купила нищо от тях , особено за дете, всичко е произведено в Китай

# 123
В ОЛХ бях попаднала на мъжки детски календар на Лего, който се интересува може да го потърси.

# 124

Не бих купила нищо от тях , особено за дете, всичко е произведено в Китай

И на мен ми изглеждат супер фалшиви.

# 125
  • Варна
Ако някой е решил да взема този потресаващ календар мисля че видеото ще бъде полезно https://www.youtube.com/watch?v=fMthaxKNKiI

# 126
  • София
Аз се потресох и от този на NYX с червила, червила и... червила.

# 127
На мен всичките календари на НМ (които видях в нета, включително този с бижутата) ми изглеждат, все едно са сложили неща на обща стойност около 10 лв, а ги продават 5-6 пъти по-скъпо.

# 128
Този на Сефора пък е пълна пародия Joy

Мерак ми е на Ив Роше, но трябва да ходя чак до големите градове, да проверявам дали го има. И се колебая дали продуктите си избиват цената.

# 129
  • София
Има ли го в интернет на Ив Роше?

# 130
Nyx ми харесва, защото лакове, пилички, ластици за коса, лепенки за лице и нокти, изкуствени мигли и други такива неща не ми трябват и не присъстват вътре. А цветовете на сенките и червилата изглеждат приятни. Имам предвид този с 24 продукта.

П.п. сетих се още боклучета, които не искам да намеря в коледен календар (а ги видях в някои видеа) : извивачка за мигли, клечки за уши (хаха, Дъглас), пинсета, нокторезачка, тъмнокафяв контур, гребенче за вежди, мини четка или апликатор за грим, разделител за пръсти (за педикюр), пила за пети, гъба за баня, прозрачен пластмасов несесер, мостра за еднократна употреба...

Бих приела, ако има някое от тези неща (примерно 3-4 лака, като при Катрис), но останалите неща ми харесват и ще ги ползвам.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 10:34 от pppqqq

# 131
  • София
Хич не ги разбирам тия календари, пълни с евтини гримове и кремове, които се отварят и разглеждат като някакъв коледен пакет. А и какво да прави човек с толкова сенки и блясъци, повечето от които никога не бихте харесали поотделно и съответно купили.

Напълно се губи идеята на адвент календара, при който се отброяват дните до Коледа и се запазва тръпката от очакването какво ще ти се падне, когато отворяш по едно подаръче всеки ден от началото на декември до 24-ти.

Като една истинска традиционалистка Laughing , си предпочитам календарите с шоколадчета, кафета, чайове, мини бутилчици вино. Хем си има изненадка (с какъв вкус ще бъде бонбона, чая и т.н., който ще ти се падне днес), хем и консумираш Yum. Само гледам календарите да са на добри марки.

# 132
Хич не ги разбирам тия календари, пълни с евтини гримове и кремове, които се отварят и разглеждат като някакъв коледен пакет. А и какво да прави човек с толкова сенки и блясъци, повечето от които никога не бихте харесали поотделно и съответно купили.

Не е задължително козметичните календари да са евтини. Има такива и на скъпи и качествени фирми. За мен примерно такъв календар на decleor или lancome са възможност да пробвам максимален брой продукти и да си подбера козметика, която да използвам през годината. В крайна сметка това е и до финансови възможности обаче,  както и въпрос на избор. На мъжа ми съм избрала този бирен календар , но аз алкохол не консумирам, чай не пия, така че идеята за козметичен календар ми допада в пъти повече. Просто преди да си дам парите, разглеждам хубаво и преценям дали действително ще ползвам продуктите. Едва ли някой тук си троши парите за боклуци, напротив, мисля че темата е именно с цел да се избегне закупуването на неща, които не си заслужават.

# 133
  • София
Да, за мъжки календари какъв избор има? Знам за този на Балеа, как ви се струва? Други предложения има ли хубави?

# 134
  • София
На Балеа календар изобщо не бих купила. Да не говорим, че мъжкият е с много продукти за брада, а бе всеки мъж носи такава.
И мъжете покрай мен обикновено ползват по-малко продукти, но далеч по-качествени.

Този календар с бирите има ли го в Бг?

По въпроса цена-качество. Повечето евтини календари обикновено са пълни с ненужни боклуци и с мини опаковки. По-скъпи те често имат пълноразмерна продукти и повече си заслужават парите.
А шоколадовите календари от години са все с някакъв кофти шоколад, изключвайки определени скъпи марки.

Темата за мен е полезна точно с отсяването дали да купя или не.

Общи условия

Активация на акаунт