Коледни календари

• 53 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Заповядай Simple Smile
Скрит текст:

# 301
Да похваля календара с бонбони на Лидл (Фаворина) - взех го само защото вчера бях в Лидл и беше намален на 6 лв, не за празниците, но бонбоните се оказаха доста приятни.
Трябва да се внимава при избора, защото имаше много календари с 1-2 отворени квадратчета - говедата са дегустирали.
Но е класи над календарите на Метро, които са ок.10 лв, а бонбоните им са долнопробни (но пък при тях връщат 5 лв под формата на ваучер и участваш в томбола - предполагам, че това компенсира; а имат и талончета за отстъпки).

# 302
Здравейте, имам следния въпрос, можете ли да ми кажете цената на адвент календарите с козметика и грим на Балеа и Алверде от ДМ?
Извинявам се, ако сте ги кментирали вече цените.
На Балеа е 30 лв.

# 303
И на Алверде май беше 30лв.
Преди малко ги гледах в ДМ.
Но всичко е козметика за мазане...
На мен ми се сториха скучни. Иначе добре изглеждат на външен вид.

# 304
  • София
Пристигнаха ми тези 2 календара:

https://www.whittard.co.uk/gifts/gift-collections/advent-calenda … endar-347617.html
https://www.whittard.co.uk/gifts/gift-collections/advent-calenda … r-two-350199.html

Попаднаха ми случайно във ФБ и много ми харесаха. Шоколадът се изчерпа за 2-3 дни, чаят остана по-дълго. Чак не повярвах,че ги хванах!
Много са големи, изглеждат луксозно. Уж са за двама, но във всяко чекмедже има по 4 пакетчета чай. Simple Smile  Към поръчката имах подарък 3 красиви кутии с капак, които мислех, че са празни, а те се оказаха с чай, кафе и шоколад, та вече ги тествахме.

# 305
Наистина красиво опаковани календари! Предполагам, че кутиите могат да се ползват и за нещо друго.

# 306
Пристигнаха ми тези 2 календара:

https://www.whittard.co.uk/gifts/gift-collections/advent-calenda … endar-347617.html
https://www.whittard.co.uk/gifts/gift-collections/advent-calenda … r-two-350199.html

Попаднаха ми случайно във ФБ и много ми харесаха. Шоколадът се изчерпа за 2-3 дни, чаят остана по-дълго. Чак не повярвах,че ги хванах!
Много са големи, изглеждат луксозно. Уж са за двама, но във всяко чекмедже има по 4 пакетчета чай. Simple Smile  Към поръчката имах подарък 3 красиви кутии с капак, които мислех, че са празни, а те се оказаха с чай, кафе и шоколад, та вече ги тествахме.

Оооо, календарът с топъл шоколад изглежда жестоко. Догодина като ви изскачат такива оферти, пускайте ги в темата, моля. Детето с удоволствие ще пийва по чаша всеки ден.

# 307
Всички спят, а аз досега опаковах 24 торбички с изненади! Подредила съм календарите така, че като се събудят и тръгнат да си мият очите нещо друго да ги разсъни. Сега не мога да направя снимки, а и много шумолят опаковките, но утре като им намеря и подходящото място ще кача.

Мъжът ми се учиди, че Дядо Коледа бил подранил. Пак не изглеждат добре за сега, но като украсим и елхата ще ги подредя под нея.

Под номер 1 се криеха чорапи с мопс облечен като Дядо Коледа. Малката пощуря от радост. Направих клипче и всеки ден ще й правя за да проследявам реакциите й. Надявам се и другите пакетчета да й доставят голямо удоволствие.
А на всички вас желая Честит декември и
нека шумоленето от отварянето на коледните календари да донесе много радост на притежателите им!

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 11:19 от Pink Dress

# 308
Вчера видях празни календари в немски магазин, различни. Бяха на висок рафт и не ги разгледах добре. Но изглеждаха чудесно, а единият успях да видя, че е 2,80. Догодина ще пълня за щерката, тази година вече няма време.

# 309
  • София
И ние ги отворихме вече. 😄 Направо съм влюбена в този с книжките. Имаме разбира се и такъв с шоколадчета. Аз все пак си взех този на Есенс, знам, че не е кой знае какво, но поне е много коледен и създава настроение. А и всъщност след Катрис, до който не можах да се докопам, това е календара, чиито продукти бих ползвала най-много. Днес първият продукт беше пудра и опаковката е много коледна също.
 Приятно отваряне на календарите ви желая. 😊

# 310
А пък Мейкъп бг още не са ми пратили моя козметичен, но предполагам, че вината е в Спиди. Нарочно дадох адрес на офис, за да не ме бавят куриери, мислех, че до сега ще е дошъл.

# 311
  • Виена
Аз пък си отварям на Катрис. Дъщеричката ми сложи всичко в пликчетата, за да се изненадам. Днес имам продукт за уплътняване на вежди, прилича на малка спираличка

# 312
Аз пък си отварям на Катрис. Дъщеричката ми сложи всичко в пликчетата, за да се изненадам. Днес имам продукт за уплътняване на вежди, прилича на малка спираличка

Да, да дразнете ни нас дето не се докопахме до него. Шегувам се, с кеф го отваряйте!

# 313
На Катрис продуктите са много хубави.
Миналата година взех за голямата ми дъщеря /21г./ Имаше много сполучливи неща.

# 314
Миналата година го взех, имам още продукти. За тази се колебая. В два варианта е:
https://bg.loccitane.com/%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D … &nbproducts=2

Общи условия

Активация на акаунт