Коледни календари

• 53 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
А, за него важното ще е да опита бирата. Мъжете не са по изяществото на опаковката според мен.

# 226
Дайте моля, предложения за мъжки календари, нещо не мога да открия хубави, а много ми трябва.

# 227
Интересен е! Откъде го взе?

Densi, ето линка https://beercloud.ie/product/advent-beer-box/ . Как проспах момента с опаковката , не знам. Аз мислех, че просто е в някаква кутия, като този на Bredog, а той е сниман точно както го доставят - просто е сниман отгоре и не се вижда грозния кашон. Иначе бирите вътре изглеждат общеаващо.

# 228
Аз накрая сигурно ще си остана само със сладките календари - също мисля да взема този на Тоблерон, тъкмо гледах новата брошура на Метро. Ще видя и какви други има - бих взела този със сирената от Лидл, ако докарат, но още не съм ходила там, откакто засилиха мерките - ако се чака на опашка пред магазина, като през пролетта, няма и да стъпя вътре (преди не го направих, не усетих някаква липса).
Никс свърши, този на Хари Потър и Фънко е изчерпан - мислех, че ще има намаление за Черния петък исе канех да поръчам тези двата, но карай. Едва ли ще се спра на други, защото ще го усещам като компромис и ще ме е яд на тях. Може би ако се появи нещо,което не съм виждала и ми хареса...

В The Body Shop пак са заредили календари, ако някой иска. Красиви са, но не са моето нещо.

# 229
Знаете ли каква е цената на календара на Тоблерон?

# 230
# 231
Благодаря Simple Smile

# 232
Тази брошура малко ме озадачава - преди две седмици взех от Метро камиончето - музикална кутия за 16 лв, а сега пише, че е 10,99, как пък го намалиха толкова и то без специален повод... Но другите цени май са точни.

# 233
Интересен е! Откъде го взе?

Densi, ето линка https://beercloud.ie/product/advent-beer-box/ . Как проспах момента с опаковката , не знам. Аз мислех, че просто е в някаква кутия, като този на Bredog, а той е сниман точно както го доставят - просто е сниман отгоре и не се вижда грозния кашон. Иначе бирите вътре изглеждат общеаващо.

Благодаря. От чужбина не ми се поръчва.

# 234
  • София
Аз предлагам да си купите един кашон бири от цял свят от beery.bg и да си принтнете календарче с числата до Коледа! Даже обмислям да го направя аз.

# 235
Мисля да го направя, но с малки уискита. Даже вече открих.

# 236
Купих на половинката календара на Дъглас. Бях решила аз да му направя подобен на Нивеа мъжкия,  дори бях намерила подобни опаковки и списък какво да купя, че дори и закупих някои от подаръците. Но на 20%-ното намаление на Дъглас не се сдържах. Но тъй като има неща, които не би ползал, като гребен за мустаци и брада или олио за брада и подобни смятам да му подаря това което вече купих и по този начин да ги компенсирам. И за малката взех още календар на Форнарина /май така се казваше/от Лидл. Но пък пак спомена за този на лего Хари Потър, че се замислям.

# 237
Днес бях до Метро, взех Тоблерона, загледах календарите на Мерси и Линд (и двата са около 25 лв всеки - не помня точно, но нещо такова), но предпочитам друг тип коледни сладкиши (+ бонбониерите на Линд).

Тази лъжлива реклама не ви ли дразни? Мен да - от няколко дни...

# 238
  • София
Мисля да го направя, но с малки уискита. Даже вече открих.

Интересна идея, а от къде малки уискита? Няколко са в кашонче ли?

# 239
  • София
Малки уискита има в кварталните алкохолни магазини тип склад. Не знам дали го обясних добре  но предполагам във всеки квартал има.

Общи условия

Активация на акаунт